Sega Söndag

Vad är klockan? Snart halv ett, shit då har jag bara varit vaken en timme... Det blev ingen kyrka idag således, även fast jag gärna velat. Men jag ville inte promenera bort, skitlångt, för min lilla bilist sa igår att hon hellre ville sova ut idag.
Det kan man kanske förstå för det blev rätt tidigt igår. Inte sent alltså =) Var hemma efter fyra. Jag somnade inte förrän runt fem heller, så 4-5 timmars sömn och sen sitta och lyssna på en prälle hade nog varit jävligt jobbigt. =/

Så istället tänkte jag, denna lediga dag, göra mej lite iordning (sitter fortfarande i pyjamas), diska, laga mat och gå en runda i skogen och samla lite natur till min adventsljustake. Usch, vad jobbigt allt lät... Jag är skittrött.

Hemma efter utgång

Japp, i tryggt och säkert förvar sitter jag i sängen med datorn som enda sällskap. Kvällen och dagen har varit lugn för min del.
Detta har hänt:
- Dagens första och största fråga var om jag klockan 0600 skulle duscha eller sova en halvimme till. (Snoozen it was)
- Försökt sjunga med i lucialåtarna vi repade på. På de högsta tonerna kom inte ett ljud fram...
- Suttit i en bil i en timme på väg till Halmstad för shopping.
- Hängt i Halmstad ett par timmar. (Hittade två par örhängen, en mössa, ögonskugga, makeuppensel, julklapp till pappa, ett navelsmycke, knästrumpor och min faster faktiskt! Hon stod i kön för att få sin ukulele signerad av Per Gessle)
- Åkte tillbaka från Halmstad. Vi fick faktiskt se en silhuett av en älg sakta promenera över vägbanan framför oss i mörkret. Resten av bilfärden blev vi omkörda.
- Kollade läget vid kyrkan, hur dags det var gudstjänst på söndag. Vad vi kunde utläsa var det klockan 1000. (Ja, jag ska gå i kyrkan, men för fan, det är ju första advent!)
- Jag gjorde mej i ordning på en halvtimme och förberedde mej mentalt på en grundning. Kapade alla mina naglar för att två av dem rykt under dagen, inte så snyggt med varannan lång och varannan hälften så lång... Sen ångrade jag att jag inte duschade på morgonen.
- Förfest och grejer uppe i allrummet. Jag fick ofrivilligt veta vem som åkte ur Idol, Biffen försökte övertala mej om att jag har nån slags talang för dans (ja, kärleksförklaring var väl kanske inte det riktiga ordet i förra inlägget...), folk blev fullare och gladare och kosan bar av mot
- Hotellet! Jag drack goda drinkar, fick dansa Sista Dansen, pojkarna i vårt sällskap hamnade nästan i slagsmål med en snubbe som två killar, helt oberoende av varandra, tyckte var dum i huvudet.

Så kan ett liv en fredag i Markaryd se ut!

Party!!!

Jag har gått från förfesten i allrummet. Jag ville inte veta vem som åkte ur Idol förrän på söndag, men folk envisades med att kolla på utröstningen. Hoppas att de hämtar mej när de menar gå ner till hotellet.

Haha, jag har fått värsta kärleksförklaringen från en tjej i klassen angående min rytmiska rörelse till musik! Hon har själv dansat sen hon kunde gå och kan verkligen sina grejer, sånt som får en sån som mej att känna sej totalt värdelös. Hon har försökt intala mej att jag har "nåt". Vad, vet inte jag, men i en grupp med enbart dansare och jag så ska man tydligen fastna med blicken på mej. Det tror jag visserligen vad jag vill på, men det känns ändå märkligt och smickrande att höra det från en rutinerad dansare! Tack Biffen! Även om jag inte ser mej själv som en dansare alls, med mitt (med denna utbildning inräknad) enda års erfarenhet av dans.

Jag har svinsvårt att lära mej en koreografi, jag kan typ inget om teknik (endast de djupaste grunderna) och jag är bara allmänt lost på lektionerna. Sen när jag väl har lärt mej nåt utantill kan jag koppla in annat, som att le eller andra smådetaljer.

