Mitt liv i färg

Mm, vad jag har åkt bil! Först i lördags när jag och pappa åkte till Göteborg. Det var underbart väder, mycket varmt! Tja, vad hittade vi på hela dan? Vi åkte Paddan! <)) Omg, jag har nog aldrig hört någon klämma in så många ord på en minut som hon som guidade oss, först en anekdot på svenska och sen upprepade hon samma sak, med samma betoningar på engelska. Uh, det var kämpigt att lägga sej ner på golvet under den lägsta bron, jag hade ju ont i magen och mådde illa.
Lite foton som togs innan vi blev insläppta på Scandinavium och Mamma Mia!:
                                      
Lorensbergteatern. Klart man måste besöka sina favvisars högkvarter!


Götaplatsen så klart. Inte det unikaste fotot i världen... Anledningen till att vi tog med ändalykten på Poseidon var att det blåste och stänkte vatten åt det andra hållet... =)


Vi gick på Lisebergs Walk of Fame och vilka dyker inte upp under en? ABBA! <3 Anledningen till att vi gick denna gata var att jag såg en skylt där det stod St Sigfrids plan. Här är anledningen till att jag fotade lite där med.


Ja, vi lydde order och varken fotograferade eller gjorde ljudupptagningar under föreställningen, så vi fotade i pausen istället =)
Efter föreställningens slut ställde vi in GPSen på Nya Varvet och besökte denna grav. Ingen blomma hade jag med mej, vi kom inte kontakt med en öppen florist, men svartklädd var jag!


Så här skitiga fötter får man efter att ha gått en hel dag i Göteborg i flipflop. Bilden är tagen utanför macken bredvid Landvetter flygplats.

Pust, det var Göteborg det. Idag har jag också åkt bil, med Memma! Vi åkte på en road trip med Markaryd som första anhalt. Jag ville kolla läget i min blivande hemort och skola. Vi gick ett par varv och diskretkollade in i ett par fönster och då kom det ut en man och undrade om vi sökte nån. Jag förklarade varför vi var där och vi fick en liten guidad tur i området, fick titta in i internatrummen (små, små med tegelväggar) och jag kunde få svar på alla mina frågor.
- Kommer vi få nån information på posten? Nej, troligtvis inte.
- När ska man flytta in? Lördagen innan skolstart.
- Ska man ha med sej eget internet till rummet? Ja, det rekommenderas.
- Ska man ha med sej egna tallrikar, kastruller mm? Sånt finns, men det kan vara bra att ha med sej. Det brukar vara lite si och så med städningen...

Efter kollen i Markaryd så lunchade vi i Strömsnäsbruk och tog en glass och dricka i Ljungby. Vislanda körde vi igenom och sen var vi tillbaka i Alvesta igen. Hon körde visserligen mej till pappa i Moheda som i sin tur tog med mej tillbaka in till stan, vi skulle ändå till Allsången i Linnéparken.
Dagen var varm, mycket varm, och utan AC fick vi plågas lite =) Vi lyssnade på ljudspåret från den svenska uppsättningen av Mamma Mia! ända tills jag blev avsläppt och tog tillbaka skivan. =)) Jag fortsatte lyssna med pappa i hans bil, men sen var det stopp, han tog med sej den hem, han ville lyssna vidare när han skulle släppa av mej hemma.
Fy fan vad det kliar på kroppen, nu ska här duschas!

Helgens klipp

Kortversion av helgen:

Ja, jag ska skriva lite mer ingående om min lördag i Göteborg, men jag vill ha tillgång till alla bilder först och ork till det.

Jobbet idag gick inte så bra, allt som kunde krabba, strula, trilskas, gå åt helvete - gjorde det...

Varm, varm och trött, trött!

Doo-todoo-todooo

Ja, sitter och nynnar lite för mej själv. Är egentligen ganska trött, men jag kan ändå inte sova. Får väl slumra till i bilen om det skulle krisa. Inatt sov jag inte så himla bra... Det började med en sjuhelvetes mensvärk och jag drömde hela tiden att jag tog en värktablett och att det då inte gick över. Tillslut vaknade jag "på riktigt" och gick ner och tog en. Eller, gick och gick, jag kände mej som roboten i Nintendospelet Metroid när han rullar ihop sej... (en tjej var det visst i detta exemplet

Efter det ville smärtan tydligen komma ut den övre vägen. Men jag vägrade kräkas! Så jag låg och mådde illa ett tag innan jag lyckades somna ifrån det med. Vid halv sextiden började magen knorra och jävlas... Den är inte klok.
Så, nu sitter jag här, förkyld och utmattad och ska strax bege mej till Göteborg och Mamma Mia!!

