Frukost

Nu har jag precis borstat tänderna efter en mycket god frukost nere i matsalen. Jag var helt ensam, vilket är väldigt skönt, för jag är inte så social om mornarna... =) Jag behövde bara hälsa på två tanter, en mattant och en städtant, men det må väl vara hänt <).
Som sagt, frukosten var god, men jag vill inte tänka på hur mycket socker jag fick i mej under de tjugo minutrarna; vitt bröd, honung, hallonyoggi, havrekuddar och juice. Men för tillfället är jag mycket nöjd, en näst intill perfekt morgon, har det varit, utom att det luktade snus på toaletten, men jag är helt oskyldig!

Det absolut bästa, gräddet på moset så att säga, är att jag nu får somna om! <) Ladda vidare batterierna iför kvällens upplaga av revyn. Hädanefter är det allmänföreställningar som gäller, betalande publik som är där helt frivilligt.

Spindelmannen

Just nu sitter jag och kollar färdigt på Spindelmannen 3 som jag påbörjade i eftermiddags, men somnade ifrån. Den där Tobey Maguire is one hot dude! M, m, m, come to mama!
Eller nja, han är så söt iaf =) Och gammal... 33 bast för fan. Synd...

Två gånger vinterrevy har det varit idag. Den första var för 7-9 klassare. Det jag tänkte då var att denna publik skulle vara ännu omognare än gymnasiekillarna härom dan. Men icke, fan det var jävligt gött drag i dem! De kan gott mäta sej med M1orna vi hade på genrepet!
Föreställning två var för de förståndshandikappade. Haha, de var så underbara, skrattade jämt och hjärtligt! Och efteråt fick vi varsinn gigantisk ros, kramar och posera för fotografier. Söta som socker! <)) Bästa publiken nånsin!

Imorgon ska jag upp och käka frukost, sen ska jag sova! Mmm, börjar inte förrän samlingen klockan 1700! al gillar!

Rutiner

Vinterrevyn börjar gå på rutin nu. I de flesta fall ska inte det vara bra, tror att det gäller visningar av samma föreställning också, att gnistan liksom försvinner. Tvärtom för mej. Saker funkar bättre för mej om det blivit en vanesak. Jag är verkligen en rutinmänska, bygger jag inte upp vanor så raserar hela min tillvaro. Tvätta torsdagar, stryka fredagar, duscha sön-, tis-, torsdagar, vattna blommorna torsdagar, använda ansiktsmasken onsdagar och lördagar, handla fredagar osv. I tider som dessa lever jag i kaos, det är ingen struktur, så oregebundna dagar.
Det enda som funkar bra i mitt liv nu är just vinterrevyn, där är det samma upplägg gång för gång. Då går livet bra.

Nu är jag trött. Det enda jag egentligen uträttat idag är just en vinterrevyföreställning, men den var så himla tidig. Samlingen var klockan 0700, det är jag verkligen inte van vid! Därför funkar jag inte så bra just nu. Ska lägga mej en stund i sängen, sen kommer nog Mimmi förbi för att kolla på nån Disneyfilm! =))
Därför hade jag behövt sopa mitt golv, palla hämta dammsugaren! Men vår sopborste är puts väck, jag misstänker min granne, att hon har låst in den på sitt rum. =)
Det var nån som kom in i hallen, trodde att det var min granne, när jag väl skrev om henne. "När man talar om trollen så står de i farstun", som det heter. Men det var det inte, det var en annan klasskompis som skulle hämta sin tandborste. Jag frågade henne om hon hade sett vår sopborste inne hos grannen, och visst hade hon det! Typiskt.
Jag fick låna hennes, så nu har jag sopat upp det värsta. Var även uppe för att lämna tillbaka den, men då hade hon hunnit pysa iväg. =/ Så undan kan det gå!

