Bra programval

Hahahaha, så glad att jag valde att titta på Doobidoo istället för Fångana På Fortet.
 
Nu ska jag lyssna på denna resten av kvällen <)) !

Slut på ledighet

Semestern är över, tog även medveten semester från bloggen, tycker det har varit skönt faktiskt. Men i måndags drog allvaret igång, skulle bloggat då, men datorn ville inte hitta mobilen, så jag kunde inte föra över några bilder. Så vad har jag hunnit med?
Började med att fira in semestern med ölfika och utgång på kvällen med Jojje. Tyvärr var det inte så mycket folk ute just den onsdagen. Men god öl fick jag i mej!
 
Första veckan bjöd dessutom på en hel del värme och sol att förbättra brännan med. Att detta bara var två veckor sen är svårt att förstå nu.

Klickade hem lite filmer - Trassel, Så Som I Himmelen och Solsidan säsong ett och två.
 
 

Sen blev det kräftskiva! Som jag längtat och så gott det var och så mätt jag blev. Dock hade det hänt nåt med min nacke vilket gjorde att jag hade svårt att titta och det gjorde att jag blev rätt illamående. Nån form av migrän kanske, vad vet jag. Men själva festen störde den inte, tack och lov!
 
Veckan efter är rätt blurrig, men på tisdagen raggade jag runt i second handbutiker efter en soffa där jag gick lottlös, efteråt åkte jag hem till en jobbarkompis och fikade kaffe och kakor, gick igenom hennes "tidigare" liv med fotoalbum och så klappade jag veckans första kattunge.

På torsdagen träffade jag Emma och käkade på Koh Thai och på fredagen blev det en sväng ner till stan och bolaget med mamma och på vägen hem mellanlandade vi hos Elons son som tog hand om kattungen mamma och Elon hittade vid en vägkant på Öland. Veckans andra kattunge.
Lördag morgon och lagerstatusen för laminatgolvet Slätten stod på 36. Mot IKEA i Kalmar! När vi kommit till Eriksmåla ringer mamma och säger att statusen är nere i 14, jag behövde 9. Så när jag äntrade IKEA var det bara att kasta ett getöga över kartan i farten och ta genvägen direkt till kassorna där jag fått förklarat att golvet finns staplat. De var så tunga och otympliga att köra runt på, så det blev hela besöket, bara att ta kassorna med detsamma.
 
På kvällen blev det tjejmiddag med kräftor och västerbottenpaj som sej bör med en efterfest i stan. Nattbuss till faren som på söndagen följde med mej till Östregård i jakt på en billig snygg soffa igen. Inget napp.
 


Måndag var det som sagt arbetsdag igen, ingen upptrappning precis, nio timmar direkt på! När jag kom fram kändes det som att jag inte varit ledig över huvud taget =/ ... Men efteråt träffade jag Emma igen, denna gången för lite shopping på Samarkand. Jag hittade lite kläder på rean på New Yorker men mest minnesvärt var buffén vi åt. Jag fick kväljningar av bara åsynen av mat, än värre av lukt och smak, så mätt blev jag!. Åt inget mer förrän vid fyratiden på eftermiddagen dagen efter ...
 
Jaa, det var väl det hela, har packat ner lite av mitt liv i lådor och köpt en soffa jag ska hämta imon. Hoppas att jag får nyckeln till lägenheten imorgon.

Morgonfilosofi och längtan

Dimman ligger som ett tätt täcke mellan hustaken. Nåt att trä på händerna under den arla cykelfärden hade varit på sin plats denna, blott sju grader varma, augustimorgon. Enligt kalendern är sommaren snart till ända, i verkligen har det knappt varit nån sommar alls.
 
Det finns ändå saker att längta till, än finns lite kvar. Jag påbörjar min semester på måndag, ska bara klara av denna jobbhelg. Inget partajande för mej denna helgen alltså. Det får tas igen nästa helg, nästa grej att se fram emot - kräftskiva! Tillslut, när sista sommarmånaden övergått till första höstmånaden - flytt. Najs, najs, najs!

Varför får jag inte sova?

Efter åtta dagar på jobbet, varav de sju senaste med tidig uppstigning, såg jag fram emot att äntligen få sova ut, gärna till tolv!
Men icke. Första gången jag vaknade hade jag precis drömt att klockan var 1133. Hon var halv sju ... Lyckades tillslut somna om men drömde då att mamma var gravid och inte ens övervägde abort, vaknade av ett facebookmeddelande, halv nio. Men vad fan!?
 
Aja, får väl kliva upp och börja dona inför kvällens festligheter och isf ta en tupplur i eftermiddag.

Long lost friend

Var har du hållit hus!?
Skit samma, glad att vi funnit varann igen =,) .

Omdesign och lägenhetsvisning

Idag kom mamma tillbaka från Öland och hon kunde hjälpa mej göra slag i verket och designa om min klänning jag köpte. Fint som snus =) !
 
 
 
 
 
 
    ---------------->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var även och kollade på den där lägenheten idag. Blev lite besviken, tvåan var inte alls en tvåa utan en etta med sovalkov, det var ingen balkong på den våningen som var den tredje utan hiss. Badrum- och köksinredningen ska vi inte tala om, men tack vare att hyresvärden gett godkännande om att få göra vissa förändringar av lägenheten tackade jag ändå ja. Om inte annat kan jag bo där "så länge" tills jag hittar nåt annat. Nåt annat med ett riktigt sovrum. Längtar till 1a september <) !

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0