Sommar, sommar, sommaaar!

Herre Je, sommaren finns på riktigt! =)) Och jag har varit ledig i två dagar! <)) Mm, underbart. Igår umgicks jag med mamma, syster, kusin och mammas Thomas och vi åt våfflor i stora lass och sen gick vi ner till Strandbjörket och matade änderna och ankan! Nån duva och kaja var också med och kalasade...

Idag har det varit lika fint väder och jag hade lovat Bobban att umgås med henne i kiosken, så upp till golfbanan bar det! På vägen blev jag stoppad av en kvinna på cykel som skulle till Arabybadet och som frågade om  vägen.
"- Tja... Jag har aldrig varit vid badplatsen med jag ska till golfbanan."
"- Toppen, det ligger på vägen! Cykla före du så hankar jag efter!"
Vi kom dit vi ville och det var fint väder vid kiosken också. 
                                       
Bobban solar (???)!


Jämfört med parasollet så hade inte himlen så fin blå färg...
Solen!


 
Sånt här varmt mottagande får man när man handlar hos Bobban!

Vy över golfbanan

Jag visste det!

Det var ju bara en tidsfråga innan han skulle göra det igen! Ni som vet vad jag menar vet vem jag menar!

Igår var jag sömnig, steg upp 0500 och kom hem från jobbet ~1445, då gick jag och la mej. Mamma ringde och sa att jag kunde cykla ner till stan om jag ville gå med henne och mammas Thomas till Allsång i Linnéparken, men jag vaknade 1915 så det blev inget med det. Men jag gillar inte Sussie Tapper någe vidare iaf... =/
"Vi har Linné, Linnéa och Linnéparken ..."
Tack vare att jag sov så gott på dagen så kunde jag vara uppe länge på natten! I väntan på att ett program jag ville se på skulle börja satt jag med min kortlek. Nu vet jag att jag kan hålla en hel kortlek i handen med alla korten synliga!   


Se så duktigt! Möjligt att nåt kort glidit medan jag försökt starta kameran med den andra handen.. Men vad jag kan se så syns alla kort.

Det sjukaste som hände igår på jobbet var när en man, mina trogna känner honom som Den Cyklande Kunden, kommer in med nån form av musikspelare som spelar hög dödsmetall så man får ropa sinsemellan. Han lägger dessutom upp den så att man verkligen ska se denna fräsiga mojäng, vill att man ska avundas och beundra.
Han pratar inte lika mycket med mej nu under själva betalningsproceduren, men däremot gick han ut och kom tillbaka in, medan jag står fullt upp med att betjäna en annan kund, det är dessutom kö.
Det ska förtydligas, innan följande återberättelse förtäljs, Den Cyklande Kunden är väldigt vuxen, om inte gammal, och han vill uppenbarligen vara betydligt yngre än han är.
I alla fall, han kommer tillbaka in i byggnaden och fäller följande meningar:
"- Asså, jag kom på en grej. Gör så här; stoppa in fingret i munnen (han demonstrerar och tar ut det igen) och säg 'TUT'! Det blir 'KUK'!"
Mogen man i sina bästa år det där...

Idag hände det också en mystisk sak. En äldre herre av utländsk härkomst (har nog betydelse då en svensk man förmodligen aldrig skulle göra detta) handlar, betalar och får sin växel tillbaka utav mej. Han packar ner sina varor och lämnar huset och parkeringen.
En timme senare kommer denne herre tillbaka.
"- Jo, du, al, min vän! När jag var och handlade innan, jag fick denna för mycket!"
I min hand får jag en femma. Jag tittar bara häpet och skrattar till och får faktiskt fram ett tack genom paffheten. En annan kund som står och packar ner varor  skrattar tyst och skakar på huvudet.
Han måste ha förlorat ganska mycket mer på den resan än en femmas värde. Jag hade förresen inte gett honom en femma för mycket visade det sej sen när jag räknade kassan.

