GAS i lurarna

Sitter åter hemma. Saknar lille kissen. My Lloyd vad han har spunnit idag! =)

Nu chattar jag med en kusin, lyssnar på GAS-låtar och bloggar lite.. Jeopardy! börjar väl snart också tror jag. Där kanske man kan lära sej nåt! =)

Detta blir ett kort inlägg, men innan jag slutar ska jag berätta att jag värvat en ny läsare till denna blogg! Hjärtinnerligt välkommen ska du vara Bobban! <)

Bröllopsklänning?

Igårkväll slog det mej; jag är bjuden på bröllop på lördag. Jag har inte köpt något att ha på mej! I desperation messar jag Memma, men då hennes plikt på Posten kallar vände jag mej till Bobban. Hon har lovat hjälpa mej imorgon att hitta något lämpligt. Jag kan inte mycket om klädkoder och så, men det ska vara klänning/kjol som är knälång och inte övervägande vit. Men för hoppningsvis ska detta gå bra.
Har inte varit på bröllop sen tidernas begynnelse.. Undrar om det inte var Adam och Eva som gifte sej. =) Nä, men det var min faster och det var iaf anno mitten av 90-talet.

Svårt det är att skriva och borsta tänderna samtidigt.. Ja, nu tror läsaren att jag legat och sovit till 12, men så är faktiskt inte fallet. Pappa ringde mitt i snoozen (0945) och talade om att Claes Eriksson skulle vara med i radion klockan 1000. Då blev jag genast mycket piggare och bäddade skönt i fotöljen och blev sittande där till det var över. Han fick bara en halvtimme... Förjävligt tycker jag.
Jag lagade till frukosten 1030 iaf och sen ville katten ligga och spinna i mitt knä, då kan man ju inte putta ner honom, världens mjukaste, sötaste, ulligaste lilla kisse! I en o'n halv timme satt resp. låg vi i fotöljen och tyckte om varann! <) Kurr kurr ...

Claes Eriksson ja, han är i Växjö och det är inte jag... (Här ska det vara en mening jag inte kan formulera om hur man kan gå om varandra osv) När jag ska till stan imon har han säkert redan lämnat den. Förhoppningsvis är vi i Växjö samtidigt den 19 april =) Annars blir det nog en rätt tråkig föreställning, antingen för alla biljettköpare eller bara för mej... 

Shopping av bröllopskläder imorgon således.. Hoppas det går bra så stressen inte hinner ikapp mej som den brukar.

3:e bloggen under denna vakna tid

Det blev en fruktansvärd lång rubrik... Men, som det står, så är detta det tredje inlägget jag gör. Det har inte hänt skitmycket sen sist... Jag har chattat med Memma på MSN, det var fruktansvärt trevligt! =)

Det har varit en massa folk här idag, i form av nära släktingar på fars sida. Det lustiga var att det inte serverades nån smörgåstårta. Jag som var helt bombsäker på att det var det pappa skulle hämta! Han hämtade en vetekrans... Jag som var så sugen... Grytan säljer enmansportioner, men de kostar 50 spänn har jag för mej. Dyrt som fåglarna.. =(

Precis nu har jag varit vaken i 18 timmar, och det efter att ha sovit i 4. Nu är jag pigg! Det blev ett oräkneligt antal gäspningar under fika och tårta på eftermiddagen, men när klockan blev midnatt kom livet tillbaka till mej. Far och syster har för längesen gått och lagt sej, det är bara lilla jag som har Antonio Banderas i bakgrunden. Det enda som inte känns bra är linserna, men de går ju snabbt att avlägsna. Det måste göras snart =)

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, men jag kan hälsa till de 3-4 personer som aktivt följer min blogg. Jag vet säkert vilka två av er är (möljigtvis tre), men vem är de/den mystiska??? =O

Poppis?

