Lite gladare

Men ack så trött! Herre Je vad jag har skapat idag!
Skåda denna mästerliga design på en disktrasa! Jag ska bara ragga upp en knappnål nånstans så ska den upp på väggen. <))

Jaha, när jag ändå är i gånga med att publicera bilder kan jag ju passa på att presentera några till som dykt upp under den senaste veckan.Här har vi då några vackra svampar som minner om hösten. Det som idag minner om hösten är regnet...
Denna bild är hämtad från min och en klasskompis (ähum) "genväg" till ICA. Värsta mystiska tunneln! Vad kan leva på andra sidan? *Arkiv X-ledmotivet*

Och, slutligen, en partybild från kvällen innan, i fredags med andra ord.SKÅÅÅL!!

Förbannad

Ja, det har jag faktiskt varit idag för första gången på ett ganska bra tag, riktigt förbannad. På en klasskompis till mej, som idag på friskvården frågar om det är sant, som en "liten fågel" kvittrat, att jag strulade på en fest i helgen, han var nämligen inte med själv. Först fattade jag inte vad han menade och nekade, men sen började det klarna. Det som någon har kallat strula är i sanning att en kille försökte kyssa mej!
Men att han undrade det gjorde mej inte arg, utan att han inte ville avslöja vem den "lilla fågeln" var. Jag har mina grundade misstankar, men jag känner ändå att eftersom ryktet handlar om mej så borde jag ha rättigheter till de källorna...

Aja, nu ska här skapas! Kursen heter Skapande.

Duschsällskap

Ja, nu är väl det inte så romantiskt som det låter, för de flesta iaf, men jag hittade en spindel på väggen bredvid mej medan jag stod i duschen. Djurvännen i mej hoppade fram och jag försäkrade mej hela tiden om att han satt kvar på väggen och inte hoppade i avloppet och drunknade. =)
Efter avslutad uppfräschning var det badrocken på och spindel på handen och ut i friska luften. Nu slipper min lättskrämda granne göra på sej nästa gång hon ska duscha, jag sätter mitt liv på att hon är rädd för spindlar! =) Hehe hon skriker rätt ut om jag skulle råka stå i hallen när hon kommer utifrån eller ut från rummet. Jag fick inget svar på när hon skulle vänja sej att vi är två som bor här.

Idag har jag krabbat med datorn, jag behöver verkligen Against All Odds på datorn om jag ska kunna lära mej den till  mikrofontekniken på fredag. Och när jag då inte kan lyssna på den på tuben så ringde jag pappa och bad honom ladda ner den och sen maila över filen till mej. Det gick inte alls bra, men så laddade jag ner och installerade Real Player och ... Jihoo! Synd att farsgubben är så dålig på att skicka bra versioner... Jag får maila länken till honom på den karaokeversion jag vill ha, så ska det nog gå bra.

Nähe nä, uppstigning imon, som alla andra vardagar, eller ja, helger också, men inte så tidigt. Så det blir till att sminka av sej och borsta tänderna och lite sånt praktiskt, nödvändigt. Friskvård börjar morgondagens skoldag med, och vi ska vara inomhus! <) Ah, så skönt. De sista veckornas måndag-tisdagmorgnar har inte varit de behagligaste.

Hästrumpa

Idag när jag var på väg upp allrummet för att kolla om det fanns en stavmixer/matberedare i köket blev jag stoppad av två almare. Frågan löd: Brukar du rida?
Näe, svarar jag, har suttit på en hästrygg 3-4 gånger i mitt liv, så nån ryttare skulle jag inte kalla mej.