Strömlöst

Nu har strömmen gått igen! Under exakt samma förhållanden för mej som igår. Jag står och stryker och kollar på Spindelmannen. Tjoff, säger det och rutan blir svart. Det tråkigaste är att ställa om klockorna på DVDn och radion sen... Fan, börjar tro att det är mitt strykjärn som roffar åt sej all ström. =/
På tal om strykjärnet, ja. Min farmor är ju jävligt rolig. Jag fick nämligen det av henne för flera år sen, men inte behövt eller kunnat använda det förrän nu. Jag vet inte, men är det nån mer än jag som ser viss skillnad?
Då har hon säkert köpt nytt strykjärn till sej själv och skänkt sitt gamla till mej i julklapp/födelsedagspresent.
Och ur Philipslådan hoppade en ... Braun!
Jag kan verka otacksam, men det är jag inte. Jag kan bara känna snålheten fräta i mej.

Nähe, nu tycker jag att elen ska komma tillbaka så jag kan fortsätta stryka mina evighetslakan!

Gårdagens föreställning

Man kanske skulle ta och beskriva den lite närmare. Premiären gick över lag väldigt bra enligt våra mentorer, det var ett nummer som vi behövde gå igenom imorgon. Ståede ovationer blev det för oss iaf, det var en mycket bra publik. Väldigt ivriga. Inte nog med att det var fullbokat, det stod folk ute som köade för platsbiljetter som eventuellt inte skulle lösas ut pga avbokningar. Fanns inte såna till salu så ställde de sej helt frivilligt längst bak och stod där i över två timmar. Imponerande!
Uppehåll i inlägget. Lilla Marshie ville ha sällskap och självklart gav jag henne det =) Så vi har suttit och pratat i en timme, typ.
Föreställning var det, ja. Det ska vi ha nio stycken till. Min pappa, syster, faster med familj kommer på den näst sista, min vän Lina med sin syster kommer samma dag, men på martinéföreställningen klockan 14. Har dock inte bokat biljetter till henne än, men ska ner till receptionen och göra det. Hoppas det finns kvar bara! Man har ju fått höra att det var rejäl åtgång på dem.
Det är så jag hoppas att folk kräver att vi spelar extraföreställningar. Så som det var när vi spelade Carmen förra året i Växjö. Två extra gånger blev det på den.

Nu är jag jättesugen på en cheeseburgare, fan att det inte finns ett McDonald's här.
Jag får väl gå och lägga mej istället om jag ska upp och äta frukost imon. From imon är det vanliga skoldagar, utom när det gäller profillektioner och såklart när det är föreställning. Men jag har bara profilämnen på måndagar utom Skapande, men det är då vi ska samlas inför andra uppvisningen. Så jag är i princip ledig. Skönt, då kan jag sova lite till.
Känner att jag inte fick göra det färdigt idag. Vi gick till pizzerian, ett gäng, och jag krängde en svingod pizza! <)) Quattro Stagioni eller nåt sånt... Så det blev inga jävla pannkakor idag heller. Det blev en färd till ICA tillslut ändå och då köpte jag stekpanna, bunke och ingredienser, så jag är väl förberedd nästa gång jag blir sugen! Då jävlar ska det gräddas!

God morgon

Är ganska nyvaken just nu. Det var ett tag sen jag sov till över klockan tio, men det var ganska skönt. Dock har jag ingen aning om vad klockan var när jag gick och la mej.
Vi snackar premiärfest nu. Jag tog det ganska lugnt, men Jägern jag grundade hela min alkoholkonsumtion med höll sitt stadiga grepp om min berusning.
Idag vaknade jag upp och kollade rakt in i ett par gardiner jag inte är van att se. Fick småpanik, satte mej spikrak upp i sängen och tänkte "Var fan är jag?" Då ser jag Emma ligga på golvet och minns att hela gänget av nån anledning gick hem till henne efter festen i stugan. Jag hävde mej på hennes säng direkt och har då sovit i samma möbel till nu ungefär.