Jag känner mej glad. Och berusad! =))

Aah...

Avslappningstillfälle! Dock ska jag strax på luciarep igen. Innötning och innötning, hele dagarna! Rösten på höjden har inte kommit tillbaka än heller, så att vara första sopran i luciatåget är inte så skojigt just nu. Men det som knäcker mej mest är alla koreografier, jag har så fruktansvärt svårt att lära mej dem! Hellångsam... Känner verkligen hur trötta folk är på mej, jag vågar inte be om fler genomgångar =) Kan tyckas barnsligt, men jag känner mej väldigt i vägen. Alla andra kan ju och vill gå vidare.

Har börjat mailväxla med Th. om nästa fredag. Då är det musikaldags igen! Weehoo! =)) Sen hoppas jag lite också på att det inte ligger några rep nästa lördag, skulle vilja kunna vara med och fira farmor som fyller år. Träffa lite släktingar. Annars blir väl inte det förrän söndagen innan jul. Fast, visserligen... Det är ju inte så många veckor dit. Det känns som många månader!

Idag, när jag var en snabbis på rummet för att hämta nåt, vad det var, såg jag att jag fått SMS från ett nummer med fyra siffror. När jag läste det stod det att mitt saldo fyllts på med 200 kr. Nu är det nån som varit snäll, och det är jag! =))
Ska ringa mamma sen och kolla om det är hon.

Nähä, nu ska jag gå igenom lite danser för mej själv, så mycket jag kommer ihåg, innan klockan säger att jag ska bort till Eken.

Bloggen har ett eget liv

Nä, för den som aktivt besöker sidan så ser det inte riktigt ut som förut.
Mina kodmallar ställde på nåt mystiskt sätt om sej så mina menyrader försvann och nu har jag ägnat en massa tid åt att försöka återställa som det var. Nu tar jag en paus, går upp till köket och lagar mat, så får jag fortsätta sen...

Jag blir så trött...

Återupptagning

Jag har börjat känna mej hemma i vår dusch. Jag har börjat duschfilosofera igen, det har jag inte gjort på länge nu. Som vanligt dök det upp de mest kloka tankar jag hittills tänkt och jag formullerade ett blogginlägg om detta. Men... När jag är ute ur duschen är allt som bortblåst. Ingenting av de tankar jag hade på hjärnan finns kvar.
Jag vet att jag tänkte på hur fel det blir ibland när man beställer BHar via postorder, men det var inte alls det jag skulle blogga om... =/ Har inte ett spår.

Jaa, men ja... Då kan jag ju lika gärna blogga om hur fel det blir ibland när man beställer BHar via postorder!
Två stycken skulle beställas i samma storlek (vilken saknar betydelse). Innan hade jag provat ut en storlek som passade utmärkt i affären, så jag visste vad jag skulle beställa.
Det är bara det att när de kom fram till mej och de skulle provas så uppstod ett problem. Den ena BHn hade en kupsorlek som passade mina bröstvårtor ungefär. Med den andra på skulle jag behöva gå med armarna i 90 graders vinkel, rakt bakåt för att den skulle sitta någorlunda mot kroppen. Ja, enligt lappen hade de samma storlek.
Vad kan man ta för lärdom av detta? Ska man beställa större eller mindre storlek nästa gång?

Vid middagstid fick jag spontanbesök av Frida.
Hon var ute på promenad och så hade hon sett
 på MSN att jag skrivit Sjuk. Så hon kom förbi
med en ... blomma (?). Nån som kan identifiera
vilken sorts?
Så här såg det ut i fredags morse.
Jag var ledsen... =,(

Har inte tid att vara matt

Jag känner att jag har så mycket att hinna med i helgen, men jag orkar inte ta mej för nåt. Har sovit så gott som non-stop sen 1230 igår, utom under tre uppehåll på ett par timmar. Jag har sovit precis hela natten och vaknade för en timme sen ungefär, ändå känner jag att jag skulle vilja lägga mej och sova.
Jag har heller inte ätit nåt sen lunchen klockan 12 igår. Det enda jag stoppat i munnen är en halstablett. Känner mej inte hungrig nu heller och igår hade jag så jävla ont i halsen att jag helt enkelt inte kunde förtära någonting. Kan ju kanske vara en anledning till min matthet.
Tänkte för den sakens skull ta och koka mej ett ägg eller två och hoppas att det hjälper. Jag skulle nämligen vilja städa på rum, i hall och på toalett, diska upp mitt diskberg, hämta (inte nödvändigtvis stryka) min tvätt som hänger kvar nere i torkrummet innan nån blir arg på mej och handla! Har dock inte kommit på vad helgens måltider ska bestå av...

