Skräplördag

Fick ett sms vid åttatiden att det satt ett gäng uppe i allrummet och kollade på melfesten, så jag gick upp dit. Vi satt och hejade och röstade på Thorleifs, men det gick ju inget vidare iaf. =(

Åkte med en snabbrunda till en mack i Strömsnäsbruk och inhandlade nåt att äta och nåt fett. Det blev en sandwitch som inte alls var värd så mycket som den kostade, men den var god, en liter mjölk och estrellasnax i form av chips och jordnötsringar. I helgen ska jag bli tjock.

Är man sleten eller?

Usch, det är en jobbig dag idag. Inte alls bakis, som jag verkligen borde vara, men jag har stört ont i hela kroppsdelen huvud. Jävla förkylning ... Igår blev det väldigt blött, en massa folk dök upp på förfesten, det var skitkul. När några skulle ner till hotellet blev vi utkastade och gick ner till Morkullebyn. Där hände inget, vi blev lovade omelett om jag tog med ägg, men kokerskan ångrade sej och jag och en klasskompis gick tillbaka till allrummet med mina ägg och lagade pannkakor istället. Exklusiv fyllemat! =)
När jag kom tillbaka till rummet satt jag vid datorn och chattade med Bodil och Maja. Helt plötsligt började näsan rinna som fan, rotade fram ett papper för att snyta mej och då såg jag att jag börjat blöda näsblod, och inte lite heller! Minns inte sist jag blödde näsblod.
Halv fyra gick jag tillslut och la mej, men sen vaknade jag 0816, helt av mej själv. Jag försökte fram till tvåtiden, tvinga mej att sova mer, men det gick inte så himla bra. Nu är jag jättetrött och slöglor på tv och webbtv. Har hunnit beta av repriser av Så Ska Det Låta, Hjärnstorm och Musikministeriet.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag har en vän i Kalmar, en i Värnamo och en tredje som är kvar, men upptagen med annat. Jag får väl sitta i min ensamhet och kolla på Melfesten.

Snor ...

Jag har gått och fått en förkylning på mej, igen! Eller gått och gått, så fort jag släkt lampan och lagt ner huvudet på kudden igår kväll så kände jag hur det började rivas i halsen när jag svalde. Sen vaknade jag av mej själv 0231 och då var högra näsan igentäppt också. Typiskt. En halvtimme senare, exakt 0300, fick jag sms av Jojje:
Vill gärna men har inte mått så bra den har veckan så jag skjuter gärna upp det tills nästa gång. Puss
Nä, jag mår inte heller så bra just nu, har halsduken kvar runt halsen och snörvlar för mej själv.

Fredagen ser ut som följer:
Kanske ska bort till ICA och shoppa lite för helgen, bara nån med fungerande ögon följer med mej (synd Marsha ;) )
Vid fyra ska jag göra mej lite fin, i den mån det är möjligt.
Vid sex ska jag käka mat hos kineserna nere på byn, fira Pierre som är födelsedagsbarn imon, 26 eller 27 nu va? <))
Efter maten är det tillbaka till internatet och förfesta.
Planerna gick som så att jag skulle följa med till hotellet efterå, men nu när mitt immunförsvar menade lägga av så vete fåglarna om jag kommer få så kul. Snor, smärta och blindhet. Tror inte att det är lika med partaj ...

Gott samvete

Jag kommer nog känna mej väl till mods när jag väl går och lägger mej. Trots att det bara var en halvtimme så har jag spenderat den på gymmet. Har inte varit där sen innan jullovet. =/ Tycker jag hann med tillräckligt på denna halvtimme och jag lär vakna upp med träningsvärk nånstans imon. =) 

Annars idag har det inte hänt väldans mycket. Jag tackade nej till ett besök i Halmstad i förmiddags, jag var för jävla trött, kände jag efter att ha käkat frulle och ta't reda på min smutstvätt, som numera är ren.