Nu sitter jag i min säng, i gårdagens utstyrsel, smink och frisyr, och dricker blåbärssoppa direkt ur tetran. Har bett Emma höra av sej när hon vill gå bort till ICA, för idag ska jag äta pannkakor!

Premiär

Om fyra timmar är det samling i kulturhuset. Ingen återvändo. Äntligen är dagen vi kämpat så hårt för här! Men jag känner inte så inombords ännu. Känns som vi ska dit och repa som vanligt. Idag kommer vi ha betalande åskådare, det är en markant skillnad, dessutom kommer de vara mycket mer kritiska än våra kamrater som kollade på vårt genrep igår. De jublade och applåderade så fort nån rörde sej, typ =))

Nähe, först funderade jag på om jag skulle cykla bort till ICA och handla mjölk, margarin och en stekpanna så jag kunde grädda mej lite pannkakor. Men jag pallar fan inte det... Får göra äggröra i en kastrull istället =) Nä, fan, vet inte vad jag ska göra för middag så jag får försöka hålla mej upprätt tills kvällens föreställningen är över.

Nu är det läge att börja intala sej själv att startskottet går ikväll, att jag ska prestera mitt bästa i tio föreställningar oavsett om de spelas klockan nio på morgonen eller sju på kvällen.

Mamma MSNar om dagens Melodikryss, ska hjälpa henne med en del lösningar. Sen blir det mat, får se vad jag har liggandes så jag kan improvisera. Det är jag skitduktig på (not...)!

Premiär ikväll! Premiärfest efteråt! Wohoo!
Får se om det blir till att fira eller att skämmas. =)

Trötter

Som en fortsättning följer på det förra inläggets alkisinflikning tänker jag nog säga att det var bra för mej att dricka alkohol, så här mitt i. Jag blev så jävla avslappnad och med hjälp av Arthur Garfunkels Bright Eyes, släppte alla spänningar och stress och rann ut som tårar. Två - tre stenar lättade från min kropp.
Men, som sagt, tillfälligheter var vad det var, trots att det låter weird så funkade det jävligt bra för mej just då. Jag mådde mycket bättre dan efter.

Idag har vi haft genrep på vinterrevyn inför skolan och M1an från Bjärnum. Det gick nog rätt bra tror jag, inga större missöden. Premiär imonkväll, var visst slutsålt. Vilken press man får på sej då. Årskullarna innan har byggt upp hela grejen som vi tar över iår, och betalande folk lär ha vissa förväntningar... =/
Men våra mentorer sa att iår var det bland de bästa genrepen nånsin, då blir man lite tryggare.

Om ett par timmar ska jag på myskväll med vänner. Bara umgås så sakterliga, bara prata om allmänna saker som inte hunnits med sen ett bra tag tillbaka.

Nu känner jag mej lite sömnig och lite tyngd, så jag startar min nya gråtlåt och hoppas på bättring och att jag efteråt somnar och håller mej sovande ett par timmar.
 

Helt otroligt

Världen ler mot mej just nu! Iaf har den fått våra mentorer att unna oss stackars utslitna, nedbrutna stackare en sovmorgon imon! =)) Aah, jag kunde knappt önska mej mer! Ända till 1030 dessutom, två o'n halv timmes extrasömn.
Men tydligen, enligt åskådares, tillika kritikers, utsago, så gjorde vi jävligt bra ifrån oss på kvällens rep, när vi körde hela revyn i nummerordning med ljud och ljus, så vi borde vara välförtjänta av att börja senare. Mmm, jag tycker om våra lärare/mentorer.
Jag har fått så mycket beröm också, jag blir riktigt rörd! =,) Både av mentor och elevresurs. Idag kom den sistnämnda fram och sa
"- Vilken röst du har!"
och lite till, men det har jag glömt bort för mycket av för att kunna citera, jag blev så himla lycklig. Det lät så spontant när hon sa det och inte "Om-jag-säger-det-sen-så-blir-hon-kanske-glad"-aktigt. =)