Nattaspring

Ja, hann bli rätt berusad... Har ganska precis kommit hem efter att ha tagit av mej smycken och svarat på nya kommentarer. Alltid uppskattade! <,)

Idag har jag varit på sen lunch med Memma, Bobban och Maja, skulle ta en bra buss från Moheda, men det visade sej att den bara gick "vintertid"... Tog en 10 minuters-rövare till Alvesta för att hinna med 13-bussen därifrån till stan, och det gick.
Lunchen var god och fruktansvärt skojig, när vi var klara med varann åkte jag hem, stök, sminkade om mej och fixade frisyr och åkte ner till stan igen. Skulle hem till Th. och grunda lite inför personalfesten. =) Synd bara att vi var hälften av de som var på Harry's sist. Ganka kul hade jag ändå, sen när alkoholen börjat ge sej till känna, men jag misstänker att Th. inte hade allt för skoj.
På bussen hem tog jag hand om en kille som hade fått allt för mycket i sej... Bara det att han skulle av i Lammhult, och det skulle inte jag. Det var en jävligt schysst busschaufför (utom när han höll på att snuva mej på en tia!) som lät honom hänga ut och spy emellanåt.
Pratade körkort med en annan kille innan han hoppade av i Öjaby! Jävligt trevlig kis! =)
Hoppas full-killen hittade hem tillslut, han påstod att han hade polare på bussen.

Teckenspråk försökte jag och Th. kommunicera med ikväll, men det gick inte så bra, så nu ska jag gå in på denna sida och repetera alfabetet.

Karaoke

Suttit och supit till med min pappa ikväll. Förutom alkohol bestod kvällen av youtube. Det gick från Nintendo 8 bits-spel till ABBA, från gitarrgudar i 6-årsåldern till musikalen Mamma Mia!. Under fliken Mamma Mia! kom en massa låtar i karaokeversion (utan text) från föreställningen. Det blev Honey Honey, Lay All Your Love On Me och The Winner Takes It All, alla på svenska då jag inte sett musikalen på engelska (ännu!). Och, icke att förglömma, Slipping Through My Fingers! Först på engelska och sen på svenska. Utantill! Fick en applåd från en rörd fader i soffan. Han var mäkta imponerad, framför allt för att jag kunde den på engelska, det hade han tydligen ingen aning om. Stolt! Imponera på pappa när det gäller ABBA, då ska det till en del. Förresten så gjorde jag det redan igår. Jag körde igenom låten Mamma Mia på synten och det gick hem! <)) Det hördes ett OH WOOW från TV-rummet.

Tänk så duktig jag är ibland! Så duktig att jag skickade ett mail till godiskillen, men jag har inte fått något svar ännu... Han kanske är intresserad längre, har ångrat sej.

Kattuppfostran

Nyss fick jag min kisse att sitta plats innan han fick smaska i sej makrill i tomatsås. Herre Je, vilken bra dressör jag är! Använder mej av två läten, det är det allmänt kända Kss kss kss (- betyder Kom) och så är det Pschy!! (- betyder Ge fan!). Och så är han ju så klok! <))  

Hm, är precis i gånga med att maila godiskillen, men vet inte riktigt hur jag ska formulera mej. Jag är intresserad, men vet inte om jag hinner med, jag har ingen demo, men kan ändå inte mäta mej med de andra bandmedlemmarnas kvalifikationer...
Hur ska jag få in det i ett välformulerat och vänligt mail utan att låta bister?

Morning has broken

Nähe, nu börjar det dagas ute, men jag är pigg som en pigg var! En piggvar, alltså.. Ja, det skulle vara kul, men tio-i-fyra-humor kanske man kan klara sej utan. Ska nog försöka leta rätt på tröttheten nu, speciellt om man ska lifta med pappa, som ska till Öland, och stanna till på vägen hos Lina. Väntar ett par timmar med att messa och fråga henne om det är okej... =) Tänk så ödmjuk jag kan vara! <)

Mamma Mia!

Mmm, den var underbar! Dock inte riiiktigt som musikalen, men inte så långt därifrån. Blev arg för att de slopat Under Attack i filmen dock... Bastards. Ja, musikalen är det bästa som satts upp på en scen, och då har jag bara sett den svenska. Enligt andras utsago ska den engelska versionen vara ännu bättre! Den ska jag se nästa lördag! <) Mi lajk!