Nu känner jag för att sminka av mej, ta ut linserna, duscha och lägga mej och fortsätta kolla på filmen jag påbörjat. Nu är det den sista av fem nya filmer jag beställde från Ginza. Across The Universe är det. Oftast bra musik, lite flummig är den, så som vissa beatleslåtar är. =/

I helgen hoppas jag att Jojje kommer förbi, hon frågade om det var okej på lovet, jag sa ja och skickade SMS i förmiddags för att dubbelkolla, men jag har ännu inte fått svar. Undrar vad hon gör ...

Två semlor senare

Puh, vetebullar+grädde+florsocker är mäktigt. Vill egentligen ha en till, men jag är rädd för att de inte stannar nere då. =/ Nåja, ytterligare en fet tisdag har avklarats och jag kan inte påstå att jag känner mej redo för beachen. I övrigt har det inte hänt så himla mycket i mitt liv. Har haft så mycket fritid att jag kollat på tre DVDfilmer på två dagar, en fjärde ska väl avklaras senare ikväll. Det har hittills varit två svenska (Älskar Älskar Inte och Varannan Vecka) och en amerikansk (Forrest Gump). Sen får jag se om det blir Across The Universe eller La Bamba. De jag sett har jag tyckt varit bra. =)

Näe, fan vet om det inte får plats en semla till ... Känner mej törstig, så kan jag klunka lite vatten bara, går det nog.

Månlandningen

Igår natt satt jag och snabblyssnade igenom gamla Christer i P3-avsnitt. Ett av dem hade temat "Detta tror inte jag på". Fan, tänkte jag. Att jag alltid ska missa möjligheterna att fråga om amerikanarnas månlandning -69. Det var lika dant i somras då temat var "Detta förstår inte jag". Då funkade inte min mail!

Men så, en bit in i programmet ringer en kvinna in och säger att hennes kille inte tror på månlandningen. Wohoo, kanske nån efter detta har nåt att såga som besvarar mina frågor! Inte alls. Efter programmet är jag lika skeptisk.
Någon som tror på månlandningen gav dock en adress till de som tvivlade. Jag - tvivlare - har läst igenom hela texten, även efter det väldigt tvivlande.
Folk kan prata om sina ickeexisterande kratrar under farkosten, eller vindar som får flaggan att gunga, på den sidan verkar svar på alla konspirationsfrågor finnas. Utom en ...

Förklara för mej vem fan det var som ställde ut kameran som sände live, så kan jag överväga att byta åsikt.
Jag kanske är helt dum i huvet, att det är den mest självklara grejen med hela månlandningen, hur den kom dit! Men det är det enda jag vill veta!

Till nåt helt annat, min vanliga vardag. Det götta lovet är slut, jag är tillbaka i Markaryd, allt är uppackat igen. Ca sju veckors arbete gäller fram till nästa lov, ska försöka att låta bli att tänka på det, är fortfarande väldigt trött.
Nähe, känner mej lite svulten, ska se om det finns nåt som fortfarande är ätbart i kylen.

Tillbaks på ruta ett

Utgångsläget, sängen dvs! =) Usch, jag klev upp kvart i sex i morse, skulle hinna med 0720bussen. Fick skjuts ner till stan av mamma och åkte redan 0630. Trött som ett as, jag kom inte ens hem igår förrän runt tolv.

På tolv timmar hann vi med att åka till Helsingborg och köpa möbler av en Blocketförsäljare som var lite för rik och lite för pedantisk för sitt eget bästa ... (Vaddå "avundsjuk", jag fattar inte?) Sen blev det en blixtvisit över sundet. Handlade det som föräldrarna önskade, det jag själv tyckte såg gott ut, vi hann skratta gott åt danskarna och sen över igen. Allt på en timme. Vi kom fram till att danskarna inte har ett utvecklat språk. De har kvar babyjollret fast i mer aggressiv variant. Vi drog upp scenariet att två bebisar, som precis lärt sej sitta, men inte prata, sitter med varsinn plastleksak mittemotvarann i blåa sparkdräkter. De har hunnit bli så socialt utvecklade att de ändå för en verbal kommunikation med varandra.
- "Joller, joller, joller!" säger bebis 1.
- "Joller, joller!" svarar bebis 2 och slår med sin plastleksak i golvet.
Bebis 1 ger ifrån sej ett lyckligt, högfrekvent läte och börjar också slå med sin leksak i golvet.
Så kom vi fram till att danskarna är!