Nä, man kanske skulle börja gå mot sängen, så man verkligen får ut den där sovmorgonen. Har nyss ätit upp det sista av min potatissallad och rostbiff som jag köpte igår. Så knävla gott! Det kändes fortfarande som hemma hos pappa. Så nu är jag mätt. Ska bara försöka dricka upp resten.
Det är faktiskt så, att jag, på en tisdagkväll, a school night, dricker alkohol, Bailey's för att vara exakt. Kan verka alkis, men jag försäkrar, detta är ett undantagsfall.
Det är, tro't eller ej, för min vän och kollegas skull jag dricker upp min alkohol. Hon behöver flaskan i en sketch i vinterrevyn, och jag råkade ta på mej att bidra med en Bailey'sflaska som råkar ha en betydande roll i hennes nummer, som den som köpt biljett till vår vinterrevy kommer märka.
Så här sitter jag, dricker ur flaskan, lyssnar på grannen ovanför som har besökare. Ville egentligen duschat ikväll, men spar det till morgondagen. Vilket jag kommer ångra som fan då, som vanligt. =))

La just locket på

På min kastrull. Det vankas kokt ägg om 15-20 minuter! Nu är det middagsrast till halv sex, glad för det är jag. Supertrött, men glad. Synd bara att inte alla i klassen är det också, men alla har verkligen sina skäl. =,(
Ikväll ska vi fortsätta dansa inför vår andra danslärare så hon kan kolla igenom koreografierna en sista gång.

Igår satte vi klart allt ljud och ljus, sen på kvällen satt jag och tre till och höll varandra sällskap och vek tranor. =) Så kan man fördriva en tisdagskväll när man egentligen borde först äta och sen sova. Det gjorde jag också, tillslut, men lite senare än jag planerat. Då blev det rostbiff och potatissallad. Kändes precis som hemma hos pappa! Och medan jag åt av min enda måltid på nästan tolv timmar satte jag på radion.
Denna låt spelades, och det var en märklig association med tanke på att jag kände samma sak från där jag just kommit ifrån, som han sjunger.
 

Lång dag

Så skulle man väl kunna sammanfatta denna måndag. Från klockan 0800 till 2230 var vi i kulturhuset och satte ljud och ljus. På 14 o'n halv timme (med paus för lunch och middag) hann vi inte ens hela första akten. Det gick typ en timme för varje låt, men det hade teknikerna förvarnat oss.
Så, mycket vänta och en hel del omtagningar av varje liten melodisnutt bestod dagen av. Morgondagen lär väl inte bli mycket mer annorlunda, kan jag tro. Slutet på första och förhoppningsvis hela andra akten. Eller, ja, hela föreställningen ska väl vara ljudkollad och ljussatt imon, men det får gärna inte ta så lång tid. Det är faktiskt skönt att sova.

Det ska jag försöka göra nu. Natti!

Senilpappa

Nyss ringde jag och påminde honom om att han skulle spela in ett program på femman, då jag sitter här förutan den kanalen. Då berättade han samtidigt att han glömde spela in reprisen igår av förra veckans avsnitt av samma program, trots att jag sa åt honom att skriva upp det, annars skulle han glömma bort det.
Och vad gör han? Inte fan spelar han in iaf... "- Jag trodde jag skulle komma ihåg det!" Mmm, säkert, men jag visste att du skulle glömma bort det!

Aja, så är det med min far. Hur som helst, för att komma tillbaka till den där Tradeaannonsen. Jag vann inte den. Dock satsade jag 2000, men nån ville ha den mer. Den gick för 2125 har jag för mej.

Satt och slötubade nyss. Hittade denna reklamfilm! Hahaha, skitrolig och jättesöt! <))
 

Ska jag?

Jag har en traderaflik uppslagen. Det är en skiva med Galenskaparna, ska jag bjuda eller inte? Är det värt typ 2000 spänn? Den är ovanlig - visst! Men inte ens signerad... Den går ut om tre timmar så jag har inte jättelång tid på mej att bestämma mej.

