Det tog tid

När jag kom hem från arbetet funderade jag på om jag skulle cykla och tvätta direkt eller vänta till i morgon. Men när jag sorterat min tvätt visade det sej att jag kommer få göra både ock. Tog första laddningen vid fyratiden och var inte klar och hemma förrän efter tio. Men jag fick våfflor, så jag klarade mej fint =) !
Hoppas jag vaknar tidigt i morgon så jag kommer iväg i god tid med omgång två.

Jobb och utomhuscheerleading

Det mesta av denna varma, soliga dag har gått till att vara inomhus och arbeta. Typiskt och dålig tajming. Har även haft med en irriterande mänska att göra. Jag menar, om allt nu är så dåligt, opålitligt med mera att ha med oss att göra, varför vänder man inte sej någon annan stans? Då skulle även vi arbetare slippa hans gnäll och hot samt hans medmänskor som inte delar hans åsikter skulle slippa störas eller vänta när han kräver uppmärksamheten. Det är ju inte första gången precis som han tittar in.
Ja, ja, han får hota med vad han vill, jag vet mina rutiner och jag följde dem, mer kunde jag inte göra.
 
Direkt efter jobbet cyklade jag till hejarklacksträningen som redan hade pågått i en halvtimme, men inte en själ fanns att finna. Satt lite i korridoren i fall nån skulle dyka upp, till slut sände jag en efterlysning i våran facebookgrupp. Till svar fick jag att de befann sej på utomhusträning i Linnéparken, så det var bara att trampa dit och hoppa in. Kul!
Nu är det nanedags, klockan står på 5 och ännu mer arbete vankas efter helgens slit. Då får jag träffa den irriterande mänskan igen, för denna gången skulle han minsann prata med chefen. Kul ...

Earthhour och sommartid

Mycket att hålla reda på i helgen. Var på fik med ett gäng flickor när Earthhour började och cyklade hem när stan var nedsläckt. Farligt värre.
Och dessutom ska klockan fram i natt, jobbigt då jag ska upp i morgon och behöver ställa alarm. Då är det ju så, kan jag lita på att mobilen ställer om sej själv? För säkerhets skull ställer jag klockan på fyra, kliver upp och jämför tiden på mobilen med min analoga väggklocka och så ställer jag om alarmet med vetskapen om mobilen är automatinställd eller om jag behöver ändra manuellt.
 
På tal om flickgänget, i dag samlades vi och bokade och planerade in våra Londondagar, vi lämnar inget åt slumpen. Tåg, flyg och hotell har sedan tidigare varit bokat och i dag fyllde vi på med tåg till och från flyget i England, Mamma Mia!- och We Will Rock Youbiljetter samt Madame Tussaudbiljetter. Vi tänker även oss Camdenmarket, London Eye, Victorias Secret och Primark, men vete fasiken om jag skulle vilja hänga med in på sistnämnda en gång till, iaf inte den på Oxford Street ... 
Och så lite övriga turistsevärdheter såsom Big Ben och slottet mfl.
 
Kommer bli fabulöst!

Dags

Då var det dags att deklarera tycker skatteverket. Precis som förra året kommer jag få en struntsumma tillbaka.
Men det får bli senare, för det är även dags att fara till arbetet. Nu är det slut på ledigheten, andra tar helg, jag börjar jobba. Fredag, lördag, söndag, måndag.

Middag med Therése

Ja, i går alltså, mötte upp Therése på stan och vi gick till Rosegarden och käkade buffé. Vansinnigt gott! Och mättande ... Efteråt tog vi en snabb runda på stan och fick lära oss lite om barnbeteende. Först inne på Ur&Penn, där var det positivt. En i personalen sa till en mamma till en härjig unge att ta reda på den så den inte förstörde nåt. BRA! Mer såna mänskor, som kan "uppfostra" när föräldern inte vill/kan/orkar/bryr sej/förstår.
Sedan var det på H&M, inte lika positivt. En tjurig unge gick bakom sin mamma och var mer än grinig! Hon skällde liksom på sin mamma, domderade och liksom nedvärderade, talade om hur korkad hon var som trodde hon ville ha det mamman valt ut, allt mamman gjorde "fel". Alltså, ungen var typ 8! Och vad gör mamman? Tittar runt generat för att säkerhetsställa att så få som möjligt uppmärksammar detta och säger ingenting.