Då det tydligen var efterlängtat med ett inlägg på min blogg får jag väl skriva ett till, för att kompensera att det var så "längesen" jag bloggade sist <) Min pappa är nere på kondiset och hämtar hem smörgåstårtan som ska gå åt i eftermiddag, orka följa med.. Men jag gjorde som jag skrev innan iaf, torkat av diskbänkar och spisar (har visserligen bara en, men... ) handfat och toaletter, bytt ut handdukar och bordsdukar.
Kanonfrukost fick jag i mej den här morgonen också =) Men jag saknade frukten, fick ta apelsinjuice istället tillsammans med te, skinkmackor och min havregryns-ävja =))

Idag är jag mycket ledig från arbete, men jag steg upp tidigare än de andra dagarna denna vecka då jag jobbat, så är det ibland. Så här såg veckan som gått ut:

Jag hoppade in och jobbade heldag i söndags (ni ska se mina ögon efter den dan! Har bilder på det.), jobbade som vanligt i tisdags, fick hoppa in onsdag fm pga sjukdom. Onsdag kväll var det krogafton för mej och Jojje =) Lyssnade på folk som sjöng karaoke och sånt, drog sen på efterfest över Tegnérgallerian där det spelades massor av LP-skivor och röktes en jävla massa inomhus. Luktade illa som fan, men som den svensk jag är så säger jag inte ifrån <)) Nä, men det gjorde inget, det var ju inte i mitt hem så... Träffade på den efterfesten gamla klasskompisen Ewa då det konstaterades att jag sen mitten av tvåan ser vuxen ut! My Lloyd, jag har sett lika dan ut sen åttan...
Efter-efterfest blev det, tillbaka till utgångsläget i Jojjes lägenhet och i den ingick bad i badkar! Det var för mej en helt ny upplevelse.
Mitt i denna natt fick jag reda på av min käre chef att jag gärna får hoppa in och börja jobba torsdag em, "- Öffkös", tänkte jag och åkte till jobbet mycket bakfull... =/ Eller mest svintrött och törstig ...

Tosdag 24/1 -08 hoppas jag att jag aldrig behöver uppleva igen, det var ju den jävligaste dan jag varit med om! ALLT ALLT ALLT gick fel!

Fredag, igår, jobbade jag med, det gick bra.

Smink kanske, säger jag nu, så släkt vågar sej innanför dörren sen när de kommer =) Så för din skull, Kajsa, kanske jag bloggar lite ikväll också <))

Här publiceras de ögon jag kom hem med den dagen jag jobbade helsöndag
                           

Man kan bli rädd för sin egen spegelbild för mindre ...


Ottans vänner

Tjenamors och hejsan, framför allt God Morgon! Klockan är 0700 och jag sitter pigg och vaken framför datorn och bloggar!
Ska lyssna på Ring så spelar vi tänkte jag, men det är nyheter nu. Pigg, ja, det kommer jag inte vara när Melodikrysset börjar 1000.. =/ Och vi som ska ställa till med kalas idag så jag får ju inte gå och lägga mej efter det. Kanske om jag skrubbar köket riktigt fint, kan tom ta toan!
Sitter hemma hos min far och jag har inga glasögon på mej så jag får sitta 2 dm från skärmen... Dessa två faktorer har inget som helst samband, jag är hos pappa och av någon anledning har jag inte tagit på brillorna bara... De ligger kvar uppe vid sängen. Ja, jag har kommit lite ur form när det gäller bloggeriet, det tycker jag själv är tråkigt, och ingen USB-kabel har jag med mej hit heller, så jag kan inte lägga in ett par bilder som visar hur mycket jag jobbat denna veckan med start från i söndags. My Lloyd..
Jobbat mycket har jag gjort, jobbat med överhängare har jag gjort, haha! <)) Bättre dagar har man ju faktiskt varit med om då allt gick åt helvete.. Fattas bara att jag hade halkat i leran på väg från bussen till jobbet.. Men det gjorde jag inte.

Nu har programmet börjat dra igång på allvar, får ta frukosten när det börjar ljusna ute känner jag, fråga mej inte varför..

Ingen vän är inloggad på MSN, jävligt trött folk det där =)

Vem är på bilden?

Ja, sitter fortfarande vid datorn, kollade just i min Mina Dokument-mapp och så faller ögonen på den här bilden:


Det är en bild jag ritade på MSNs chatsida när jag chattade med Emma från Sundsvall =) Hahaha, skitroligt! Kan nån se vem det föreställer?  <))

Detta gjorde mej på lite mindre dåligt humör (en av flera faktorer faktiskt..), kan inte alls minnas att/varför jag sparat den!

Livet slut?

Asså, jag har inte varit här inne på ett par dar nu, av den ganska simpla anledningen att jag inte haft nåt att blogga om! Det har jag egentligen inte nu heller, men jag blev lite ledsen av denna tanke, för det innebär ju då att det slutat hända saker i mitt liv. Jag jobbar vissa dagar, jag är ledig de andra, har kör på onsdagar, somnar oerhört tidigt på mornarna... Det är det som är mitt liv... Blir det inte mer än så här, inga veckoplaner, inga möten med mina goda vänner (nu hade jag ett hemskt trevligt fikatillfälle med Kajsa i tisdags, som absolut ska göras om, snart, så jag menar inte så.. =) ) osv.