Nu på festen på A-gården frågade jag vad han menade med det, och han sa att han förlorat femtio spänn på mitt svar. Mina höfter och rumpa tillhörde en ryttare enligt honom och det kändes ju bra på ett sätt, men inte så bra att hans kompis satte emot...
Så nu har jag en stor del av kvällen funderat ut om det är en komplimang eller en förolämpling, killen i fråga försökte få

Efter nudelmåltid är det nu läggedags. Me and my horsebutt are gonna wake up vid niotiden imon, som vanligt efter rus, och väcka en klasskolis runt middagstiden.
Japp den översta delen skrevs då runt halv fyra i morse, men det hann inte publiseras innan jag däckade, svintrött och liite berusad.
Nu är det dags för Melodikrysset!

Jaaag ääär ...

...hemma! Har tagit en sväng om ICA och tillbaka igen. Jobbigt jobbigt.
Denna och nästa veckas visdomsord är:
Vem behöver gym när det finns ICA?
Tjena, ska jag kuta omkring med två gristunga kassar så kommer jag bli Arnold snart! Hade dessutom lite för mycket med mej hem idag. Jag tog, tydligen i blindo, fel sorts sylt. När jag betalat och skulle packa i mina grejer såg jag att jag mot pengar bytt till mej hallonsylt. I brist på överskottsenergi och med tanke på att jag behövde den lilla energi jag hade till hemvägen så orkade jag inte krabba med att byta. Bara att packa färdigt, ställa kassarna vid en bänk och kuta in och hämta lingonsylt. Nu får jag jävlar äta hallonsylt! =) Gott på pannkakor, synd att jag är så dålig på pannkakor bara, senaste satsen jag gjorde blev det tre stycken av... Jag följde ett recept! Och ingen blev hel. 

På söndag ska jag ge mej på köttbullar istället! Det var längesen jag gjorde, förmodligen är jag inte så bra på det heller. Soppa får det bli imorgon, fick köpa en stavmixer, för sånt fanns inte uppe i köket.

Annars? Jaa, kollade på film idag i skolan, It's my party, handlar om en homosexuell kille som får AIDS och så bjuder han in alla sina nära och kära på partaj och så vill han dö tillsammans med dem. Tror att det var jag och en till som inte grät. Eller ja, grät gjorde jag, men tårarna ramlade aldrig ur ögonen utan rann ner i näsan istället.
Snyft och snor.
Nu får jag väl ta och stryka mina kläder.

För djurvänlig för mitt eget bästa

Japp, datorn är kvar på mitt rum. Mannen som skulle kolla den var ledig idag av "personliga skäl". Jag skulle vilja veta vad ett opersonligt skäl är.. =)

Idag har det varit en effektiv dag, steg upp klockan sex och sen var det tvättning som gällde, medan tvätten snurrade på käkade jag frulle. När jag en knapp timme senare kom tillbaka till tvättstugan var det blött på golvet. Så då sätter jag igång och börjar svabba med moppen som står mot väggen, lite fundersam över vad som kan ha hänt.
Jag hade precis börjat moppa när det börjar plaska bakom mej, jag vänder mej om och ser att handfatet för utvattnet är totalt översvämmat och golvet är på god väg att bli lika så.
Upp med tröjärmen bara och börja rota, jag hittar blått, semmigt ludd och vattnet sjunker så sakterliga tillbaka. När det är torrt i handfatet var det bara att hala upp mer ludd, skitäckligt! Och när fingrarna inte kunde gå djupare ner i avloppet var det till att sätta igång och moppa igen!

Skoldagen flöt på med balett och drama, kvällen bestod av städning, internatmöte och Tomten är far till alla barnen. Underbart rolig film! <))

Förklaring till rubrik.
Igår var jag uppe i allrummet och som alla vet behöver man ibland besöka en närliggande vattenklosett, igår inträffade en sån stund. Jag är en person som inte kan döda, i nödsituation vet jag dock inte, har inte hamnat i en sån, men jag skulle vägra till det yttersta. Minsta lilla kreatur är ett liv för mej, och det ska man inte släcka hur som helst, inte ens de äckliga sniglarna. Brr...
I vattenstolen fann jag en stackars tvestjärt som kämpade för sitt liv. Heroiska al tar en pappershandduk, fiskar upp den lille krabaten och släpper ner den i ett hörn. Tadaa!