Frukosttajm och snart Melodikrysset!

Smärta

Aj! Jag har så jävla ont i halsen! <,(( Fick det under natten, det beror säkert på snöandet, jag tål nog inte snö... Så det gick inte så himla bra på luciarepet idag för min del, var med på de toner i det lilla omfång jag klarar av just nu, ville jag tänja på det omfånget fick jag hålla fingrarna på halsen för att liksom hålla fast halsmandlarna så de inte rörde sej <))

För tre timmar sen slutade jag, och efter lunchen gick jag och la mej, behöll halsduken på. Den sitter fortfarande kvar, men det har blivit lite värre. Tänkte lägga upp en bild på min igensvullna hals, men kom nog på bättre tankar. =) Inte så intressant och fräscht för allmänheten kanske...

Usch, om jag ska få nån mat i helgen måste jag komma på nåt att äta och sen dessutom cykla bort till ICA och köpa det. Jag är så matt! Det gör även ont när jag tar på min hud, så jag tror jag har feber... =(

Får se om jag masar mej bort senare eller om jag tom skjuter upp det till imon. Nu ska jag iaf koka mej lite vatten och döva mitt lidande.

?gnås nekliV

Hahaha, fy fan, vilken snubbe! Det här ska jag lära mej en gång när jag har lite för mycket fritid.
Alltså inte än på ett bra tag... =/ Om en timme är det luciarep och sen ska vi köra igenom krogshowen två gånger så vi inte tappar för mycket. Sen är det luciarep varje kväll utom fredag, lördag och söndag! Tjo!

Möda för föda

Usch, jag tror aldrig jag lagt ner så mycket arbete på att koka två ägg tidigare i mitt liv... Men så var de goda efteråt också! <)
Jag är vrålrädd att brandlarmet ska gå när jag använder min kokplatta så jag har stått med öppet fönster och viftat med en handduk framför kastrullen för att inte ångan skulle komma in i rummet! Jobbigt var det... Dessutom blev jag nojjig när det började lukta bränt, det var visst damm kvar på plattan trots att jag torkade av den innan. Men i verkligheten är det nog så att ett brandlarm inte känner dofter och löser ut sej för det... =)

Shit, jag är sen till en klasskompis födelsedagsfest nere på Atrium! Here I come!

Smart blondinVem syns på bilden?
Är du säker på att du ser rätt?
Har du utrymme så backa bak från datorn och ställ samma fråga igen:
Vem syns på bilden?

Sömnaktiv

Jag är smartare i sovande tillstånd än vad jag är i vaket! Jag har slutat reagera på rätt sätt, dvs vakna, av mitt mobilalarm, trots att jag lägger mobilen en bra bit ifrån mej på skrivbordet, har en massa bråte; som en hög med fjärrkontroller och vattenflaska ivägen. Tanken var med det att jag skulle stöta i och riva ner om jag stäckte mej efter mobilen i sömnen, och sen vakna av det isf, men icke. Jag vaknade 0648 av mej själv och då låg mobilen i sängen bredvid mej, jag fattade ingenting, hade inget som helst minne av att den ringt för 48 minuter sen.
Aja, det blev ingen panik som förra måndan, då jag vaknade 0758, av mej själv.

Om två timmar ska jag ner till gymmet. Där har jag inte varit på flera veckor. Har hört att det inte är så bra att träna om man är förkyld, men jag vet inte. Tog det säkra före det jobbiga <))

Vad är klockan?