Alltså ...
 
 
Jag hittade iaf ett halsband på Glitter, där fanns inga barn för tillfället.
 

På kvällen hade jag dans och vår lärare talade om vikten att äta mycket frukt och få i oss vitaminer för att pigga till oss lite.
 
Jag tog det till mej och kom hem och satte mej med ... En burk nutella =/ ... Ser ut som jag har hela hakan full med kladdig nutella, men jag hade faktiskt valt att klämma en fetefinne strax innan fototillfället.

Äntligen internet

Alltså, fy, fan, vilket jävla krabb!
 
Det började med att jag i godan ro satt och posade framför webbkameran till ett kommande blogginlägg då jag plötsligt loggades ut från internet, som så många gånger förr, och som även sker under pågående inläggskrivning. Fast skillnaden var att pinkodrutan inte dök upp igen, så jag problemsökte. Inget hjälpte, inte att starta om datorn, inte att installera om.
Avinstallera gick, men när jag rände i usbt för att installera om det så hände inget mer. Tack och lov hade jag inte gjort slut på internetet på mobilen så kunde googla mej fram till en lösning.
 
Så fick man göra följande
Kontrollpanelen -> Söka Modem -> Telefon och modem -> Fylla i riktnummer -> Modem -> Ta bort alla enheter på listan.
 
Sen kunde man plugga in usbt och installeringen startade. Tänk om mobilinternetet var slut! Inte en chans att jag hade kunnat klura ut detta, om jag så hade haft flera veckor på mej!
 
Krabb var det, ja.

Objuden

I dag firade tydligen mina farföräldrar diamantbröllop, det fick jag reda på via facebook, för jag var visst inte bjuden ...
Men grattis till dem, bra jobbat att vara gift i 60 år!

Klara skisser

I dag fick jag äntligen klart Ellinors bakgrundsbiler till föreställningen. Dessa är mina grundskisser, var på dansskolans kontor och renritade dem på nya papper för att scannas i eftermiddags, hade då inget batteri på mobilen så kunde inte fota det färdiga resultatet.
Så nu återstår det att se om de kommer användas i slutändan, kanske kommer nån på en bortförklaring för att de inte blev så bra som de hoppats =P .

Zombie

Somnade på soffan, alltid lika skönt, men nästan alltid vaknar man och känner sej tröttare än innan man somnade. Har varit vaken i snart en halvtimme och känner mej ännu inte helt allert, ska dessutom strax till dansen för balett.
 
När jag steg upp ur soffan såg jag ut genom fönstret och till mitt stora förtret föll snöblandat regn, och det såg ut att vara övervägande snö! Fasen, så retligt, bara det här inte blir långvarigt.

Bara att fota på

I dag vaknade jag av att det verkligen ringde på dörren. Men jag valde att inte öppna, personen/personerna utanför skulle ändå ha hunnit gå innan jag gjort mej anständig nog att visa mej för nån.
Nån timme senare kom brevbärarn, väntade mej att han också skulle ringa på då jag väntade paket, så jag var klädd och klar, men detta paket kom genom brevinkastet. Och i paketet fanns
Ett nytt sdkort och adapter. Äntligen fick jag tummen ur tvåan och köpte ett nytt kort till mobilen ... Så nu är det fritt fram att fota igen!
 