Nähe, nanedags, upp i ottan, pigg och glad.
Känd å smaol, känd å smaol!

Hälsodag

Hela denna veckan baseras på hälsa, så idag hade jag friskvård, som alla andra tisdagar, men efter lunch blev det annat. Föreläsning om socker och fett, brännboll, tipspromenad, ännu mer brännboll och avslappning hann vi med idag.
Föreläsningen var okej, i brännboll med smågrupper var jag kass, på tipspromenaden kom jag trea, i brännboll med stora grupper var jag ännu mer kass och avslappningen var skön.

Efteråt skulle jag klaga i receptionen att jag fått en för dyr räkning, jag bor inte i den del av internatet som stod på lappen och som kostar 100 kronor mer i månaden. Okej, 100 spänn är verkligen inte hela världen, men sammanlagda summan på ett år kan man nog ha roligare för. Och 100 kronor är nästan en svintung kasse från ICA! =)) Man får se det så..

I samband med detta fick jag ett papper från Carina B med mitt namn handskrivet på. Det är regionsförbundet Södra Småland som har stipendieutdelning, och hon tyckte att jag skulle söka det. Så jag ska in och läsa lite och hitta ett arbetsprov som ska skickas med ansökningen. Hmm, Camen?

Ingen Flash Player

Nej, trots att jag satt i timmar uppe i allrummet tillsammans med fyra klasskamrater, och chattade via MSN med Memmas datanörd till pojkvän så fick vi inte Flash Player att gå igång. Han läste på ett forum att det tydligen har drabbat flera att det bara slutat fungera över en natt, kanske inte just igår, men... Faan, jag saknar tuben. Och SVTplay.
Jag är tacksam för hans tålmodiga försök att hjälpa mej, men nåt riktigt knasigt är det.
Det konstigaste är att min klasskompis jag chattade med och länkade över youtubeklipp med i lördags också är drabbad. Det var nog nåt med alienbäbisen... Kollar man på det klippet låser sej Flash Player!

Fan...

Statistik?

Asså, jag kan inte se min statistik längre! Det är den lilla rutan uppe i vänsterhörnet med det röda krysset i... Snyft.

Tänkte att det kanske är dags för bikt. Fredagens strapats på hotellet...
En liten pojke (LITEN!) ville dansa, och jag hängde på. Och när jag menar dansa så snackar vi hederlig pardans! Han snurrade på mej som fan åt både höger och vänster, tur att jag inte var fullare än vad jag var, då hade det väl blivit en pizza på dansgolvet.. =) Sen då kom närgångenheten fram och jag kände att det var dags att tacka för mej, så jag gick bort till mitt sällskap. Där bekände jag att jag dansat med en liten kille, i 18-årsåldern.
- Hånglade ni? frågar en klasskompis.
- Vah? Nej!
- Varför inte?
Jaa, varför inte, det hade jag inget bra svar på. Kom på att det var rätt längesen sist, så jag vände på klacken och ställde mej mot en vägg, och mycket riktigt, jag fick en hand på mej och blev utdragen på golvet igen av samma kille <)) The evil al väcktes. Jag retades med honom som fan och när de magiska orden "-Ska vi gå ut nånstans och knulla?" yttrades, skrattade jag ut ett Nej och det var dags att dra sej tillbaka. "Förlåt, förlåt!" hördes det från en förtvivlad liten pojke och jag gav honom en puss och lämnade stället. Då kom jag på hur pinsamt allt var och jag gick hem med snabba steg.
Fattas bara att killen går på gymnasiet och att vi delar matsal =/