Men det känns som att de inte har tid, eller bor för långt bort. För "långt" bort. Långasjö ligger nu 7 mil hemifrån, men annars är det Moheda och Alvesta, 2,5 mil. Övriga närstående bor inne i Växjö men när jag är ledig är de inte lediga och vice versa... Så ensam är jag under mina lediga dagar.

Ikväll är det fredag, jag är ensam, och väntar på den nya stormen... Vad FAN har man för liv då, det finns ju skitmånga personer med lika många vänner som trotsar vind och blåst och befinner sej nere på stans alla uteställen och har skitroligt! Med ett annat liv hade det varit jag. Och så sitter jag här med, som det känns, inte en enda vän i hela välden...


Kort blogg

Nu har jag läst min blogg igen, helvete vilka långa inlägg en del är!
Frågan lyder: Tror jag att folk tycker det är intressant att läsa om min liv?
Svaret lyder: Nej, men jag tycker det är kul att skriva om det!

"... kan man vara emot något som man är emot mer än de som är för samma sak är för det?"
Claes Eriksson

Bananchips

Japp, det sitter jag och knaprar på just nu. Stenhårda saker det där.. Det är typ det jag käkat idag, det och rostade solroskärnor. =) Nyttigt eller onyttigt, tja det beror ju på hur man ser på det, själv vet jag inte.

Datorn har det blivit en hel del av idag. Jag satt och plankade resten av Claes Erikssons jultext, det gick på sex sidor! Mycket skoj och citera därifrån <,))
 
"En man kom in på det stora köpcentrat, vi kan kalla honom Harry, eftersom han hette det. Han hade en ursinnig blick och håret i konstant förändring."
 
HAHAHA! Fruktansvärt kul!! Iaf, detta tog mej åtskilliga timmar att ro i land, sen satt jag bara allmänt och surfade som man gjorde förr i tiden. Sen hamnade jag här och printade in min blogg till hackarnas och virusarnas värld, den jag skrev för hand inatt. Jag somnade i slutet av filmen Medborgaren igen, missade det sista, och vaknade under en dokumentär om Gasolin' som jag också skulle se, men då det av nån anledning inte var text så hade en snabbkurs i danska inte varit skitfel innan ...

Ja, sen gick jag in på tradera för att se om något nytt hade hänt på GAS-fronten (naturligtvis) och upptäcker att en auktion på Den Enskilde Medborgaren går ut om två timmar. Klart jag fick den tillslut, 62:- + frakt (11:- ) Så snart kan jag lämna tillbaka VHS-bandet till mammas Thomas så att han kan spela in andra saker åt mej på de Canal+ -kanaler jag inte har tillgång till =) Hur bra som helst.

Nu är jag flottigare i håret än nånsin känns det som, och förhoppningsvis är det bara en känsla, men duschen får det bli iaf. Eller kanske tar den imon på morgonen... Ska ju ner till stan och vara där cirkus klockan 11! Ska träffa lilla Kajsa och höra hur hennes tid efter Carmen har varit. Bla .. =) Det har jag förresten redan en liten aning om då jag faktiskt förljer hennes bloggande.

Undrar om jag ska sälja nåt på Tradera snart, jag har ju bara handlat.. Har två Beck-boxar som nu är helt överflödiga. Har dubbletter på 1-16. Nån intresserad? =) Har även ett soduku ... Soduki ... Sudoko ... Jag vet inte ens vad det heter. Su-do-ku kanske. Aja, iaf, ett sodukospel i typ Game Boyvariant... Det vill inte jag ha mer.

Tack för nu och somna gott!