Och vad blir kortets livs första bild?
Min rostmackfrukost! Har ägnat flera timmar åt denna frukost. Inte för att jag ätit upp flera limpor bröd, men brödbiten i boxen gav mej bara en och en halv macka, vilket jag inte var nöjd med, så jag fick ta ut nytt ur frysen och sitta och vänta på att den tinat nog för att skivas.

Strax läggdags?

Har precis tagit ett bad som jag först svettades i, men satt i tills det kallnat. Så mycket värme som möjligt för mina arga höftleder och vänstra utåtvridningsmuskler. Dock märks mina ansträngningar inte på danspassen, jag känner mej som en gammal gumma som utövat tungt kroppsarbete under hela sitt liv från ungdomsdar.
 
När jag klev upp från badet blev jag tvevalen om vad jag skulle klä mej i. Det slutade i pyjamas, trots att solen ännu strålar in genom fönstret. Kändes lite konstigt, men samtidigt bekant. Det kändes precis som när man var så liten att man var tvungen att gå och lägga sej tidigt innan morgondagens skola. Och när det var maj/juni/augusti/september så var det ju fullt dagsljus ute när man kröp ner i bädden.
 
Lite ändrade planer när det gäller det sociala. Dessvärre blir det ingen våffeldejt med Emma i morgon. Istället får jag träffa och luncha med Therése på torsdag! Det tror jag blir minst lika bra ;) . Emma får jag ta mej an när hon känner sej lite bättre.

Även en blind fluga hittar ett bordsben

När jag satt och åt min mitt-på-dagen-frukost såg jag flugan, som surrat runt här sen i går, vandra fram över golvet. Han vandrar tillslut rakt in i bordsbenet och hamnar på rygg, fladdrar med vingarna ett tag tills han kommer på rätt köl och börjar gå åt andra hållet. Han var enklare att plocka upp från golvet än en dammråtta och jag undrade hur det egentligen var fatt med den lille gynnaren, om han led av nån sjukdom eller var blind. Kanste rent av på fyllan om han varit nere i mitt kvarlämnade grogglas och vänt.
 
Jag släppte ut honom i friska luften, fast nu har jag börjat ångra mej lite. Kanske räddade jag inte honom utan skickade honom rakt i döden. Kanske borde låtit honom nyktra till lite först ...
 

Väckt av ringklockan

Eller? Låg och sov och och lät tiden gå i dag, skönt som satan, vad ska man göra uppe vid åtta när man inte behöver? Men så ringde det på dörrklockan och jag blev klarvaken. Men sen hände inget mer, det ringdes inte på igen och jag hörde ingen gå från dörren. Läskigt.

Smartare Än En Femteklassare

Oh, snart börjar ett av de allra bästa programmen som hittats på, enligt mitt tycke - Smartare Än En Femteklassare!
Värmer upp med lite Postkodmiljonären innan.

Att hämta eller inte hämta

Det är frågan. Är en latröv i kväll, känner jag, och orkar inte laga nån mat till min hungriga mage. Men så vet jag inte vad jag är sugen på och hur långt jag är beredd att ta mej för att hämta upp maten. Synd att inte personal-get-together-en blev av, då det var sagt att vi alla skulle ut och käka på restaurang.
 
Kanske blir det att jag kokar några korvar och käkar korv med bröd i kväll. Det smakar ändå inte så illa =) .

Bara lördag

Ja, det blev en dagen efter, märks klart och tydligt. Hade trevligt i går, uppenbarligen, och skulle med ut till Harrys. Eller det som en gång var Harrys, stället heter numer Night And Day (tror jag) och tar 80 spänn i inträde. Sånt är jag allergisk mot, att man ska betala för att få komma in och beställa öl och gå på muggen i två timmar. Så jag vände i dörrn och cyklade hem.
 
Nu har jag precis löst Melodikrysset och jag tyckte det var svårt. Eller löst och löst, det är massa vita rutor kvar, var först helt övertygad över att fel kryssplan låg uppe =P .
 