Nu kollar jag in Biffen i Körslaget. Typiskt att jag skulle ta sån tid på mej och hänga upp min tvätt i torkrummet så jag missade hela Wells framträdande. Får kolla på nätet. Samma med Melodikrysset, vi började dagen klockan 1000.
Vad har den bjudit på då, dagen? Sång och dans, såklart, men även saker som inte händer varje dag. Som att nån snyter ut en bit av en gummibjörn genom näsan (???) och en shoppingrunda i Halmstad på 20 minuter.

Det kan man kalla stress! När vi kom fram till köpcentrat skulle vi ha 20 minuter på oss att handla det sista inför vinterrevyn. Vi höll inte riktigt den tidsplanen utan kom iväg först efter kanske en halvtimme. Men shit vad vi stressade. Kryssade mellan allt långsamt folk och skyndade så fort i kassan att man knappt hann betala innan man var tvungen att hasta till nästa ställe.
Men det gick nog bra tillslut, hoppas allt som var meningen att man skulle köpa blev köpt.

Jaja, imon kör vi på igen, fortsätter precis där vi avslutade idag.

Lite fritid

Idag fick vi sluta efter bara nio timmars arbete istället för tretton. Skönt att vara hemma vid fem, trots att jag faktiskt inte hade så mycket att hitta på idag. Spelade in min kör- och sologrej och repade på sketchen. That was it, typ... Men det gjorde inget, var så satans trött. Efter lunch lyckades jag somna på madrassen i myshörnan tillsammans med Emma =)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, det vankades visst restaurangmat ikväll. Har ingen aning om när, men det ska väl inte vara en omöjlighet att ta reda på tror jag.
Imon är det ju inte helg heller. Jobba, jobba, jo-obba!

De där jävlarna från Hermelin, eller vad företaget hette, med telefonnumret 0114606200 har börjat tracka mej igen. När ska de fatta att jag inte tänker svara? Blir så trött...

Sent

Jag borde sova nu! Ska upp kvart i sju imon, som alla andra mornar denna veckan. Är dålig på att uppdatera de som faktiskt är intresserade av hur jag fördriver mina dagar. Jag kan sammanfatta: Jag repar! Från 0800 till cirkus 2100. Än så länge. Det verkar bli till att dra ut på tiden nästa vecka.

Nästa lördag är det premiär. Huvva! Det känns som att det är massor kvar att göra.

Nu ska jag ställa in min jordgubb/hallonhavremjölk som jag köpte idag. Har nästan sugit i mej halva paketet trots att den inte var så god. Men jag var så sugen på jordgubbssmak när jag var på Coop med Frida =)) Efter den gärningen ska jag rulla in mej i täcket.

Igång igen

Då har man kommit tillbaka till schemat, ingen mjukstart om man säger så... Snarare känns det som att vi hållt på i flera dagar, man kom i exakt samma sinnestillstånd som man hade innan man åkte, som om detta jullov enbart existerat under en natts sömn.

Ikväll har jag blivit utklassad i ett sorts musikspel jag önskade mej för ett par år sen. Jag trodde jag hade lite koll på vad som hänt inom musiken genom tiderna, men icke... Tur att jag inte fick det den julen. =)

Fan, då skulle de sett mej i fredags när jag kollade på På spåret! Fy fan, jag var sjukt duktig. Jag kunde de tre underkläderna mamelucker, boustier och balconett (stavning=noll koll), att kung Valdemars bror var Magnus Ladulås, på tävlingsdelen "Retur", där man ska komma på vilket årtal det handlar om hann endast "Jarl Kulle dör" komma upp och jag skriker "-97!!!". Ja, några imponerande exempel, det fanns ett gäng till, men minns dem inte så här rakt upp och ner.

Sovadags om man ska lyckas komma bort till kulturhuset vid åtta imon.