På färjan tillbaka till Sverige kom vi också på hur en rullstolsburen person som har lite svårt att besöka nöjestfält och åka karuseller, ändå skulle kunna få uppleva en kittlande mage. Bara ta sej ombord på en båt, se till att det är rejält med storm den turen. Sen är det bara att -"Look, no hands!" och åka med.

Efter Helsingborg fortsatte vi neråt landet för att besöka en möbelaffär och dryga ut lasten från tidigare den dan. IKEA deluxe, typ. För att bli anställd där måste man ha ett efternamn som visar att man är av adlig börd och bära smycken av högt värde. Däremot behöver man inte vara så bra på svenska skriftspråket. Det går bra att skriva Ekspedition nummer 71371, istället för Expeditionsnummer 71371. <))

Sen då var det hemfärdsdags, mitt i snöstormen! Shit, trodde aldrig vi skulle komma ur Skåne. Men, nu är jag i Moheda, med en surrande dator och en spinnande katt i sängen <3. Tänkte ägna mer tid åt kissen nu, sen ska jag sova ikapp mej lite.

En (nästan) heldag i Växjö city

Tjohoo! Det är lillelördag och den konstigaste med denna natten är att det ligger en trädgårdsslang i min mammas badkar!
Jag har spenderat den sena kvällen tillsammans med Jojje. Vi gick till Pauze och ölade lite. Najs som fan!
Dagen hade ju pågått lite längre än så . Vid tvåtiden på eftermiddan tog jag den halvmilslånga promenaden till stan. Dvs kom jag dit ~50 minuter senare. Hade kanske tagit kortare tid om jag genat över isen, men sånt vågar inte jag om det så varit bottenfruset.
Jag handlade det jag skulle på Åhléns och grönbolaget, hälsade på receptionisten på min gamla körskola som jag lovat. Hade lite dötid så jag slog ihjäl den på min mosters jobb. Skaplig utsikt!
 Klockan kvart över fem gick jag på sen lunch/middag med Th. på kinesrestaurangen på ovanvåningen. Spoon Thai eller nåt sånt heter de. <)) Det var hur mycket gott och trevligt som helst! Och de sparade inte på sockret! =)

Efter stadsbesöket gick jag bara halva vägen hem, gick till min moster för att hämta min alkohol som jag skulle förtära senare på kvällen. På vägen dit gick jag förbi ett hem som inte riktigt förstått vad Tjugondag Knut innebär ...

Jah, medan jag är igång och laddar upp bilder kan jag ju lika gärna visa upp en (mörk) bild på dippbordet hos Lina i lördas. Även på en av de sura C/K-arlssondrinkarna. =)

Imon verkar det som att jag kanske ska följa med Jojje till Helsingborg, därmed Helsingör. Har inte varit i Danmark sen (*kollar Roskildefestivalbroschyren*) 2005. Köpa alkohol, säger hon, men vad fan ska jag handla? Jag är ju den mest velige personen i historien. Jag ställer klockan på 0600 och ringer pappa om han behöver nåt. =)

Nä, om man skulle sova lite innan man kliver upp imon... Trött som ett as ...

Skalbaggar=proteinrikt?

Jag satte mej ner framför Rickard Olsson och hans Vem Vet Mest?. Tänkte dessutom ha sällskap med en halv Ballerinarulle jag hittat i skafferiet och ett glas mjölk. Mmm, gott. Tar ett kex och stoppar glupskt i mej hela en. Fortfarande gott. Stoppar ner handen för att fiska upp ett andra kex och samma öde väntar det. Det tredje kexet får jag inte grepp om och vänder hela kakpaketet uppochner. Smulor faller ut på bordet och ...
Nåt avlångt, svart ligger orörligt tillsammans med smulorna. Jag kikar ner i röret och det översta kexet är fullt med mjölbaggar!

AAAAH!!!

Jag vågar inte forska vidare på vad som kan hända om man sväljer dessa grisiga varelser, Det man inte vet har man inte ont av, det är den sannaste sanning efter döden.
Nu sitter jag och ryser och klöks av dessa upplevelser. Uuääh!