Ja, det har inte varit så aktivt vid datorn i helgen. Har antingen inte haft ork eller tid.
I fredags åkte jag hem, jag och två klasskompisar satt på samma buss, jag hjälpte en av dem att öva på olika luciastämmor hälften äv vägen. Tror att småglinen runt oss tröttnade och irriterade sej på oss ganska fort =)
Hemma i Växjö skulle jag träffa Maja och Bobban som kommit hem från Norge, men inte förrän nästan en timme efter jag anlänt. Jag satt inne i Linnégallerian och glodde... <))
Vi käkade på thairestaurang och tog efterrätt på Gyllene Svanen =)) Glass med topping.

I lördags var det bröllopsdags. Det var kusin Jojjes tur. Mmm, hans brud såg ut som en gräddbakelse, så himla fin! <) Mitt i aftonen, på bröllopsfesten, insåg jag hur många nya släktingar jag fått... =) En stor släktträff skulle det bli om man skulle bjuda in från alla grenar i släktträdet, allas ingifta. Undrar hur många av dem man skulle känna =/ Jag tyckte att jag såg en kompis kompis, och om hon inte bara är vän med bruden så är vi släkt nu. Knepigt sånt...

I söndags gjorde jag inte nånting. På eftermiddan tog jag bussen tillbaka till Markaryd tillsammans med samma klasskompisar =) Men busschauffören trodde att vi kanske inte skulle komma fram till Ljungby. Först sa han att det var ett elfel, sen var det visst dåligt batteri. Bytte buss i Ljungby sen och då inte kortläsaren fungerade i den första bussen så behövde jag bara betala biljett sista biten. Det var tacksamt! =))

Jag gick och la mej vid 21 igår, men var ändå sjukt trött när jag vaknade imorse... Därför tog jag en tupplur mellan sången och skapandet. Helt plötsligt vaknade jag av att det blev tyst. Inget kylskåp eller element surrade. Stömmen hade gått, tydligen några Eongubbar som var här och krabbade med nåt. Så nu vet jag inte vad klockan är, måste ställa om dem.

Trött

Ska förklara varför.
Jag började kolla på Den Enskilde Medborgaren igår, men somnade ifrån. Vaknade senare av att jag var tvungen att gå på toa. Jag stängde av TV och DVD, utförde mitt nödvändiga måste och gick och la mej igen. Kunde jag somna om eller? Inte på ett tag... Kollade på klockan 0300, sen vågade jag inte göra det fler gånger. Jag skulle upp 0600...
Så nu ligger jag här, efter max tre plus nån timmes sömn, tvätten har jag slängt i maskinen, och väntar på att klockan ska bli sju och jag kan gå ner och äta frukost. *Snark*, fy fan vilken tur att jag kan gå och lägga mej sen igen!
ZzZzZz ...

Filmkväll

Har varit iväg och ätit lite tårta, men gick hem rätt tidigt. Hade inte så kul, dels för att jag inte såg nånting. Kände mej inte så festfin i mina glasögon... =) Hela veckan har jag varit glasögonorm pga min förkylning, min optiker rådde mej till att vara väldigt försiktig med att ha linser i då. Imon måste jag, under baletten, det går inte studsa omkring med glasögon...
När några andra också lämnade festen hade vi en gemensam liten stund och kollade på Yrrol. Hahaha, fy fan vilken rolig film! Synd att Stefan Sauk ska komma och förstöra allt med sitt "- Mitt namn är Cancer ...". Usch, nä, gillar inte honom.
Nu tänkte jag fortsätta filmkvällen på enmanhand, kolla på Den Enskilde Medborgaren. Det var så längesen, kom på det när jag sjöng på En Glad Sång Går Inte I Moll. MLI frågade om det var GAS, jag svarade ja, sen frågade hon om den där "svärlåten" också var GAS, eller om det var Stefan&Krister.
- "", svarade jag. "Det är Magnus&Brasse!"
Asså fy fan, ibland imponerar jag på mej själv med mina kunskaper! <))
 
God natt!