Lite bildning

I detta inlägg ska jag vika ut mej själv, min katt och lite annat. Det blir inte alls många bilder, för först nu hade jag tillgång till min USBkabel.
Här ser vi då två bilder sen min promenad, det hade hunnit bli torsdag och klockan var väl ca 0415 respektive 0455 när bilderna togs.

På den första ser vi två gigantiska snoppar, placerade i allén mellan Växjösjön och lasarettet, som är upplysta med gröna lampor. Konst kallas det visst.
Bild två är då ett porträtt av mej själv, en kvart hemifrån. Mössan är nedtryckt så långt det går, det vita som syns på min axel är mitt linne jag hade under tröjan som jag krängde av mej i farten. Meningen var att det skulle agera halsduk eftersom jag inte hade en äkta sådan i närheten. Som ni ser fungerade inte denna lösning jättebra... Varför jag andas in i min tröjärm har jag två, jävligt bra, förklaringar på. Dels håller jag mina fingrar vid liv genom min varma utandning, dels slipper jag andas in kalluft (det var ju -15°!) eftersom exhalationerna håller luften varm inne i ärmen.

Här till höger har vi bilder på lilla kissen! <3 =) Ett litet minibildspel som beskriver en katts luktsinne. På första bilden kan man tydligt se att djurets främsta del uppsnappat något som leder honom till fotografen, mej.
På den andra ser vi Pontus framme vid doftens källa, en snabb försäkringskontroll genom ett sniff och sen ser aldrig den köttbiten dagens ljus mer.

Så, kvällens sista fotografi. Det grundar sej i brist på material. Man har en cheeseburgare till övers, känner hungern krypa närmare och man har varken micro eller ugn att värma den i. Vad göra? Lägg den i en kastrull på kokplattan och toasta den varm! Fungerade alldeles utmärkt, smakade fortfarande hamburgare, fast med krispigt bröd.

Jess, då har man underhållit sej själv, nu ska jag nog sova.

Återvänd

Jaha, då har man installerat sej på rummet igen. Ett svinkallt rum dessutom, stängde av elementet innan lovet för att spara på energin. Vet inte om det hjälpte, men jag kände mej nyttig iaf. Tills jag tog av mej ytterkläder och skor. Brr...
Full patte på elementet krypa ner under täcket. Mmm, renbäddat! Fö är jag också ren nu.
Alvesta - och Växjö kommundammet ligger i avloppet och den dåliga hårdagen, som såg ut att inte ha sett rinnande vatten sen 1994 års julafton, är ett minne blott! =))

Nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra. Stryka kläder? Okynnesglo på tv? Gå och lägga mej?
Är djävulskt trött, så skulle jag välja tvn så skulle inte John Blund vara sen med att ta chansen.

Nu tog det visst slut

Då har vi hamnat på dagen för tvättning, lögardagen. Also known as lördag. Imon bär det tillbaka till Markaryd och ... Är det det som är "verkligheten"?
Undrar bara hur det hela ska gå till. Jag har minst tredubbla storleken på min packning nu än när jag åkte därifrån! Dessutom min låda med blommor. Ja, helt ensam är fysiskt omöjligt att ta sej neråt länet.
Får vika upp byxorna så jag kan böna och be på mina bara knän =)

Wtf, vatten?

När jag går ut i köket och automatiskt kollar ut genom fönstret så ser jag ... Vatten! Hur kan det ligga stora vattenpölar på gatan? Kollar in termometern, 2,8. Vaffan!? Nu passar det att bli varmt, inte alls igår natt då jag tog en timmes promenad. Jag accepterade att det var vinter och gick med ihopfrusna ögonfransar och en lugg som tack vare utandningskondens och motvind stod rätt ut från huvudet, stel av is. Men så visade vintern att den hade en annan sida och inatt visade den den! När jag inte planerat att gå ut.

Life sucks...