Natt Med Claes

0257
Jo, så var det då dags igen, blogga utan dator. Samtidigt satte jag nu på Medborgaren igen. Nu har jag sett den två och en halv gång, igår natt lyckades jag faktiskt somna innan En glad sång går inte i moll, vilken är nästan exakt en timme in i filmen. Så då får jag kolla på den igen idag som en liten kompens =)

Idag har julen dansats ut. Jag personligen dansade med dammsugaren! Det var längesen det var så snyggt på hemmafronten. Kolla bara in det här fönstret! Shitgoodlooking! <))
 


Jaa, annars har jag kollat på Rocky V, Singing Bee (det programmet fattade jag inte skitmycket av faktiskt... och gjorde jag det så var det kasst!) och Hitta Nemo på TV. Nu, på TV sitter Claes Eriksson i en soffa och det leder mej osökt in på nästa lilla berättelse om hur jag är som person.
Claes Eriksson satt på julaftonsmorgon på SR Göteborg och talade med allvarlig ton om roliga saker och om mycket seriösa ting med glimten i ögat. Detta fann jag väldigt mycket underhållande och ville spara för framtida tillfällen. Då jag inte har förstånd till att begripa hur man laddar ner detta från SRs 30-dagarsarkiv så får jag helt enkelt (???) planka det han säger, dvs skriva av. En halvtimmes prat, minus låtarna som spelades mitt i, tog mej många timmar innehållande play, pause, skriv, play, paus, skriv ... Imorgon har jag den andra halvtimmen kvar.
Detta kan i åhörares öron låta fruktansvärt på många sätt, fruktansvärt konstigt, roligt, jobbigt, psycho ... Det är ett litet tvångstankesyndrom jag drabbas av. MÅSTE fullfölja, har jag påbörjat något så skall det jävlar göras färdigt!!
Claes Eriksson tycker jag om. Han har imponerat på mej, det är ju han som ligger bakom det allra mesta av GASs manus och musik. Han själv sa en gång, i skepnaden av Allan Preussen i fotöljen, om farbror Frej
"- Det skulle man ju vilja se in i den hjärnan!"
Den linen skulle jag vilja sno rakt av och använda den tillbaka på Claes. Hur kan en hjärna åstadkomma så mycket som den, alla dessa låtar, filmer, scenföreställningar, TV-serier ... My Lloyd ...

Nähä, filmen upptar min koncentration nu upptäcker jag, så då får jag nog sluta skriva och fortsätta kolla. Jag kanske somnar ifrån den igen.. Men jag är inte lika sleten som igår, dock.

Iaf, 0342, God Natt

Kom Och Hjälp

En sak ska alla ha mycket klart för sej: Jägermeister blir man berusad av, vad annat folk än påstår! My Lloyd...

Ja, så var det det där med rubriken; Kom Och Hjälp. Läste lilla Kajsas blogg och blev påmind om Carmen, hon skrev att hon lyssnat på det. Det gjorde jag med härom dagen. Övnings-CDn! Det är det enda (förutom DVDn) jag, över huvudtaget, lyssnat på. Innan en av låtarna, som vi kallar Kom Och Hjälp, säger dirigenten: "- Först tar vi det i ett långsamt tempo och sen i ett snabbare, lycka till!" De första gångerna jag lyssnade på den kunde jag inte fatta hur vi skulle lära oss den då den "långsamma" versionen gick hur snabbt som helst! Nu när jag lyssnade på den, härom förmiddan och automatiskt sjöng med, gick det verkligen hur långsamt som helst! Jag kunde verkligen inte förstå det, den har ju alltid varit så snabb! Så det kan bli...

Jaa, nu är klockan 0059, jag är småberusad och pigg som fa-en! <)) Har kollat på Rocky III och Rocky IV, skitbra filmer! Jag vet faktiskt inte varför, men trots att upphovsmännen inte läst regelboken för boxning tycker jag det.. Så kan det också bli!

Jaa, som i tidigare stycke nämnt, jag är skitpigg. Trots att jag somnade runt 0300, vaknade typ 0500 och 0700 för att tömma mitt överblivna tillskott på vätska och sen 0736 och därefter vara vaken tills nu. Som vanligt blev jag mycket trött och redo för att gå och lägga mej på eftermiddagen 1400-1700, men då var jag inte hemma. Nu när det är natt är jag pigg, som alla andra nätter oavsett tidigare sömnvanor. Så kan även det bli, och så är det!

Ska nog kolla på Medborgaren igen sen när jag gjort mej iordning för nattens intrång i mitt egna lilla biologiska dygn. Den slutar väl runt fyratiden och då är jag lika pigg och söver mej med Katarina Ewerlöfs röst i hörlurarna. 