Ett Herrans Liv

Hehe, nu på denna tidiga eftermiddag har jag suttit vid kanal 5s webbTV och kollat på gamla avsnitt av Filip och Fredriks Ett Herrans Liv. Jag kollade på det när Runar Sögaard var gäst och jääävlar vad jag har skrattat! <)) Jag tycker det är helt underbart när han bjuder och gör karikatyr på sej själv, och sen FoFs små oneliners på toppen av detta. Humor på hög nivå, varför inte ta 45 minuter av ditt liv och kika själv?

Tillsammans

Nu sitter jag och kollar på Lukas Moodyssons Tillsammans. Göran står just nu och jämför livet med havregrynsgröt! =) Jag skulle vilja ha den själv, då detta är mammas film. Ganska enkelt skulle jag här och nu kunna beställa den eller imon åka ner till stan och köpa den, om det inte var så att jag är sjukt osäker på om jag faktiskt redan har den eller inte. Det vore en ganska stor onödighet att äga två exemplar. Får ringa och be nån klassis som är kvar på skolan att bryta sej in hos mej och kolla. =)

Första lovdagen

Ja, vad ska man säga. Helgen var stundtals mycket trevlig, hade skitkul på Alla Hjärtans Dag med mina vänner hemma hon Lina. På lördan iaf... =) Efter flickornas C/K-arlssondrinkar med mycket vodka sa magen min ifrån. Eller, ja, jag skyller på den äckliga sellerin som jag käkade upp. Fast med dipp var det helt okej, på nervägen. <)
På söndan var jag ganska kry, men jävligt trött. Haha, jag varken sminkade av mej eller borstade tänderna innan jag gick och la mej, så jag var så lagom fräsch. <)) När vi efter frukosten kollade på film hade jag fruktansvärt svårt att hålla ögonen öppna, vaken var jag hela tiden.
Sen, som en blixt från klar himmel, mådde jag skitilla, jag hann knappt resa mej ur soffan innan jag började ulka. Med handen för munnen joggade jag bort till toan och ... Ja, jag fick hälsa på Ulrik. Allt gick på max tio sekunder, jättekonstigt.
Ja, så då blev jag bakis den söndan, det var jävligt längesen. En timmes bilresa hade vi framför oss, inkluderat en krokig väg till Lessebo, men det gick bra för min del. =) Väl hemma slöade jag vid TV och dator, somnade så småningom. Jag mådde bra och så på kvällen och jag satt uppe till tvåtiden. Men nån gång mitt i natten, klockradion är ju på internatet, så fick det bli övre halvan i toan igen. Det var jättekonstigt. Det kan ju inte ha med baksmälla att göra!

Jaja, så kan det gå ibland ... Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Klä om till riktiga kläder kanske? =)

Nu är det morgon

Halv fyra är klockan. Ge mej tre o'n halv timme och jag har knäckt dygnet. Jag har slutat vara trött, vilket jag annars varit sen jag vaknade 0700.
På bussen hem var jag hungrig, kissnödig och trött. Det var så jag satt och nickade mellan Ryssby och Växjö.
När jag kom hem så botade jag två av tre grejer, dasset först, mikron sen, men sov gjorde jag aldrig. Fast jag var jävligt nära. När Postkodmiljonären började vaknade jag till liv och sen dess har jag, tillsammans med ett par öl, suttit vid burken. Nu ligger jag dock i sängen, redo att sova, men trött är jag inte. Inte till det inre sett iaf. Till det yttre är en annan sak!
Huvva, när jag såg mej i spegeln! Ögonen var så svullna att jag blev förvånad över att jag kunde se ut över huvudtaget, de kolsvarta påsarna skulle man kunna knyta en fin rosett runt näsan med. Shit, jag ser förjävlig ut! Jävligare än vanligt alltså!

Skönhetssömn kanske man skulle börja införa ...

Nej, inte källaren!

Har precis pratat med min käre, kunnige far om mitt strykjärnsproblem. Det kan mycket väl vara på det viset att det överbelastar säkringen, speciellt eftersom det verkar som att jag och mina grannar delar på samma. Kuken ... Däremot tycker han det är konstigt att jag kan använda kokplattan utan att säkringen stinker. Ska ta med järnet till honom, så kan han kolla om det är paj.