Vi vet nu

Klassen vet hur vinterrevyns upplägg ser ut, vi vet vad var och en ska göra. Från 9-14 satt vi och lyssnade på låtarna, fick ut sketchmanus och vem som skulle göra vad avslöjades. Vid lunch måste jag säga att jag besviken. Det hade jag visserligen sagt innan att jag trodde jag skulle bli, för jag fick så bra i krogshowen - fyrstämmigt Beach Boys-medley, för det skulle bli jämvikt. Sen, efter lunch, spelades denna:
  (Vrid upp volymen och njut!)
Åååh, nu har jag vätskebrist, allt mitt vatten rann ut genom ögonen! <,)) Ah, aldrig hört denna innan, jag lipade som fan! Lyckans den som får sjunga denna! Två stycken var det visst, fick jag reda på efter låten spelats färdigt. En av dem var ... ME! =)) Då grät jag lite till =)
Shit, jag har verkligen blivit känslig, först luciaträningen, nu detta. Eller, ja, jag kanske var känslig innan, men aldrig tänkt på det så noga innan... 

Totalt ska jag medverka i
Moulin Rouge-medley - dans
Your Song - helklassnummer
Som Det Kan Bli Med Allergi - sketch
Anastacia-medley - kör
Home - dans
Walking In Memphis - kör
Disco-medley - dans
  + September - solo
Boardmeeting/Smack That - dans
An Angel - duett

Sen är det nåt mer helklassnummer. Ååh, vad kul det ska bli! Däremot fattar jag inte hur dansläraren kunde sätta mej i så många danser... Haha, jag är verkligen inte bra på det. <))

Ikväll ska jag på kalasfest, dagens två födelsedagsbarn i klassen bjuder på tårta! =)) Mmm...

Vinterrevyn i antågande

Imon åker inte klassen till Bjärnum. Vi ska inte ha dans, ingen drama. Vi ska stanna här, sitta i ett klassrum mellan 9 och 16. Vi ska hålla på med en kollationering om vinterrevyn! Wohoo, så spännande. Det är bara lärare som sätter ihop detta och vi ska helt enkelt ta det vi får. Ska bli kul!
Fast ärligt talat tror jag att jag kommer bli missnöjd med de uppdrag jag kommer få, jag fick ju så bra grejer i krogshowen. Så att Jante liksom jämnar ut det med sin lilla lag...

Men det får vi se imon. Nästan en timmes sovmorgon också, göttans!

Krank, ja!

Sen i fredags har jag med all min fysiska och psykiska styrka försökt att hålla en förkylning borta, med så många hjälpmedel jag kunde komma på. Men så inatt, den fega jäveln, när man ligger och inte är medveten om omvärlden så attackerar den. Jag har blivit förkyld!
Fan, jag hatar snor! Kan inte hantera det. Speciellt inte när man ska sova, antingen rinner det ner i halsen (uuä!!) eller ut ur näsan ner på kudden (uuä!!)... Folk i klassen är alldeles för närgångna när de är sjuka, jag vet precis vem som smittat mej!
Nu, med snytpapper i ena handen och näsdroppar i den andra, ska jag sova ett par timmar till fram till lunch. Har hört att vila är bra mot förkylning, vi får väl se när jag vaknar igen ...

Sovmorgon ...eller?

Inte! Men det hade min kropp ställt in sej på. Jag har satt mej upp i sängen och stängt av mobilen och lagt mej igen, helt i sömnen. Jag vaknade av mej själv 0758 och friskvårdslektionen börjar 0800. Fuuucken!! Kasta på mej kläder, smeta på foundation och mascara på måfå och i med linser. Skor i näven och spring! Visst kom jag lite för sent, men jag hann ändå svara ja på mitt namn på uppropet! Ingen frånvaro där inte! Heller ingen frukost... Fyspass på fastande mage var ingen höjdare, dessutom glappade min vänsteraxel ur led när jag sparrade mot en klasskompis. Så jag var förlamad i armen resten av passet. Nu känns det som jag fått en hård smäll i axeln, mörbultad.