Äntligen hemma

Berusad - ja, frusen - ja, hemma - JA!
Fy fan, var på pauze med Jojje, gick hem till henne och bestämde mej för att sova hos henne. Efterfest tänkte vi och knackade på hos grannen som hade livat. Det var helt okej tills en brud sa ganska mycket för mycket. Allt ballade ur totalt, ah shit...

Jag ångrade mej iaf och 0411 var jag på väg hem. Var hemma ganska exakt en timme senare. Fy fan, jag huttrar och vill kräkas, ska försöka komma över båda genom att sova.
Läste jag rätt när jag såg att termometern stod på -15? Jag gick en halvmil. Hade kunnat gena över isen om jag inte varit så skeptisk.

Hack-ack-ackar tänder

Shit pommes vad jag fryser. Sitter med filt och dator och försöker få dem att dela med sej av sin värme, speciellt datorn har jag satt höga krav på.
Snart kommer min mamma med mat till mej, men vad hon inte vet är att jag redan ätit! Hehe, busigt! (Vad är det för fel på mej?) Jag är mätt i magen, har ätit mej mätt på snor. Tja, kanske inte riktigt, det var nån färdigmat med pasta från Felix, kan tänka mej att det inte är helt olikt i smaken... Fan, det var ingen god mat alltså, brr...

Har varit på stan med Jojje, sen med mamma. Fick mest uträttat tillsammans med mamma, tror jag lyckats få tag på allt jag ska ha med mej tillbaka till skolan. Men till vilket pris sen... 119:- för ett par jävla vita hotpants! De enda i hela Växjö, det är ju inte klokt.

Om nån timme ska jag tillbaka till stan och till Jojje. Vi ska till Pauze, sitta där ett tag. Skönt.

Djääävulen, vad jag fryser!

Slödag

Undrar vad det är för dag idag egentligen. Jag tror att det är tisdag, men har inte haft nån egentlig koll på det under hela lovet. Jag vet säkert att det är det 6e, Memmas födelsedag! Grattis min vän! =)

Har messat Jojje nu också och vi ska ses imon, äntligen. Längesen nu.

Jag känner mej lite lugnare till sinnes nu, inte lika upprörd som imorse. Men jag tycker fortfarande inte om Kanada som hockeynation. Sveriges tråkiga förlust vägs just nu upp av en mycket rolig film, Drömkåken. Skoj skoj, stackars Björn Skifs.

Suck... Och inget mer

Vad ska jag säga? Vilket fiasko. JVM, juniorvärldsmästerskap, i hockey. I Kanada. Mot Kanada. Med domare som ... Ja, jag finner inga ord.  
Hela kvällen har det snackats om att Kanadensarna bestämmer reglerna. Det märker jag ju. De gör ju ingen hemlighet av det direkt.
Kanada vinner "välförtjänt", tycker Chris Härenstam. Hell no, tycker jag.

Det är med sorg i hjärtat jag nu går till sängs.

AAAAAAAHH!!!!!!!!!!

FY FAAAN VAD JAG HATAR DE SATANS

DOMARJÄVLARNA!!!!

Ah men vad fan

Så började matchen 0130. Halv två. Såå... Vad ska man göra i 45 minuter. Jim Carrey hos Conan O'Brien. Han är jävligt jobbig... Vad försöker han bevisa? =/

Nedräkning

Jag har påbörjat en sån nu. Mindre än sex timmar kvar till nedsläpp. Sverige - Kanada i VMfinal! =)) Och med tanke på att jag inte släkte lampan förrän 0448 så borde det inte vara några problem att se på hela. =)
Ja, jag påbörjade mitt iordninggörande, men så kom jag på tanken att öva lite på danserna till vinterrevyn. Fan, första låten i inklappsmedleyt är djävulskt tveksamt... =/ Det som är konstigt är att jag kan sista dansen, som jag borde tycka är svårast, som ett rinnande vatten...