Idag var det en liten underlig dag på jobbet. Godiskillen, som jag alltid brukar hälsa snabbt på, kom idag fram till mej och började prata.
- Jobbar du hela sommaren?
- Ja, det blir så.
- Är det bara sommarjobb eller?
- Nä då, men jag jobbar nu för jag ska börja plugga till hösten.
- Jasså, vad då?
- Show och musikal. Så jag ska flytta ner till Markaryd.
- Ååh, fan! Ja, det är mina gamla hemtrakter.

Sen sa vi hej då till varann och jag fortsatte med mitt.
Helt plötsligt kom han in igen.
- Är det sång som är ditt huvudinstrument?
- Ööh, aa, det skulle man väl kunna säga.
- Nä, för jag kom ut och så tänkte jag till, vi behöver en vikarie till vårt coverband! Har du nån demo eller annan inspelning?
- Haha, näe, verkligen inte!
Jag fick hans mail och adressen till hemsidan och jag skulle besöka den och gärna maila honom.

De sista som var kvar innan vi skulle stänga var en kvinna och en man, de pratade på utrikiska med varann och kvinnan pratade även svenska. Helt plötsligt ser hon uppgiven ut och frågar med en suck:
- Vad har du för telefonnummer? Han tvingar mej att fråga.
- Ööh, det säger jag inte!
Kvinnan tolkar mitt svar och mannen säger nåt annat.
- Han undrar vad du heter, bara säg nåt, typ Anna!
- Ööh, jag heter Anna!

Mannen börjar utbrista Anna i långa ramsor och undrar hur gammal jag är.
- Ja, 21...
Paret lämnar byggnaden och vi kan stänga och låsa dörrarna, utanför fönstrerna går mannen och vinkar frenetiskt och mimar Anna.

Jag har varit inne på godiskillens hemsida, kollat på några av coverbandets medlemmar och videoklipp. Hur faan skulle jag kunna mäta mej med folk som arbetat med musik utrikes och till och med doat i ESC!? Jävligt kul verkar det ändå vara... Vad ska jag göra? Skulle jag hinna med det om jag pluggar samtidigt?

Rolig jobbstart

När jag kom till jobbet idag skulle det vara första gången jag pratade med min chef efter hans semester om min flytt till Markaryd och hur vi skulle ordna med min anställning. Det blev inte mycket prat om det, istället drog han upp en mening som lät på ett ungefär så här:
"- Jasså, du har fått in Adam på Galenskaparna nu?"
"- Nja", svarade jag, "han frågade om Macken-filmen var lika bra som serien, och då sa jag att han kunde låna den. Och eftersom den var i en box så kan han ju passa på att se Leif också, det var ju hans favorit."
Ja, det kom han ju också på att Adam nämnt och sen pratade vi på järnet om Galenskaparna och After Shaves produktioner, och oj vad han var efter! <)) Allt han hade revyboxen, En Himla Många Program-boxen och Macken. Han visste inte ens att det fanns boxar med filmerna och scenföreställningarna. Han visste inte ens att Stinsen Brinner fanns som scenproduktion! =O
Hans sista mening innan vi lämnade samtalsämnet var:
"- Shit, jag trodde jag hade koll, men du har ju ännu mer!"
Ja, jag har stenkoll och jag fick skratta av mej som fan innan jag gick ut och bytte av min olyckligt ovetande kollega.

Så, när jag kom hem från jobbet, vad gör jag? Kollar på Grisen I Säcken så klart, och nu? Lyssnar på musik från denna sida: http://gasklubben.se/jukebox.html
Så bra!

Fick en inbjudan till personalfest idag med. Men inte från mitt jobb... Från Th. och fröplockarjobbet! Hehe, så jag räknas som anställd fortfarande <)) Imon är jag ledig så får åka till Grönbolaget och hitta nåt drickbart, denna gången blir det hemmafest. Mi lajk!

Har fått ett hot-SMS av Bobban om att hon ska visa en skrämmande bild av Baggen (???), det var väl det ni kallade henne? Huuuva....

Jag är mätt som ett svin ...

Idag har jag, på min lediga dag, åkt ner till jobbet och lämnat GAS-boxen Fem Första Filmerna till min jobbarkompis som jag lovade igår. Han ville se Macken-filmen. Det första som händer när man kliver in, helt civilklädd, är att nån hälsar på en, hann inte se vem det var, sen kom en stamkund fram och frågade om nåt så att jag fick visa vägen. Handla skulle jag själv också, när jag ändå var där, och då kommer Cyklande kunden in och ska handla chips bakom mej i kön. Ååh, vad långsamt den kön gick, jag ville bara ut, inte stå och diskutera att ett halvt kilo chips ungefär är lika mycket som tvåhundra plus trehundra gram. Jisses...