Funderar på om man ska till bolaget en sväng och köpa en flaska vermouth så man kan blanda sej goda groggar i kväll. För tänk, jag är ledig i morgon med!

Fel ordning

Först tog jag lite av gårdagens middag, nu äter jag flingor. Middag eller frukost, vad det är, mest grunnar jag på om jag ska ha med mej partykläder och dra direkt efter jobbet eller om jag ska hem emellan.
Kanske det blir alternativ två ...
Hur som haver måste jag till bolaget innan jobbet, så nu får det vara färdigätit.

Plötsligt trött

Vaknade vid sju och försökte somna om till halv nio då jag gav upp och steg upp. Sen hände egentligen inte så mycket aktivt förrän klockan blev två då jag gick till Ica och köpte ost. Himla varmt och skönt ute, inte ens vindarna var särskilt bitiga i dag!
 
Osten skulle jag ha i min kantarellpaj jag fejat med i eftermiddag. Den blev god och så, men jag fick äta upp halva innan jag kände minsta lilla mättnad, synd, då blir det inte så många matlådor.
 
Men ack så trött jag blev av matlagning och -ätande, om mindre än en timme börjar dansen, så det passar hemskt dåligt, hinner inte tupplura.

Tillbaka i sängen

Ställde klockan på nio i dag för att jag skulle till blodgivningen och avboka min tid och säga till dem att inte boka nån ny utan att jag hör av mej när jag dels varit frisk en vecka och dels vet att jag har tid.
 
Så tycker jag det alltid ska vara, att de mailar och påminner en om när det gått fyra månader sen sist och så kan man själv maila tillbaka efter det och skriva en tid som passar, om det så är nästa dag eller om tre månader.
 
Men jag vaknade redan 0700 och kvart över åtta hade jag både hunnit lämna lägenheten och komma tillbaka. Ska försöka sova lite till, är trött som fanken.

Bra dag

Kom inte på en mer fantasifull rubrik.
 
Började med att arbeta, hade även utvecklingssamtal med chefen. Gillar inte såna, finns ändå inget att ändra. Uppstår problem tas de upp vid det aktuella tillfället och min jobbsituation kan jag inte förändra. Vill jag jobba mer måste jag sluta dansa. Lätt val =/ ...
 
När arbetsdagen var slut cyklade jag hem och sov en stund och sen for jag till dansen, balett i kväll. Fick lite mer info om det där solouppdraget och först trodde jag att det bara var lite i början, att jag skulle komma in på scen, somna i soffan och börja drömma och där börjar själva dansen. Men jag ska få åtta åttor för mej själv =/ . Hoppas jag får en lätt koreografi ...
 
När dansen var över cyklade jag hem igen och när jag kommit upp för backen ser jag Emma traska över vägen så jag hojtar på henne. Vi slog följe en bit och när vi skildes åt hade vi bokat våffellunch på självaste våffeldagen. Slump + slump = fab och våfflor!

Bokat och klart

Kom i säng när klockan var över fyra i morse, klockan nio vaknade jag av ett sms och det smset gav mej klartecken att boka ett hotell som flickorna hade hittat när de fortsatt leta utan mej på lördagkvällen. Det var bara att kliva upp och starta datorn. Direkt efter hotellbokningen var det dags att hitta ett passande tåg över Öresund och när det var gjort var saken biff, nu är det bara att se fram emot Londonresan! Amazing!
 
När det blivit middag träffade jag kusin Caroline för att sätta oss i solen i Linnéparken med varsin varm dryck, härligt och jag är så superglad över att det inte föll någon snö i helgen som det var sagt.
 
När klockan blev fem cyklade jag till dansskolan och satte mej vid pianot en stund, strax innan hejarklackträningen skulle börja stötte jag ihop med min balett-/dansgrupp-/burlesquelärare. Från ingenstans kläcker han ur sej att jag tydligen ska ha en solodel i baletten på den årliga uppvisningen i maj.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska tycka om det, jag tycker inte jag är tillräckligt duktig i balett för ett sånt uppdrag. Hoppas han har en lätt koreografi till det.

