Middag med Therése

Ja, i går alltså, mötte upp Therése på stan och vi gick till Rosegarden och käkade buffé. Vansinnigt gott! Och mättande ... Efteråt tog vi en snabb runda på stan och fick lära oss lite om barnbeteende. Först inne på Ur&Penn, där var det positivt. En i personalen sa till en mamma till en härjig unge att ta reda på den så den inte förstörde nåt. BRA! Mer såna mänskor, som kan "uppfostra" när föräldern inte vill/kan/orkar/bryr sej/förstår.
Sedan var det på H&M, inte lika positivt. En tjurig unge gick bakom sin mamma och var mer än grinig! Hon skällde liksom på sin mamma, domderade och liksom nedvärderade, talade om hur korkad hon var som trodde hon ville ha det mamman valt ut, allt mamman gjorde "fel". Alltså, ungen var typ 8! Och vad gör mamman? Tittar runt generat för att säkerhetsställa att så få som möjligt uppmärksammar detta och säger ingenting.

Alltså ...
 
 
Jag hittade iaf ett halsband på Glitter, där fanns inga barn för tillfället.
 

På kvällen hade jag dans och vår lärare talade om vikten att äta mycket frukt och få i oss vitaminer för att pigga till oss lite.
 
Jag tog det till mej och kom hem och satte mej med ... En burk nutella =/ ... Ser ut som jag har hela hakan full med kladdig nutella, men jag hade faktiskt valt att klämma en fetefinne strax innan fototillfället.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0