Nu har jag nog sagt allt som går och säga ikväll/natt <))

Morgonpigg

Idag klev jag ur min säng 0636. Jag fullföljde mina planer att lyssna på Ring så spelar vi och tänkte sätta i mej frukost innan programmet började. Hade inte hunnit med det under en låt eller nyheter... Så nu har jag varit vaken i över två timmar! Men jag misstänker att tröttheten kommer hinna ifatt mej under eftermiddagen som kommer, för jag har inte sovit alldeles för mycket inatt, som vanligt..
Ca 0230 släckte jag lampan efter att ha tittat på Den enskilde medborgaren igen, sen lyssnade jag på bokbandsversionen av Liza Marklunds Nobels testamente. Inte hela dock, men då jag hade ögonmasken i vägen kunde jag inte se vad klockan hade hunnit bli slagen när jag tillslut stängde av freestylen. Sen fick jag allt lov att vakna två ggr mellan den tidpunkten och 0736 då gårdagens intagna vatten ville se dagsljus igen... Det fick det inte, det var rätt mörkt ute.. Runt åttatiden övergick nattsvärtan till en mer blåaktig nyans.

Medborgaren var förresten bättre den andra gången. Fick en ny favoritlåt på köpet, vet inte vad den heter, En glad sång går inte i moll, kanske =) Underbar stämsång!

Nähä, 1000, dags att förbereda för Melodikrysset, ska bara lyssna på nyheterna och en genomgång av förra veckans kryss. Lycka till till mej!

Mouss-vin

Sitter med smärtande fötter, trött och sleten som ett annat as... Uscha, förstår inte vad jag gör uppe.. Fast går jag och lägger mej kommer jag ligga och titta på Den enskilde medborgaren igen, med bla GAS. Det var en väldigt intessant film, den innehåller inte den GAS-humorn jag är van vid och frågar någon vad jag tyckte om den så svarar jag: "- Den var både bra och dålig." Alltså inte " Den var varken bra eller dålig" som vissa filmer kan vara utan både. Det var en underlig känsla som svepte över mej igår natt, eller inatt beroende på hur man ser på det. Den sammanfattningen har jag aldrig gett en film innan. Därför ska jag se den igen för att komma på om den är bra eller dålig... Konstigt slut var det iaf, det kändes inte som att den var slut där, ungefär som att det kommer en "del till"..

Nu sitter jag och bloggar, med ett glas mousserande vin (med max 2,25% alkohol i eftersom det tydligen inte kan garanteras att den är helt alkoholfri) framför mej och kollar på en film med Gwyneth Paltrow, Michael Douglas och Viggo Mortensen... Jag tycker inte ens om vin... Men det här smakade äppelcider, spetsat med vin.

Tänkte kliva upp klockan åtta imon och lyssna på Ring så spelar vi.. Den tanken gjorde mej sömnig. Då kanske man ska krypa ner i sängen tillsammans med Galenskaparna & After Shavarna och masserna mina stackars fossingar... Fick smärta i dem pga stående arbete och lång promenad hem. Det var väl vad jag fick ut av jobbet idag. Förresten fick jag en komlimang idag! Visserligen av en 40+are, men det är det alltid. 40, 50, 60 och 70åringar tycker jag är vacker! <)) Jag lever 20-50 år för sent! Iaf han tyckte att jag hade mycket vackra ögon. "-Det är så det ... Ja, jag ska inte säga det när det står andra i kön" Ja, så sa han efter att ha kommenterat ögonen, sen var det väl upp till mej att fundera ut vad han menade och jag hoppas inte att han menade det som jag trodde att han skulle säga... =/

Det känns som att imon skulle det vara skönt med varma (fot)bad och allmän ompyssling av sin/-tt lekamen. Heter det en eller ett lekamen??? Knep...

Ett glas till får det vackert bli, då jag aldrig fick komma ut till bardisken i onsdags, sen får jag allt sminka av mej och byta ut synen från ögonen till strax utanför..

Trevlig helg då på er alla som har liv och vänner att umgås med en fredag........ Snyft.. <'((

Dator utan mus

Nu har jag suttit vid datorn i en och en halv timme. På den stunden har jag raderat lite skräpmejl, startat webbradion, skrivit ett blogginlägg och lyckats radera det. Nu försöker jag igen. Allt detta endast med hjälp av tangentbordet. Batterierna i musen är slut och jag har inga tillgängliga för tillfället... TAB-tangenten har gått varm =)

Igår kväll, med fungerande mus, satt jag (narcisistisk som jag är) och läste min egen blogg för att kolla efter stavfel och grammatikfel. Det kan bli ett par såna när man knapprar på i blindo när man riktigt kommit igång. Iaf så upptäcker jag under detta tillfälle att jag inte talat om vad jag fick av mammas Thomas i julklapp! Jag fick den inte tillsammans med övriga klappar utan senare, det är därför dem uppgiften fallit i glömska. Det var nämligen så att jag fick en PEPPARSPREJ! Med motiveringen att jag "är ute och går för mycket om nätterna". <)) Haha!
Jag har inte använt den ännu, men den ligger i väskan om jag skulle komma i den sitsen när jag behöver ta hemvägen fotledes.