Fan, jag vill inte stå och stryka nere i källaren! Jag asade ju hit järn och bräda för att slippa det. Suck ... Aja, jag måste ju ha mina kläder under lovet, bara att kånka ner skiten. Först ska jag äta.

Jobbig morgon

Tänkte jag skulle varit nyttig idag och göra två flugor på smällen: stryka kläder och kolla på min Musikalkunskapsfilm. Förra gången jag skrev om det var jag ironisk och bara lekte med tanken att mitt stykjärn tar all ström ur ledningarna. Nu är jag rätt så säker på att det är sant. Jag pluggade in järnet och schwop, allting dog. Har fortfarande inte kommit tillbaka, trots att kontakten inte längre är i. Kanke gått en propp...

Ja, men då är det väl lika bra att gå och lägga sej igen. Då kommer mina grannar ovanför på att de ska hämnas på min festande (nu sovande) granne, genom att först hoppa som dårar så hela huset skakar och sen stövla in i vår hall och blåsa sönder ett munspel mot hennes dörr.
Väldigt skoj, iofs, men inte när det går ut över mej...

Mina grannar tävlar

Jag har inte gått och lagt mej än. Toan är ständigt upptagen av min hallgrannes gäster. De har nån slags fest där de pratar högljutt och spelar saxofon. Bakom min motsatta vägg har jag en granne som övar på sin låt och den innehåller många höga toner. Grannarna ovanför mej verkar vilja hämnas på festgrannen och spelar nåt skränigt och bankar i sitt golv för att överrösta. Ja, och så jag, mitt i mitten. Vill sova.

Auditionträning

Det är dags att börja se in i framtiden, söka högre utbildningar. Därför har vi nu börjat träna inför auditioner; sång, dans och drama. Vi smygstartade med det på baletten förra veckan. Läraren visar en kort koreografi en, max två, gånger och sen är det bara att härma. Bara och bara, det är ett skithögt tempo, men då det låtsades vara tre intagsplatser så var jag den enda som fick en plats! =)) Ja, inte om det hade varit till en ren dansskola, för jag gjorde inte riktigt rätt. Men jag blev glad iaf, har levt på det nu hela veckan. <)

Idag började vi på sångdelen, vi fick välja en låt som vi tyckte kunde passa oss och så ska vi lära oss arbeta med text och mimik. Auditionträning, helt enkelt.

Idag har jag varit rätt nere, knappt nån ork alls efter dansen. Danslektionen var väldigt underhållande! Vi gjorde vinterrevyn extra light! Nåt litet danssteg från varje nummer på typ en minut, jätteskoj! <))
När jag kom hem åt jag ett vaniljhjärta och nu är jag glad igen! =) Får se hur länge det håller i sej. Jag har väckt min fikagen igen. Hemma i Växjö fikade jag skitofta, sen när jag flyttade hit så hade jag inte riktigt tid med sånt, trots att det fanns ett kondis. Var på Heléns Coffehouse i lördags, igår, ska dit imon ... Herre gud, man måste ju sponsra lite om man vill ha det kvar! =) Bilderna visar Fridas och mitt besök igår.

Jag har fått som förslag att jag kan lida av järnbrist, att jag därav är trött och pga det, ledsen. Så nu ska jag nog gå ut och hitta en lämplig lyktstolpe att snaska på. Kommer jag inte på lektionen imon är jag förmodligen kvar där ...

Håglös

Jag har tusen saker jag vill och borde göra, typ stryka, diska, laga och äta mat, kolla på en bra film osv. Men jag har ingen lust. Jag har inte ens tänt lampan trots att det är alldeles för mörkt här inne.
Jag har gjort två vettiga saker idag: gjort mej iordning för att kunna möta den stora världen utanför och lagat frukost. Det blev pannkakor, men för sent egentligen. Blev liksom lunch tillslut, halv ett, innan jag fick tummen ur tvåan och började grädda dem... =/ Jag är inte alls bakis, inte deppig, utan bara sådär söndagsseg.