Så kan det gå, och from nu får mobilen ligga på golvet. Känner att den kommer flyttas längre och längre bort i rummet allt eftersom. Snart får jag väl be pappa ringa innan han sticker till jobbet varje morgon så jag verkligen vaknar och svarar. <))
På tal om pappa ja. Jag ringde till honom igår för att gratta på fars dag, men innan det berättade han att det inte stod bra till med honom. För fjärde gången fick han åka akut in till, minns inte om han sa lasarettet eller vårdcentralen, för njursten. Nästa vecka ska han röntgas. Men sen blev han nog på lite bättre humör, när jag var hos honom förra helgen gömde jag undan ett paket till honom, så han fick gå på skattjakt =)). Sån fantasi jag har.

Nähe, om man ska våga slumra lite innan nästa lektion, eller om man sover igenom alarmet igen. Får se.

En helg av plågor

Lördagen började bra, var inte bakis alls, löste Melodikrysset och grejade. Sen la jag tillbaka mej i sängen klockan tolv för att kolla på ishockey och en halvtimme senare Doobidoo. Då satte helvetet igång. Jag fick nästan på en gång så ont i magen att jag inte ens kunde resa mej för att ta en värktablett. Jag låg och vred mej i smärtor och koncentrerade mej på att inte kräkas i tre timmar innan jag lyckades somna, så jag klev inte upp ur sängen igen förrän fem-halv sex. Då kände jag mej omtöcknad och groggy och i magen kändes det som dan efter jag fått en hård smäll. Och jag hade varken ätit eller druckit nåt olämpligt, jag råkar bara vara tjej... =,(

Min granne knackade på och undrade om jag började bli klar till maskeraden som var igår, men jag avböjde. Halv åtta gick jag istället upp till köket för att laga mina kroppkakor. "Tillagningstid: mer än 20 min" stod det i receptet. Och det stämde. Tre timmar senare kunde jag äta min mat! Det ska tilläggas att det var absolut första gången jag ens tänkt tanken på att göra mina egna kroppkakor, så det kan spela in lite.. =)
Men det gjorde inget, för jag var egentligen inte så hungrig. När jag kom ner gick jag och la mej igen, kollade på Hart's War som slutade 0325. Sen sov jag gott till 1030.

Jag har mått bättre idag, men varit ett slet utan dess like. Tänkte ta en dusch nu och sen gå och lägga mej. Tidigt upp imon!

Natt(???)klubb

Igår åkte jag och ett gäng till Halmstad då, som sagt. Förfesten blev ganska lyckad, någon blev skeeetfull och det var inte jag! =)) Men sen kom vi till själva staden i fråga och då gick väl inte alla planer i land. För det första gick vi inte alls in på det stället vi skulle utan kom till ett Valentines. Stämningen var bra utanför tills ett välbekant ansikte dyker upp i en mössa. Det tog faktiskt ett tag innan det kopplade vem det var, det är så när man inte förväntas se en känning i en annan miljö. Friskvårdsläraren hade berättat att han jobbade som vakt, och det var tydligen på detta stället. Det tyckte jag inte var så himla pinsamt, det var ju inte vi elever som var dyngraka.
Det som jag nu kan tycka är pinsamt är att han just då visste att vi var på väg in till en jävla strippklubb! Omg, helt plötsligt stängs musiken av, en tjej presenteras och upp kommer hon och av sej klär hon! I samma veva blir jag inkapslad i ett par främmande armar och snubben i fråga börjar gnida sitt kön mot mej för att bli av med sexuella frustrasioner.
Folket där var allmänt våldtäktsbenäget och efter att jag bakifrån fått ett hårdhänt finger uppkört under kjolen hade jag inte så kul. Jag har fortfarande lite smärta... =,(

Imorse var det Melodikrysset och jag saknade bara nåt som hade med Astrid Lindgen att göra så var alla mina favvisar på plats! Det var kompositioner av Claes Eriksson och Björn&Benny (hustomtar) och låtframföranden av Agnetha Fältskog och Helen Sjöholm (förebilder). Jag var glad i mitt sömniga töcken <)

Shit, halv tolv... Frulle kanske =)) Mm, idag ska jag försöka laga kroppkakor till middag, får se hur det går.