Det här kan man göra en lördag

Rubrik 1:
Sevice på bolaget
Tog en cykeltur till bolaget på förmiddagen i går innan gästerna skulle anlända. Istället för att gå raka vägen till Sofierohyllan tog jag mej faktiskt en sväng runt alla lagerbehållare för att samla på mej ett litet smörgåsbord. Då ploppade det upp en tjomme och lotsade mej mellan hyllorna och tipsade och rekommenderade, vilken öl som passar till vilken mat osv. Haha, måste sett ovanligt kultiverad och sofistikerad ut i går.
 
Rubrik 2:
Att boka hotell
Så kom tillslut flickorna och vi satte oss ner vid datorn för att boka flyg och hotell för vår Londonresa. Flyget gick smärtfritt att hitta passande, men sen var det hotellet kvar. Inte lika smärtfritt, vi använde oss av hotels.com, expidia.se och booking.com och det blev MASSOR med hotellgranskande.
Vi satt mellan 1230-1830 (med en liten pizzapaus på förkvällen) utan att funnit något som passade våra önskemål. Då jag hade andra planer var jag tvugen att köra ut gänget utan någon hotellbokning.
 
Rubrik 3:
GASkväll
Cyklade hem till en kompis som var sugen på att ha Galenskaparna&After Shavekväll. Vi tittade på första akten av Alla Ska Bada, krogshowerna Skruven Är Lös, Träsmak och Cyklar samt den konstiga The Castle Tour. Vi tog även en paus vid åtta för att se på Smartare Än En Femteklassare som äntligen börjat igen! Detta tog ända till 0230.

Smittad

Det var i onsdags under danserna jag umgicks med en förkyld vän. På torsdagen fick jag en rivig hals och knaprade Strepsil, i går hade jag snor i huvudet kändes det som, i dag har jag snor i näsan. Domen är fastslagen - jag är smittad.
 
I dag ställde jag klockan på nio, men är ju som ni märker redan vaken och har varit ett tag. Vågade tillslut stiga upp och titta ut och tack och lov fanns ingen snö i någon form i sikte som utlovat. Innan elva ska jag hinna med en uppfräschning av mej själv, lite diskning, dammsugning, systembolagsshoppande och Melodikryssande.
 
Undrar när det slutar vara för tidigt för att dammsuga.

Found them!

Sisådär en timme innan klasstart är nu mitt tåskyddpar fullständigt! Under soffan, så långt att jag inte ens kom in med armen, hur det hamnat där är ett mysterium.

Öppna ditt fönster, släpp in lite sol

Är precis inkommen med nytvättat tvätt, bara att öppna fönstret för det är redan varmt i lägenheten och varmare lär det bli allt eftersom solen vandrar förbi mitt fönster. Härligt!
Ute hos mamma på Teleborg har de börjat sopa upp sand från gatorna, ett tydligt vårtecken även om det inte känns hundraprocentigt än, litar inte ett dugg på april ...
 
 
 
 
 

Nu vaknade jag

Ställde klockan på sju, men vaknade redan 0518. Lite tidigt att cykla iväg att tvätta, men jag klev upp ändå, finns tex strykning att göra under tiden.
 
God morgon!

Bara en semla först

... innan jag bestämmer mej för om jag ska ställa mej och stryka eller om jag ska gå och lägga mej för att vara lite piggare vid den tidiga uppgången i morgon.
Ska bort till mamma och tvätta och ju tidigare jag kommer iväg desto tidigare kommer jag hem och kan dona med det andra.
Ju.
Det blev lite grädde över sen pastasåstillverkningen i går så vispade upp den till en semla. Skulle vilja prova äta hetvägg nån gång, ser gott ut, men vet inte riktigt hur man går till väga, inte nåt vi gjort i vår släkt. Plumsar man i semlan i varm mjölk och äter med sked, eller doppar man den i eller hur gör man?