Så kan det gå och nu har jag porrat mej i Markaryd =) Igårkväll var det lugnare, jag satt på rummet med TVn och chattade på MSN med en klassis, länkade youtubeklipp till varann. Satte på 6an och där visades Hostel. Den har jag sett innan, men att den var jävla svinig minns jag inte. Eeew... >(
På dagen var jag på marknad. Pappa och syster kom mitt i rundan med gänget, så jag fick gå ut till vägen och möta honom, så gick jag med dem istället. Jag fick en korg, så nu kan jag kasta min stora, trasiga IKEApåse som jag bär grejer till och från köket i. Tack pappa! =)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mej för, stryka torsdagens tvättomgång kanske... Är lite efter med sånt. Ett till bord fick jag levererat till mej hemifrån, så nu har jag lite mer ställen att sprida ut mina prylar på! =))

Nope

Jag skiter i att blogga om kvällen!!

Vad göra?

Ja, jag hade då planerat att åka till Ljungby idag för att handla shorts och jazzbyxor, men klasskompisen jag tänkt åka med har tydligen vrickat benet och har legat på sjukhus och grejer.. Jag tror inte att jag kan räkna med honom.. =/ Sen ville eller kunde ingen annan heller. Så jag vill inte åka dit själv.
Sen visste jag inte heller om jag efter shoppingrundan skulle åka tillbaka till Markaryd eller om jag skulle ta bussen hem till Växjö, men det blir Markaryd denna helgen med, fast jag ville hämta ut mina Mamma Mia!-biljetter...

Så sant, jag ska åka och se Mamma Mia!musikalen för fjärde gången i december, om jag får beviljad ledighet vill säga, men jag kan inte tänka mej nåt annat, det är ju så långt fram i tiden... Och så är det i Malmö också, så det är inte så himla långt.

Istället för att åka till Ljungby? Leta upp två recept till helgens dagar och gå till ICA och handla råvaror till dessa recept. Det slår ju ihjäl lite tid. Klockan tre ska jag jogga bort till Grönbolaget, det är nån marknad så det innefattar tydligen alkoholhaltiga drycker.

Nu lyssnar jag på Absolute Schlager! Men skiva ett är inte så bra, det är de nyaste låtarna först... Man får klicka fram till spår 16 så kommer vi ner på 90-talets början.

Shit vad jag har fått komplimanger av mina klassisar den här veckan! Okej, tre, men det är jag verkligen inte van vid. Den första var att jag hade ett skitbra ansikte när jag dansar, uttrycksfullt.
-Kolla på al när hon dansar, så jävla bra!
Jag tappar hakan...
Nästa handlade också om dansen, en tjej som dansat i hela sitt liv säger:
- Asså, jag jag fattat fel eller var det du som bara hade dansat typ en termin?
- Ja, jag har dansat jazz en termin nu efter nyår.
- Nä, jag bara undrade, för du är så jäkla bra!
Hakan föll lite till.
Idag på lunchen kom en tredje klasskamrat fram.
- Shit vilken bra karaktär (*) du gjorde idag! Jag blev helt rädd och du blinkade typ aldrig!
Då började jag typ gråta... Vad snälla alla är! <)) <3

Nähe, dags att leta recept!

* På dramalektionen idag skulle vi välja en person som vi inte alls känner, kanske bara sett en enda gång, men som satt ett avtryck i minnet, och själva hitta på och gestalta hur deras liv ser ut, vad de heter, hur gamla de är osv.

Idétorka?

Herre Je, jag har ju inte bloggat på fyra dagar! Har jag verkligen inget att skriva?
Är hemkommen efter en heldag i Bjärnum med dans, kör, musikteori och lite sånt. Nu funderar jag på att eventuellt slänga in mej själv i duschen, för så värst fräsch blir man inte efter en dag där... =/
Imorgon är det uppstigning för frukost och eventuellt en omgång tvätt, för att sedan gå till sängs igen och sova till lunchen klockan 1200 =))

Jag har fått en mobbare... Det är Mosse som hela tiden jävlas med mej =) Han har kanske en vecka åt alla, vecka 37 är det Mobba-al-veckan.. Han höll på att vrida av mitt ben vid knät idag =,( Vad är det med mej och mina knän? De råkar alltid ut för nåt, det är alltid minst ett blåmärke på dem.
Det är för övrigt en massa blåmärken över hela mej, av diverse anledningar.