Effektivitet

Morgonen började ytterst oeffektivt. Eller, ja, det första vi gjorde var att bära ner alla föredetta förslag till scenkläder till klädförrådet. Men resten av dramalektionen gick till att kolla på Tack Gode Gud, helt i utbildningssyfte. Det var faktiskt rätt intressant att se programmet på det sättet istället för TV-underhållning.
Sen startade Lucia-övningen! Wohoo! Det är faktiskt så att när en fyrstämmig klang i Så Mörk Är Natten ljuder så kan al inte hålla ögonen torra. Folk skrattade åt mej... >,(
 Våran version lät mycket bättre.. =)
Men sen till det effektiva. Jag planerade för helgens måltider, strök all gårdagens tvätt och är nyss hemkommen från ICA. Jag hade på inköpslistan varmrökt lax, men i kylen låg en bjässefisk på 1500 g. Jag behövde en tiondel av det... Så det fick bli fiskbilsdebut ikväll!

Nu tänkte jag hinna städa hall och toalett, får se hur långt jag hinner innan jag måste börja göra mej iordning för förfest och utgång, åter i Halmstad.

Grattis bloggen 1 år

Eller nåt... För ett tag sen kollade jag när jag skrev första inlägget och det var just den sjätte november. Då kunde man läsa detta.
Shit, tänk att jag bara bloggat ett år.. =/ Känns som flera.

Usch, jag är helt slut, har verkligen hållt igång idag, speciellt på eftermiddan och framåt. Imorse slängde jag i ett par maskiner tvätt och när jag kom tillbaka en timme senare så rann en fin flod från tvättstället till avloppet. Det är visst bara jag som märker när det är översvämning, så igen fick jag stå och gräva fram slemmigt ludd från tvättmaskinens utvatten i tvättstället. Blää... >(
Efter lunch höll jag mej aktiv med drama, balett, drama igen, krogshow och gymträning.

Krogshowen, ja! Som jag förutspått så gick nånting åt helvete. Dock var det ingenting som någon av artisterna kunde göra nåt åt. När vi kört en halvminut på första numret så tycker ljudansvarige att vi ska börja om, för ljudet var verkligen inte bra. Jag har hört att soundcheck innan föreställning ska vara bra, men jag vet jag? =)
Men när vi väl kommit igång igen så gick det bra, av det jag märkte iaf. Fan, jag skulle vilja se hela föreställningen...

Svett å go´!

Ja, en dusch skulle inte sitta fel. Har varit i Bjärnum då och dansat, kommit tillbaka hit och har haft två genomgångar. Den sista gick riktigt bra, men jag har lyckats få en black out på första dansen, minns inte ordningen på stegen alls!
Dessutom satt en snubbe med och fotograferade, det var visst "för vår skull", men han kanske skulle skicka in till nån Skåne-tidning.
Men, jag har inte tid att duscha känner jag, behöver nån slags föda. Idag får det bli studentmat, typ makaroner och ketchup. Sen måste jag städa lite på rummet då jag får besök. Frida och jag ska äta rostade kastanjer och vindruvor och kolla på nån GAS-produktion hon inte sett, så hon får välja =) Så snäll är jag!

Imon är det genrep med levande publik. =O

Sista genomgångarna

Nu sitter jag vid datorn, framför fönstret, och genom rutan ser jag den svenska flaggan vaja på halv stång. Det är gymnasieskolans flagga, jag undrar vad som hänt, vem som dött.
Sorgligt.. =,(

Om en timme ska klassen åter samlas för genomgångar på krogshowen. Förberedelser inför genrepet imorgon för skolan. Shit, jag känner fortfarande att vi bara är i inlärningsfasen, ikväll ska det bli klart alltsammans!

Sen slumpade det sej så bra att vår bokning den femte december blev ändrad till helgen innan istället, vilket resulterar i att jag kan åka till Malmö och kolla på Mamma Mia! och vara med i krogshowen! Sånt tycker jag om. =)

Jag var dessutom lite smart per korrespondans idag. Jag har gett mej in på att sticka handledsvärmare, men inte haft en aning om hur jag ska göra hål för tummen. När jag var i Bjärnum så kom jag på hur jag skulle göra och bra blev det <) Duktig och stolt!