Mycket vilja, lite tid

Men tack och lov känner jag ingen stress, ännu iaf. Det är jobb, hem, dans, hem, jobb ... När jag är hemma är det för att sova i princip.
Har en ledig för- och eftermiddag i morgon, men jag höll på att bli snuvad på den. En jobbarkompis ringde och frågade om jag kunde hoppa in och jobba och det hade jag gärna gjort om jag inte haft så mycket att stå i här hemma. Det ska tvättas, diskas, städas, lagas matlådor, strykas mm innan fredag då det kommer gäster. På torsdag hinns det inte med då jag först jobbar till 1430 och sen börjar dansa 1805. Där emellan behövs en tupplur. På fredag hinns endast en finputsning med i form av dammsugning då jag börjar jobba 1145 redan, och en halvtimme efter att jag sjäv kommit hem kommer mitt folk.
 
Tror min arbetskamrat blev sur över att jag sa nej trots att jag förklarade väldigt noggrant varför. Somliga har svårt att förstå att eftersom jag är helt ensam så kan ingen annan ta tag i saker när jag inte har tid till skillnad från de som lever i tvåsamhet.

Försvunna saker och sömnbehov

Jag kommer förmodligen ångra mej senare, men just nu skiter jag i att det är supersoligt och hyfsat varmt ute, jag måste sova några timmar innan baletten! När jag vaknade i morse var ögonen så torra att de inte ens gick att öppna, fick i blindo treva mej fram till badrummet och linsvätskan så jag kunde kila in några droppar för att smörja upp ögonlocken. Ända sedan dess har jag bara velat stänga dem igen ... Nu, äntligen, ska jag få det.
 
Sen var det det här med att saker får fötter och försvinner av sej själva. Tex i går när jag skulle göra pastasås för att jag visste att jag hade alla ingredienser jag behövde hemma. Men när de krossade tomaterna skulle i fanns inte ett enda paket i kylen. Jag brukar alltid ha krossade tomater! Och finns det inte i kylen så står det på inköpslistan, det fanns ingenstans. Mycket märkligt. Men det gick med tomatpuré också, även om det inte blev lika mycket sås av det.
 
 
En annan grej som övergett mej är mitt ena tåskydd som jag köpte förra veckan och hann använda en gång. Jag hittar båda tåspetsskorna, men bara ett tåskydd. Också ett mysterium. Och jag som kastade mitt gamla par så jag har ingen backup på torsdag om det inte skulle dyka upp.

Tack för i dag

Jobbade, funkade bra, ingen negativitet, bara muntra miner och tilltal. Och så den värmande solen på hemvägen, cyklade hem i sakta mak med uppknäppt jacka. Jag känner mej lite stram om kunderna, undrar om det brände till lite.
När jag kom hem öppnade jag fönstret, äntligen kan man släppa in lite frisk, väldoftande luft, få vädra ut lite. Senare spolade jag upp ett hett bad för mina trötta ben och fötter, så satt jag i skummet och löste sudoku medan svetten lackade min panna.

Kollade även mailen och såg att jag fått från Arbetsförmedlingen, tänkte att Nu ska de klaga på min aktivitetsrapport, att jag gjort nåt fel. Öppnade det och läste
"Hej al! Jag har tittat på din rapport för februari, och den ser bra ut. Jättebra att du redovisar hur mycket du arbetat.
 
Mvh,
 
Markus Larsson"
 
Den där Markus Larsson gillar jag. Jag har aldrig träffat honom (så klart), men gott att han skriver personliga mail och kritik istället för att skicka ut massmail till alla. Han bättrade även på min uppfattning om Af ett uns till skillnad från den andre grisen på senaste mötet.
 
Så tack. Tack för i dag!
 