Idag är för övrigt en sletdag, skulle haft en mat/utekväll idag, men fick en sjukanmälan via SMS just precis nu. =( Får messa Bobban och höra om hon är ledig.. =)

Pank

Ja, så kan man väl sammanfatta den här dagen. Var först hos optikern och pungade ut med 1120:- och jag förstår inte varför de höjt med 25:- .. Visst, det har ju renoverats en hel del där inne, men vad fan.. Jag har ju inte bett om det =)
Jaja, sen kutade jag bort till konserthuset (och en känsla av bekantskap svepte igenom min kropp) i mina skoskavsframkallade nya pjux. Och det var heller inte särskilt billigt att komma därifrån. 790:- gick det på. Nu kommer pappa visserligen betala sin biljett, men iaf.. Jag har hört att man kan överleva ett tag på bara luft och vatten!
Efter det var mina stadsärenden iaf slut så jag åkte hem och målade naglarna och plockade ögonbrynen och annat så där feminint... =)

Biljetterna ja, man kan inte klaga på platserna iaf, hahaha! Jag har stolsnummer så nära att jag kommer kunna se vad Claes Eriksson käkade till lunch! <)) Rad 1 blidde det! Skoj!

Idag har varit en oerhört händelsefattig dag i övrigt och nu ska jag käka mat, bättre sent än aldrig heter det ju, men kanske en anledning till att jag bara har smaljeans i garderoben... Carmen har gjort mej tjock...

  <--- Det här blir nog en aktuell uppfinning att ta till! =)

Försenad julklapp

Nu sitter jag hemkommen från kyrkan, smått irriterad. Jävla konfirmander som tycker gudstjänster är såååå tråkigt... Det finns väl ingen människa som tvingat dem under dödshot att konfirmera sej!? Eller? Jag ska vara ärlig och säga att gudstjänster inte är det roligaste i världen men jag har själv valt att sjunga i en kyrkokör just för att sjunga. Och då ingår det på ett sätt, vilket det verkligen också gör när man konfirmerar sej. 

Jaja, jag fick iaf skåla ut lite julsånger innan det blir för sent =) Betlehems stjärna, Dagen är kommen, Gloria osv. Jävligt långdragen predikan också, ögonen föll i kors flera gånger, tycker bättre om den andra prästen som också var där, men som inte pratade så mycket.

Innan idag var jag på snabbvisit inne på TicNet och där föll ögonen på C Eriksson Solo. Jag känner att jag inte kommer få några biljetter till dit om jag inte beställer själv, så jag ringer min pappa och frågar om han vill gå med mej. Medhåll fick jag så jag ska hämta biljetterna innan jag ska till optikern... Optikern ja... Hur fan ska jag ha råd med det? 1100 kostar ju det... Det har jag inte råd med! Måste ringa och fråga pappa om jag får låna av honom. Shit...

Den här bloggen skulle ju vara en glädjens blogg, men den slutar i minitragedi...


ÖNSKELISTA

- Mamma Mia! -biljetter
- Bil (inklusive diverse försäkringar och bensin =) )
- Boxen "De fem första filmerna" av Galenskaparna & After Shave
- Vägg-TV
- C Eriksson Solo -biljetter*
- Marie Fredrikssons balladskiva*
- Sponsrade danslektioner*

* Tillkomna 6/1 -08)

Rubrikproblem

Asså, jag kan inte förstå hur svårt det kan vara att komma på nåt bra att skriva överst... Det är ju den som ska locka till fortsatt läsning. Eller?
Jaja, iaf, jag har under veckan kommit på att jag inte kan låta bli att kolla klart på filmer, även om de är svindåliga. Dessa tex:
                                                     
Handling                                                        Handling
Den lite socialt efterblivne                         Magnolia handlar om en rad
sophämtaren Simon
                                 olika människors vardagliga 
blir vän med den                                       liv. Alla har de en sak
mystiske Henry Fool.
                                gemensamt, de försöker att
Henry öppnar den litterära                        finna en lösning på sin tillvaro.
världen för Simon, som
                              Källa. omfilm.net
börjar skriva poesi. Medan
Simon är inne i sitt skrivande

börjar Henry dricka allt mer.
Snart kommer även

hans kriminella förflutna
ikapp honom.