Det snöade igår. Jag vet, jag var där. Det gjorde mej blöt om ben, fötter, ansikte och hår. Hade jag fungerat normalt hade jag stannat kvar på festen så länge den höll på, men jag tyckte att jag behövde rensa hjärnan lite genom en promenad genom Markaryd mitt i natten. Tänkte att jag då skulle komma på vad det är som tynger min själ. Det gick inte bra, jag var precis tom i huvudet! Det enda jag gjorde var att gå, stå och sitta på strömmen i ån, gå lite till. När jag efter nån timme insåg att detta inte gav mej nåt annat än ett par nypor frisk luft, gick jag tillbaka hem.
Nej, förresten, jag gick inte hem. Jag gick upp till allrummet och kollade på Lejonkungen tillsammans med en klasskompis.
Sen gick jag hem.

Jag har nånting inom mej

Jag vet inte vad det är, men det får mej att gråta nätterna igenom. Jag försöker desperat avleda det genom planlöst surfande, men jag hamnar tillslut på tuben med diverse, för mej, känsliga låtar. Då jag inte vet vad som uttycker sej som tårar kan jag inte göra nåt åt det, nåt underliggande jag inte längre kan hålla dolt inom mej pressar sej ut.
Varför händer det nu? Det är nu jag verkligen vill, behöver och borde vara ständigt smilande. Det går bäst under dagtid, men numer har jag märkt att det dolda börjat tränga igenom även då. Och jag förstår inte vad det är!
Det har tidigare bara yttrat sej med hjälp av alkohol, flera gånger och jag har trott att det varit min fyllegrej, men nu har det eskalerat kraftigt de senaste veckorna. Jag vill vara lycklig, vad ska jag ta mej till?

Surikater är vi allihopa

Vi fick nyligen reda på vad våran klass är för djur, eller har som maskot, eller hur det var.. Alla år får varsitt djur som symbol för just deras klass, det lär ha varit mås och skarabé, för att nämna två. Vår mentor hittar dessa specifika djur genom meditation, och för vår räkning såg hon just en surikat.
Det gillar jag jättemycket, känns som att det var just för mej hon såg det. Dels är Lejonkungen 30% av mina favoritDisneyfilmer, dels görs den svenska dubbningen av surikaten Timon av Peter Rangmar, GAS, ni vet <)) Kunde knappast bli bättre!

På tal om Disney så har jag precis kommit ner från allrummet, där ett gäng satt och kollade på Skönheten Och Odjuret. Den hade jag inte sett på länge och den är jävligt bra. Så bra att vissa i samlingen människor tydligen fick vårkänslor och började ägna sej mer åt varann än filmen... Så kan det gå, Disneykyssar går inte av för hackor!

Jag är stört trött, men vill egentligen inte gå och lägga mej. Jag har redan sovit i massor idag, eller ja, hela veckan efter vi kommit från kulturhuset. Äter och sover känns som det enda jag sysselsätter mej med. Man kanske skulle sysselsätta sej med att sätta på en film till, som kompromiss till att inte göra nåt aktivt som ... städning. =) Tex Underbar Och Älskad Av Alla som jag faktisk hann stoppa i DVDspelarn innan jag fick förfrågan om att följa med upp till allrummet.

Imon ska jag äntligen tvätta. Det lär gå åt fyra maskiner till allt. Låter konstigt att sätta tvätta och äntligen i samma mening, men det är fan dags nu. Slippa ha en massa smutstvätt på rummet också.

Hungern river

Jag är inte lat, bara jävligt utmattad! Hur som helst så kom jag aldrig bort till ICA, dels då för att jag inte orkade, men också dels för att jag hittade en laxrätt att tillaga i helgen, och den tänker jag handla på fredag. Då kan jag ju handla allt annat också.
Lite har jag ångrat min frånvaro från matbutiken ikväll, jag varit mycket hungig. Att jag inte kokade nudlar vet jag inte om det beror på förnuftet eller dumheten, men jag har knappt ätit nåt annat än nudlar under dessa veckor, utom skolmaten vid 12.
För att koppla bort känslan har jag, i samband med TVtittande, suttit och pillat med ljusen i mitt altare. Med överblivet stearin satt jag och skulpterade lite grann. Jag blev inte färdig, men det syns kanske vad det ska föreställa. =)
Nu är hungern iaf stillad med lite mjölk, jag är trött och ska göra mej iordning. Längtar till frukost...