Jahapp, mörk ska natten vara i Törnrosdalen, mina vänner! Nu ska jag dricka milkshake! =))

Problem

Jag har verkligen problem med att gå och lägga mej. Det är så jävla tråkigt.
Eller, nja, just själva grejen att få krypa ner i sängen skulle just nu vara underbar, det är alla ritualer innan som är jobbiga och tråkiga.
Ta ut linser, sminka av sej, smörja in ansiktet med diverse krämer, peta, borsta och gurgla tänderna, byta om... Allt detta skjuter jag mer eller mindre omedvetet upp så länge jag kan.
Nu börjar klockan närma sej tre och jag sitter här som om det vore tre på eftermiddagen. Till det yttre. Ser man till det inre så känner jag att jag börjar krokna. Den störst bidragande orsaken till det är min spänningshuvudvärk i bakhuvudet som varit ihållande hela dan.
Sen sov jag ju inte jättemycket föregående natt då jag låg i sängen med datorn och kollade på hockeyn. Kanada-Ryssland. Den drog ut på tiden som fan, blev straffar och allt.

Nähe, om man skulle börja tänka på att kanske börja göra sej iordning för bädden...

När man talar om trollen ...

... ger de en en knuff i rätt riktning.
Detta kallar jag humor! <))

Husfru i småbyxor

Jag har suttit och kollat på Victoria's Secret Fashion Show. Mjaa, lite inspirerad på att minska på omfånget blir man, så man kan strutta omkring i små tjusiga underkläder hela dagarna utan att skämmas. =)
Samtidigt, som det så fagert (not...) kallas på småländska, blärade jag i en Elloskatalog. Damavdelningen gick relativt kvickt att gå igenom, det fanns inte så värst mycket av värde, enligt min mening. Däremot i slutet, hemavdelningen. Åh, vad jag skulle vilja ha ett hus att inreda och dekorera!
Samtidigt som jag struttar omkring i mina tjusiga underkläder. <))
Varför inte detta, som ligger i Bobbans och Majas Sandefjord?

Det händer inte mycket

Jag ligger i soffan med datorn. Synd att jag inte tycker så mycket om snö och is, annars hade jag följt med far, farfar och syster och åkt grillor. Men sånt roar inte mej...
Istället har jag min dator och Tom Cruise på tv. Katten har dumpat mej och ligger ute i hallen.

2009 har inte bjudit på så mycket kan jag inte påstå, så än så länge kan det bara bli bättre. Igår tex klev jag upp ur sängen, låg i soffan ett par timmar, för att sedan gå tillbaka till sängen. Jag mådde inte så vidare värst bra, jag låg och koncentrerade mej på att inte kräkas. Jävla alvedon till att inte göra sitt jobb! Visst, jag kräktes inte, men det var fan inte tablettens förtjänst, som jag fick lida. =,(

Mår bättre idag, men känner mej lite som att jag igår blev överkörd av en ångvält, lite mörbultad helt enkelt. =)
Imon ska jag till min moster, är bjuden på middag. Stannar kanske sen hos mamma och tvingar ner henne till stan med mej en dag i veckan. Behöver inhandla en del till vinterrevyn, smink och kläder.
Så är det, det kommer inte bli billigt, lika bra jag kollar med en gång vad saldot på kontot är, så jag vet vad jag har att röra mej med. 

Det verkar lugnt. Har ju fått 5:- i inlåningsränta.
Sen kan jag berätta att det inte går sjunga sticket i bröstklang! >(

Go Biffen ikväll! Rösta på Wells

Jag vet en som är dum i huvudet

Och det är min syster. Jag vet också att hon läser min blogg så jag tycker verkligen att hon ska ta åt sej.

Faan, vad glad jag är över mitt liv med en säng, kylskåp, tv och dator. Bara kunna vara heeelt ensam! Synd att jag inte får vara kvar där nu bara...

Jag trodde att jag hade gjort klart för henne att sånt beteende inte gillas av mej, av NÅN, men det kan tydligen inte gå in... Tråkigt sånt.

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0