Källa. omfilm.net

(Det sjukaste är att Henry                        (Det grisigaste är när det börjar regna 
ligger med mamman, jag                          grodor, jag har nog aldrig mått så dåligt
kan inte förstå det alls...)                          över en film)


Jo, det har jag visst förresten, mått dåligt över en film, och det var Ett hål i mitt hjärta med Sanna Bråding mfl. Åååååh, vilken äcklig filmjävel! Ni som lyckas undvika den, fortsätt med det! Man blir märkt för livet!

Jaja, det är den 6 januari, trettondagen, om en vecka ska julen dansas ut. Synd att jag inte har nån julgran att varken plundra eller dansa ut julen runt... Memma har födelsedag idag, hon börjar bli gammal, det lilla livet! <)) Ska till kyrkan och sjunga lite senare i eftermiddag också, men det är ett bra tag tills dess så jag hinner vara sleten hemma ett tag =)

Jag har kommit på fler saker att kompettera min önskelista med (ja, jag vet att jag faktiskt är 20 år fyllda, men jag har faktiskt inte skrivit någon önskelista sen jag var typ 11...) :
- Mamma Mia! -biljetter
- Bil (inklusive diverse försäkringar och bensin =) )
- Boxen "De fem första filmerna" av Galenskaparna & After Shave
- Vägg-TV
- C Eriksson Solo -biljetter*
- Marie Fredrikssons balladskiva*
- Sponsrade danslektioner*

* Tillkomna 6/1 -08)

Nähä, nu ska jag gå och kolla om jag kan fika på lördag! Är det några fik öppna en lördag i den här staden förresten? =/

På Smällen

Ja, det är titeln på en film jag såg igår, den var rätt rolig faktiskt, kanske för att jag samtidigt drack BAILEY's =)
Upptäckte då också att mina blåmärken från Carmenslagsmålen har börjat försvinna från mina knän, de såg ju helt bedrövliga ut ett tag, speciellt efter de sista två föreställningarna, då gick jag verkligen in för det! <))
                                                    
Det syns inte så mycket på de här mobilbilderna, vilket är synd.. Vill att folk ska tycka synd om mej för att Carmen är slut och jag har blåmärken på benen! ='( Eller hade.

Jaha, vad har hänt annars? Jo, fredag morgon ringer mobilen 0700, men då jag sover och dessutom tänker för mycket under detta tillstånd, så får jag för mej att det är snoozen och då stänger jag av den. 45 minuter senare ringer det igen. Det första jag gör då är att sätta på radion (???) och ser att det är bossen som ringer.
- Jag kan ju inte ha radion på när jag svarar, tänker jag och försöker förtvivlat komma på hur man stänger av den. Som ni kanske förstår är jag inte riktigt vaken nu heller, men tillslut så infinner sej förnuftet och chefen talar om att han är dålig och undrar om jag kan jobba.
- Öffkös! svarar jag och kämpar med att få mej se respektabel ut, villket delvis misslyckas...

Jobbet gick bra och efter halva arbetsdagen kunde jag inte sluta springa runt och le för mej själv. In kommer en kund, tittar på mej, stannar, backar ett par steg och säger:
- Hej, vad fin du var i Carmen!
AAAH!! Hur FAAN kände han igen mej, en total främling som jag bara påträffat i affären, aldrig pratat om att jag var med i Carmen, aldrig "pratat" över huvudtaget! Inte ens min egen far kände igen mej, utan min syster fick sitta och peka hela föreställnigen.
Ja, jag blev så paff så jag visste inte vad jag skulle svara... "Nämen", "Tack", "Kul".. Nåt sånt lät det från mej.

Aja, sen åkte jag till stan med min mamma, för dels skulle hon hämta ett paket på posten och dels skulle jag tillbaka till dansstudion, dock inte förrän två timmar senare. Vi fördrev tiden inne på Sub Way, mackstället. Mycket goda mackor, rekommenderas verkligen! Inne hos min moster blev det i 40 minuter också, medan hon satt uppe på kontoret med pappersarbete. Det var väldigt skönt då det var varmt inne och förbannat kallt ute.