Jo, jag skriver upp mina drömmar med. En grej som vår dramalärare/mentor tyckte vi skulle göra. Jäävlar vilka långa detaljrika drömmar jag drömmer, de går på flera sidor! Drömmarna jag drömde inatt har jag inte hunnit skriva färdigt än, vilket är synd, för då tappar man och blandar ihop en del grejer...

Vädret öser ner ute, vilket jag förutspådde tack vare ljuset och blåsten innan idag. Man lär medan man lever!

Trött lördag

Usch, vilken jobbig dag det varit idag. Allt börjar med att jag vaknar vid nio, efter för lite sömn, sen lyssnar jag på Melodikrysset och pysslar och gör mej i ordning i sakta mak. Vid tvåtiden åkte jag buss till Hässleholm och var framme där ca en halvtimme senare. Jag tänkte handla lite där och kolla läget, men det visade sej att de stänger 1500 på lördagar. Vilken miss... Jag köpte en tröja och leggins på H&M, det var den enda affären vi han vara i... En fika blev det iaf sen och efter det var det bara bussen tillbaka. Då hade klockan hunnit bli halv 6 och det var hög tid att sätta igång med maten. Broccoli/baconpaj blev dagens rätt, men det tog ju sin lilla tid, degen skulle stå i kylen i en timme bla, så jag blev klar att äta klockan nio. Men jag har hunnit tvätta kläder för tre maskiner idag också, de hänger nere i torkrummet. Så morgondagen går väl till strykning...

Ikväll var det visst SingStarkväll borta på andra internatet, men det visste jag ju inte innan jag sålde mina sista cider till en klasskompis som var utan och som skulle till annan festlighet. =/ Är ändå för trött för att engagera mej. Nu tittar jag på King Kong och sen tar jag mej kanske an Doobidoo, sen är det verkligen sängen! ZzZzZz...

Jag lovade ju

Ja, nu vet ett par av mina klasskompisar att jag bloggar, men jag talade inte om min adress. De kan få reda på den när vi börjar närma oss slutet av läsåret tyckte jag.

Lite fuller är jag bliven och den jag fyllespanade på ikväll valde som vanligt en annan. Jag var dock inte helt uppvaktningslös, men honom hade jag kunnat vara helt utan...

Som sagt, jag sa att jag skulle blogga om kvällen och nu gör jag det. Det första stället var bara pinsamt att kliva in på, själva karaokebaren. Vi lämnade relativt kvickt för att gå in på Golden Gate, på vilken plats vi slog ihjäl tiden fram till nu.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva utom att jag verkligen vill vara utan smink och linser nu så att jag bara kan gå och lägga mej.
Ska bara kolla hur bussar till och från Hässleholm går imon.

Karaokekväll?

Ja, då har man då slutat för dagen och denna veckan var avklarad. Det ska firas med en rejäl shoppingrunda. Nu gäller det inte klädes- eller prylmässigt utan mer förtäringsmässigt. Kläderna ska eventuellt klaras av imorgon, då jag och en klasskompis ska göra Ljungby! Måste hitta jazzbyxor och cykelbyxor/tights/leggins och shorts/hotpants. Jag har lite valfrihet. =)
Nä, idag är det ICA och Grönbolaget som gäller, fatta att min inköpslista är lång! Det går åt mycket till att göra broccoli/baconpaj och kantarellcrêpes. Plus lite annat. 21 olika varor står nerskrivet på lappen och den måste jag verkligen ha med mej, annars kommer jag inte ihåg ett sket...
Sen var det ju Systemet också, får väl handla cider, men jag vet inte om de ska användas idag. Har hört att folk ska ut till karaokebaren ikväll och att det blir förfest och grejer, men jag har personligen inte fått nån inbjudan så jag får se om jag följer med.