Trollkarlen Från Oz

I går var jag ju som tidigare nämnt på musikalen Trollkarlen Från Oz. En barnföreställning, så det var jag, min kusin och hennes kompis tillsammans med en hiskeligt massa barnfamiljer inne på Vida arena. Några få par ungdomar såg jag på utvägen, men lite malplacerad var man allt =P .
 
Men jag hade sjukt kul ändå! Innan föreställningen utnyttjade vi våra vipbiljetter och fick komma med backstage och träffa Markoolio och Tobbe Blom, dessvärre inte Kim Sulocki som jag hoppats på, åh, vad jag tyckte han var snygg när jag var mindre!
Hann även med en pannkaksbuffé!
  
Trots inriktning barn så slank det med lite barnförbjudet på ett vis barnen inte förstod, låtarna var imponerande bra och inte så tramsiga och löjliga som man kunde tänkt sej, lika så alla sånginsatser med alla stämmor. Skådespelarinsatserna fungerade också galant, men Eva Rydbergs dotter var som att se Eva Rydberg själv, dessvärre inte positivt. Samma jobbiga sätt att prata och röra sej på scen, samma sätt att spela över på ... Tycker det är synd att hon inte hittat en egen nisch utan mer härmar mor sin. Men, barnföreställning som sagt, det gick kanske hem hos dem.
    

Tiden rusar

Oj, så blev det plötsligt söndag. Kort helg denna helgen, i morgon är det bara på't igen. I fredags hände det inte så mycket, jag jobbade och sen somnade jag på soffan och där blev jag liggande tills det var dags att förflytta sej till sängen.
På lördagen hade jag helpasset, men jag lyckades smita ut en stund på baksidan och njöt av årets första värmande solstrålar. De sa att söndagen skulle bli lika dan, men när jag ser ut nu är det rätt mulet ... Typiskt.
 
Ëfter jobbet for jag hem till Ellen för att planera vårens resa ihop med Lotta. Fast vi började med att se Melfestfinalen. Kul för Sanna Nielsen att hon äntligen fick vinna, men jag tror inte låten är stark och utstickande nog för Europa.
När programmet var över satt vi med våra kalendrar och matchade datum, tillslut kom vi fram till 4-8/4, rätt preliminärt ännu, vi ska ses igen på fredag och planera vidare. London, vi är på väg!
 
Söndag i dag alltså, det innebär ett spontant besök på musikalen Trollkarlen Från Oz som är på genomresa. Caroline ringde mej i går och frågade om jag ville hänga med, hon hade fått vipbiljetter. Haha, självklart, som en liten kul grej, hon kommer om en timme och plockar upp mej. Tänkte jag skulle hinna bort till Åhléns och köpa en foundation innan.

Ingen dans för mej i dag

Fick sitta och titta på, ryggen är knas igen. Dock inte lika illa som förra året, behöver nog inte koppla in en kiropraktor. Ännu iaf. Hoppas på en lätt jobbdag i morgon eftersom jag slutar tidigt, men jag bävar för långpasset på lördag. Det riskerar ju att fucka upp ryggen totalt ...

Det är levererat

I kväll verkade jag omättlig. Åt tre clementiner och ett gäng morötter, men sen jag satt i mej ett glas med o'boy och havregryn verkar det ha stillat sej lite.
 
Mina beställningar hade kommit till dansskolan i dag. Nu ska det bara betalas också, det är ju den tråkiga biten, men jag får det iaf fraktfritt och till 10% rabatt, så nån hundrig billigare blir det väl.
 
Här s'a dansas!

Travoltifierat

Från nu och fortsättnignsvis kan ni kalla mej
;)
Ta reda på ditt Travoltifierade namn här.

Flagnande fingertoppar

Vet inte vad som hänt med mina fingertoppar, märkte det först nyss när jag diskat klart. Försökte fota med webkameran, men den är ju urusel så det går knappt urskilja nåt. Fast kanske lika bra det, i verkligheten ser det jävligt osmakligt ut.
 