Har tidigare idag löst melodikrysset. Gick inget vidare, skitsvårt, ska lyssna på det igen sen vid datorn så man kan slå upp lite fakta. Nu sitter jag här med en utskriven ansökningsblankett men har lite problem med vad jag ska kryssa för för rutor.. Man vill ju inte göra fel =)

Nähe, 1253, man kanske skulle klä om till riktiga kläder.. =) Det märks att det är helg..

Fantasi-tryt...

Som sagt, fantasin har börjat tryta.. Alla bra överskrifter är redan skrivna, så vad ska man göra?
Sitter hemma och petar bort sorgkanterna jag upptäckte att jag hade under nagellacket, det är ju faktiskt också en sysselsättning.
Dagen har förflutit som följer:

Vaknar 0515 för att lyssna på sammanslagningen av alla de tre ledtrådar av Steg för steg, men då detta antagligen precis spelats klarar jag inte att hålla mej vaken till 0550 då det sänds en repris av detta. Ska lyssna på nätet strax. Mobilen ringer för andra gången klockan åtta, jag rullar ur sängen och startar lagningen min jättefrukost i skumme. Var alldeles för trött för att klara en tänd lampa, men det gick också bra. Duschade lite och sminkade mej lite, klädde på mej förstås och borstade tänderna, ungefär det som ganska många människor i dagens samhälle gör om mornarna. Tänkte att jag skulle förbereda jobbardagen med en liten matsäck och packa ner tröjan, men den gick inte att finna någonstädes! Tiden gick och jag skulle med bussen 1013 i allt snöande.

Jag mötte Liliane och vi tog till fiken på Broquist (eller hur det nu är meningen att det stavas...) Vi skulle ju anmäla oss till den där dansgrejen med, men de hade ju inte vett att på förmiddagarna som annat folk. 1600 behagade de låta folk komma i kontakt med dem, och så länge orkar ju inte en normal vänta... Eller jag hade säkert kunnat göra det, men då jag dels hade sällskap och dels jobb klockan 1500 så blev det inte så. Vi ska dit imon igen.

Efter stadsbesöket åkte jag hem och började leta efter min jobbartröja igen, den fanns ingenstans. Eller rättare sagt påsen som jag har tröjan fövarad i fanns ingenstans. Ringde tom pappa för att höra om jag av någon outgrundlig anledning tagit med den dit innan julhelgen, men icke. Upplösningen på mysteriet är att jag har en mamma som tydligen tycker skitmycket om att tvätta, så den hängde helt sonika i torkskåpet. Då kunde jag lägga mej och sova i en timme innan det var dags att dra vidare. Det gick inget vidare då jag ideligen väckte mej själv genom att ge ifrån mej konstiga läten...

Jag var så hög av kaffet när jag kom till jobbet så jag skakade! Rätt obehaglig känsla om jag får säga det själv, men det gick över och det gick rätt bra att jobba trots uppehållet, förväxlade koderna till citroner och clementiner en gång i början, men det var lätt ordnat så det...

Skitlång blogg igen (jag sa ju det Liliane <)) ), det var inte meningen.. Webbradio var det ja.

Otroligt ointressant

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... Nyårsafton, ja den var trevlig, vi drack alkohol, kollade på Grevnnan och betjänten, sjöng lite Sing Star och pangade raketer... Ungefär det som säkert en hel hope svenskar också gjorde =) Sen skulle man ju stappla hem med klackarna i svinhalkan, och då partajet låg uppe på Blåsen så vart det ju nerförsbacke, skitfarligt. Turligt nog kom två festdeltagare, tillika värdens kusin och hennes pojkvän, ifatt mej, och då pojkvännen hade lågskor fick jag vara med och stödja på honom nästan hela vägen hem =)

Efter det har det inte hänt nåt i mitt liv... Kalle Blomkvist spelas för fullt på ettan så det kanske man skulle kolla på..
Kollade på reprisen av På Spåret, shit vad jag kunde! Jag kunde drinken Mojito (som jag lärde mej i lördags <)) ) och jag kunde en trepoängsfråga varav svaren var Kryptozoologi, Yeti och Big Foot. Sen kunde jag ju fler lite ströigt, men dessa svaren var tom min pappa impad över att jag kunde! Jaa, jag hade ju 126 i IQ! =)

Imon ska jag fika med en, numera, forna Carmenmedlem, sen ska vi till en dansstudio och anmäla oss till jazzdans, nybörjarkursen! =))
Efter det är det jobbardags, det var ett tag sen nu, får se hur mycket man minns av det...

Hej och tack och God Fortsättning

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0