Paus

Ja, jag var tvungen att gå på toaletten och då passade jag på att skura den, tvätta handfat och spegel. Nu är det bara sopen kvar, tror att min granne åkte hem så jag tar det senare. Undrar om man ska ner och kolla om tvättstugan är ledig eller om man ska vänta till senare, ska handla nu vid två... Aja, jag kan kolla iaf.

Morgonstund

Har varit och ätit frukost och ligger åter nerkrupen i sängen, men är inte för den delen trött. Det tycker jag är konstigt iom att jag inte släckte lampan förrän 0030 inatt och klev upp 0600. Det känns inte ens slemmigt i ögonen! Men ligger jag här tillräckligt länge så ska det nog gå att försvinna från medvetandet ett par timmar. =)

Varför jag ligger i sängen? Jag har inte min första lektion förrän efter lunch, 1300.  Och eftersom jag betalar för frukosten så känner jag att jag borde äta den oavsett hur schemat ser ut.

Igår hade jag och Frid en liten filmkväll, vi kollade på Grisen I Säcken, skitkul! <)) Men detta var ju bara första GASinspelningen i hela raden. Känner att vi kommer gå igenom en del.
Typiskt var också att ingen av mina föräldrar hade hört av sej på typ en vecka, jag som inte har haft för mej så mycket kvällstid, men just igår, mitt i filmen så ringer bägge två! Snacka om dålig tajming... =/

Har också mailat och frågat Th. om hon känner för en omgång Mamma Mia! i Malmö. Det blev ju aldrig av att vi åkte till Stockholm och så är ju Malmö närmare.

Nähä, försöka sova nu kanske, innan alla småttingar får frukostrast som de spenderar rakt under mitt fönster.. >( Suck...

Foto på ICA och 200 inlägg

Nu är jag tillbaka från ICA där jag handlat mina garnnystan. Så nu återstår det att se om det  blir nåt att klä sej i...

Tog lite foton där också, kul =) Men av nån anledning krabbade det igen, så det nog lite tid att få över bilderna ...

Här har vi då det berömda ICA!


Förutom garn så var jag sugen på yoghurtdoppade cashewnötter, men givetvis... Tomt i just den behållaren...
Kul när vi skulle gå ut och vi går förbi cigarettautomaten precis vid utgången. Visa leg står det. För automaten? <))

Ja, skoj kan man ha när man handlar, och nu är det bara knappt två timmar tills jag har min andra lektion.  Får se vad jag ska hitta på. Spela lite synth kanske.

Grattis bloggen, 200ade inlägget var detta!

Håldag

Usch, tisdagar är min värsta dag... Det börjar med frukost, en stadig sådan, klockan 0700 och sen friskvård på det 0800... Oh My Lloyd!! Det är inte det minsta nyttigt... Sen är det då dusch och sen? Nästa lektion är sömnad och den börjar 1615. Där emellan är det lunch. Alltså har har ett hål på sju timmar och en kvart.

Nu är jag nyduschad och väntar på att håret ska torka till så att jag kan gå och lägga mej igen. Jag var lite trött i morse och snoozade en kvart. Sex timmars sömn är nog lite lite för mej, men jag var ju bara tvungen att kolla färdigt på Dödsdansen. Visserligen tror jag att jag missade sista minutrarna för jag minns inte hur det slutade, var väl i ett sånt mellanläge mellan vaken och sovande. 2340 slutade den iaf och så stängde jag av och gick och la mej.

Undrar om de har garn på ICA... Skulle nog behöva starta mina stickningsprojekt på sömnaden. Även sy fast resoren på teknikskorna.

Nähe, nu skiter jag i om håret är blött fortfarande, jag är trött. Får väl göra en fläta så det blir fint lockigt sen.

God natt!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0