Ändring av planer

Hade tänkt ägna mej åt städning av hemmet i dag, men sen jag burit smutstvätt till tvättkorgen fylldes den lite för snabbt. Så jag kollade mitt schema och det visade sej att i dag nog var bästa dagen att få det upptvättat. Så jag får strukturera om lite och snart ge mej av och tvätta.

Krabbigt värre

Åh, vilken förmiddag, kaos. Fick ett mail om att hyrespengar förts över från mitt konto till det gamla postgirot, dvs min förra hyresvärd som dog. Eftersom jag hade en massa förinställda överföringar fick jag ju då avbryta dem för att istället lägga in de nya värdarnas nummer, men nånstans gick det galet, för det var flera kommande överföringar som fortfarande låg inlagt. Gjorde om borttagningen och förhoppningsvis finns inga kvar nu.
 
Fick i mailet telefonnumret till en av döttrarna så ringde upp och var så där äckeltrevlig och började inte käfta emot när hon sa att jag istället skulle ringa banken och be dem föra tillbaka pengarna. Jag var skeptisk, men ringde ändå och samtalet till banken var kort, snabbt svar - de varken kan eller får göra så.
Bara att ringa tillbaka till den här dottern och förklara att det är hon som måste skicka tillbaks pengarna. Ännu krångligare.
 
Vi talar om en kvinna i 60årsåldern som fortfarande betalar med blanketter på bankkontor, dvs jag fick lov att skriva ner mina kontouppgifter i ett brev och posta till henne så hon kan gå ner på banken och få pengarna återöverförda till mej.
Så jag fick helt sonika ta mitt brev, cykla till Konsum och köpa ett kuvert och frimärke. Killen i kassan sa att han kunde posta det åt mej, jag sa Tack, vad snällt, men varför vet jag inte. Postlådan står ju precis utanför ingången.
 
Helvete, krabb ... Om en knapp timme ska jag till jobbet och arbeta i tre timmar. Värt?

Våren kom visst av sej

Det faller nåt hemskt och vitt som lägger sej på taken i stan.
Inte helt okej ...

Val av försäkringsbolag

Efter att ha rådfrågat och diskuterat med lite folk står det nu mellan Länsförsäkringar och Folksam. Verkar luta åt det sistnämnda, Länsförsäkringar har svårare uppgifter att fylla i. Hur fan ska jag veta vad alla mina prylar är värda, liksom!?

Fiskpudding

En sista kraftansträngning för i dag och det blev faktiskt en fiskpudding som heter duga! När man väl hittade rätt recept gick det relativt snabbt och enkelt att laga ihop. Vissa man hittade behövdes ett iq på minst 200 samt 24 ingredienser för att reda ut.
 
Sitter nu, mätt och nöjd och ännu tröttare, i soffan. Alla kanaler som inte heter svt1 känner sej utkonkurrerade så därför finns bara melfesten kvar att se av någorlunda värde. Funtar helt seriöst på att häva mej snart. Värd lördag ...

Jättetrött

Var bjuden på middag i kväll, vilket jag hade sett mycket fram emot, men den blev väl näst intill inställd då det inte kunde inte dyka upp så mycket folk som tänkt. Men det var väl kanske lika bra, jag är fortfarande välkommen, men efter en slummer på soffan vaknade jag inte så utvilad som jag tänkt. Känns som jag fått feber, även om jag inte är varm. Ont i kropp och knopp, vill fortsätta blunda.

Det kan bara bli bättre

Fick en panikattack på jobbet i dag igen. Vet fortfarande inte varför. Känner mej trött och mjölksyrig i musklerna i bål och armar.
Tur att jag bara jobbade till tolv i dag, nu ligger jag på soffan och ska försöka somna, hoppas att musklerna slappnar av då och att jag mår primus sen.
 

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0