Vad göra?

Jag sitter i tystnad, endast datorn och elementet surrar. Nånstans långt borta hör man nån som smäller igen en dörr. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag tänker att jag kanske ska cykla bort till ICA och handla lite, behöver främst ägg så jag kan grädda pannkakor om kvällarna. Tog det sista igår och gjorde äggtoddy, vilket jag ångrar djupt. Har visst fortfarande inte kommit ifrån den gången i högstadiet då jag föråt mej på det. Nä, jag skulle ha stekt det istället.
Men, hur jag än gjort så finns det inte kvar idag. Och om jag ändå ska ge mej ut i kylan kanske jag lika gärna skulle kunna handla ingredienser till helgens måltider, såna jag inte lagat själv på hur många veckor som helst. Då är ju frågan vad jag ska införskaffa, nej, vad ska jag laga?
Är inne på recept.nu, det första man möts av är en McDonald'sreklam. Fnyser högt för mej själv.

Jaja, på bloggen får man ingen matinspiration, tillbaka till fliken med recept!

Föreläsning

Om typ en kvart ska jag ner till skolan och se och höra på en föreställning om hur man är som person i förhållande till hur man är född i en syskonskara, om man är medlem i en sådan. Jag förutsätter att detta kommer bli intressant, så jag kommer med block och penna! I övrigt har jag nog inga lektioner förrän ikväll, om inte de också är inställda som Skapandet igår.

Städdag

Har varit i stugan och städat upp efter natten. Svinkallt! Och illaluktande.
Det var sjukt kallt i stugan igår också. Hade ganska tråkigt där, knappt nåt folk, men framför allt pga kölden! Inte okej.
Var ändå inte hemma förrän vid tvåtiden, gjorde mej iordning för sängen och satte på GASs Skruven Är Lös. Jag kollade igenom hela, fram till sista numret, sen måste jag ha gett upp. Vaknade upp senare av jingeln som upprepas i menyn på DVDn och stängde av. Klockan visade sej vara 0659, alarmet var ställt på 0700, så jag kunde ju lika gärna stiga upp.
Gott med frukost, men tre timmars sömn är lite väl lite, så jag gick gladeligen till sängs igen.

1125 vibrerade mobilen iaf, folket ville ha mej till stugan. Nu är jag jättetrött, ligger igen i sängen och kollar på Djursjukhuset. Har inte lektion förrän 1630, då det är Skapande. Sööömn!

Nu är det fest

Av nån konstig anledning ska vi fira att vi idag spelat vår sista vinterrevy. =( Jag tycker bara att det är sorgligt, kommer sakna det som fan.
Igår var pappa, syster och faster med familj och tittade. Det var typ första gången de var och kollade på nåt jag var med i. De kan ha varit på Carmen iofs, minns inte riktigt. Pratade nyss med fadern och han sa att de var mycket imponerande (han menar naturligvis "imponerade") och de ville att jag skulle säga till om vi kommer ha fler uppträdanden eller konserter. Jag kunde bara komma på välgörenhetsgalan, men vet inte hur den är upplagd.
Dessutom gick jag cred för min dans av min fasters sambo! Han hade tydligen sagt att han inte hade nån aning om att jag kunde dansa. Haha, det kan jag inte heller <)) Men eftersom han själv har tävlingsdansat så tar jag det givetvis som en komplimang!

Tom blommor fick jag igår, men jag fick allt ringa och påminna dem.
- Har ni köpt blommor till mej?
- Nä, skulle vi det?
- Ja, det klart! Alla får blommor utom jag!
- Aja, men vad finns det som är öppet så här dags en lördag?
- Ingenting! Faan...
- Men du kan få blommor en annan dag!
- Neej!
Men en sväng på ICA blev det tydligen för här är mina blomster! =) Glad!

Nä, party var det visst, om man kanske skulle ta en dejt med duschen då, kanske.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0