Damers kväll

Nu funderar jag på att koka upp ett paket med nudlar och suga i mej, börjar känna magen knorra. Eftersom jag var hemma i helgen har jag ju inga rester att ta till...

Om femtio minuter ska jag vara uppklädd och fin, var det sagt. Pojkarna i klassen ska visst hålla i en Ladies Night, får se vad det vill innebära. =)

Köket och käket - Here I come!

Jävla säng

Nej, det gick ju inte vara duktig och lägga sej i tid, efter tandborstning blir jag alltid skitpigg så det skulle ju inte gå jättebra att sova då, det visste jag. Därför läste jag en halvtimme, för det kan trötta ut mej, givetvis inte igårkväll. När jag släckt lampan blev allt fel, kudden var för varm, för hög, för låg, det var för varmt med täcke, för kallt utan, det var massa hår i vägen, pyjamasen var korvig, det kliade överallt och hela tiden. Ååh... Jag låg och snurrade till minst 0020, då tittade jag på klockan sist. Jag skyller på sängen.

Nu vet jag inte vad jag vill göra, jag är sjukt trött, känns som jag har feber. Skulle vilka koka mej lite nudlar, men orkar inte gå upp till allrummet. Jag har visserligen kokplatta på rummet, men jag vågar inte använda den, för brandlarmets skull, vet inte hur känslig den är. "-Öppna fönstret" säger nån, men det kan jag väl inte, då blåser ju ångan in ännu mer i rummet! Jag vågar inte chansa, för jag vet inte hur man stänger av en brandvarnare =)
Jag får väl gå upp och leka social...

Liten flicka igen

Nu ska jag göra nåt som jag inte gjort på hela mitt (~)vuxna liv. Helt frivilligt och på eget bevåg ska jag gå och lägga mej klockan nio! =O
Är precis inkommen från toaletten och är redo för bädden. Mitt under tandborstningen hörde jag hur nån bankade på en dörr i hallen, jag tog för givet att det var till min granne, men till min förvåning hör jag ett "-al?". Då gläntar jag på toadörren och det var ju jag som fått besök! =)) Hehe, jag som nästan aldrig får spontanbesök. Eller nästan aldrig, jag har väl fått det en gång innan och det var förra lördan <)) Då var det Emma, nu var det Marsha med sällskap =)

Nu ska jag bli al - sex år och gå och lägga mej!

God natt!

Frivisning

Nu när jag zappade mellan mina sex kanaler så gick jag som alltid förbi alla andra kanaler som är normalt svarta. Utom idag. Av en tillfällighet hamnade jag på TV4 film och blev stående och då helt plötsligt dyker Bröderna Lejonhjärta upp på rutan. - Wohoo! tänkte jag och ville kolla vidare. Plupp, sa det och en blå ruta hamnar mitt i Törnrosdalen. Jag vet inte, om detta är nån slags demovisning bara för att det är Alla Helgona eller om man kan kolla på dessa kanaler, med denna blåa rand.

Bröderna Lejonhjärta står forfarande på, den har jag ju sett så många gånger att jag vet vad som döljer sej bakom uppmaningen! =))

"Hemma"

Hm, det kändes lite märkligt, lite nervöst på nåt sätt när vi körde förbi Markaryds tätortsskylt. Nästan som att jag kom åter efter åtta år istället för åtta dagar. Men det allra märkligaste var när jag öppnade dörren till hallen och sen rummet, en känsla av hemma.

Nu ligger jag i sängen, har kommit halvvägs med uppackandet och kollar på Macken. Mm, roligt! <)

Imorgon börjar livet igen.

Baj baj looov!

I eftermiddag bär det av tillbaka till Markaryd och verkligheten (?). Det har varit gött med lite ledigt, men jag har ständigt påminnt mej om att efter denna vecka så kommer det bli tre gånger så mycket att göra. Förutom krogshow och övrig skola så är det lucia och vinterrevy som ska in också. Uj uj, hur ska det gå?

Under veckan som gått har jag lyckats vända dygnet "tillrätta", vilket inte är så bra när jag from ikväll ska lyckas få mina sovrutiner att bli som samhället vill. Och det är inte att vara vaken till fyra-fem...

Nu vankas det måltid!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0