Ett svar på ett inlägg från Gasexperten: Ja, det är med Peter Rangmars autograf också, den ser ut på detta vis (fotot är taget av säljaren till mej):

Är relativt nyss hemkommen från stan, har käkat kines med Bobban, det smakade kanon, men ack, så jag rullade hem! Och all vätska jag hällt i mej rann fort igenom så fick ta en runda ner i skogen för att avlasta lite, med en granjävel som skulle stickas! Fan, den var ju inte där när jag satte mej!
När jag var nästan hemma hörde jag ett gällt och högt skri från en katt. Förmodligen var den ihoprykt med en annan katt, men tänkte ändå gå in i den lilla skogsdungen för att se så den inte var skadad eller satt fast nånstans. Men det var som min första tankte som slagit mej, en svart katt joggade iväg och strax efter den en andra fyrfoting. Ingen verkade ha särskillt ont nånstans. Kissarna...  =/

Igår var jag på party hos min moster, herre Je vilka roliga släktingar jag har, det var längesen jag skrattade så mycket! <))

Nu har jag bokade biljetter till Mamma Mia!! På torsdag är det sagt.

... Pumbaa, du är ett svin!

Duschfilosofi

Jag är nyss utkommen ur duschen, tänkte att jag skulle vara lite fräsch, utåt sett, på jobbet imorgon =)
Jag tänker aldrig så bra som när jag står i duschen, tiden går och vattnet strilar med den, varmt varmt. Det är inte klokt vad jag hinner gå igenom saker i min hjärna medan jag tittar på figurerna på duschdraperiet. Idag var det från min audition i Bjärnum med Nettan till... Ja, jag vet inte vad. Det är det som är så mystiskt. Det som tänks i duschen verkar följa med vattnet ner i avloppet, jag får aldrig vara klok inför andra.
Man kanske ska ta och spela in sej själv, så jag får prata högt. Men, nej, jag är inte så bra på att prata med mej själv. Jag kan sjunga för mej själv och jag kan prata högt med djur, tex Pontus.
Mer i innehållet från dagens dusch minns jag att jag tänkte "-Det måste jag skriva ett inlägg om!" och det handlade inte om duschfilosofi...


Frukosten idag gick i gul-grönt.
Önskelistan

Ja, jag hade ju en stafettönskalista och tänkte att den skulle uppdateras


ÖNSKELISTA

- Bil (inklusive diverse försäkringar och bensin =) )
- Vägg-TV
- En laptop***
- Mamma Mia! biobiljetter***
Mamma Mia! -biljetter
Boxen "De fem första filmerna" av Galenskaparna & After Shave
- C Eriksson Solo -biljetter*
- Sponsrade danslektioner*
- Komma in på musikalskolan**

* Tillkomna 6/1 -08
** Tillkomna 1/4 -08
*** Tillkomna 11/7 -08
Jag kom ju faktiskt in på musikalskolan, inte just den jag sökte till först... =)
Jag hade velat gå på premiären ikväll, men har inga biljetter och ingen att gå med. Funderar på den 17e.

Nordisk mytologi

Ja, tydligen var det längesen jag gick i skolan och idag fick mina researchhjärnceller spelet och jag ville veta allt om den fornnordiska mytologin. 12 sidor har jag skrivit ut och nu sitter jag och gör tankekartor och punktlistor utifrån dem. En liten sol- och bloggpaus med Chisterlyssnande unnade jag mej.
Nu vet jag hur Ymer, rimtursar, Oden och Sleipner skapades! Komplicerat värre... Att konvertera till denna religion hoppar jag nog över ett litet tag till, men vem vet? Jag kanske blir mer och mer övertygad allt eftersom, har ju åtta sidor kvar! =)

Nu känner jag att jag vill ha mer information om internatet. Vad finns där? Ska man ha med sej egen dammsugare, tvättmedel, strykjärn, bokhylla? Det stod bara att man skulle ha täcke, kudde och sängkläder med sej, men kan det verkligen räcka? Får man inreda rummet hur man vill? Får man ha husdjur? Finns internet på rummet och ingår det isf? När får man flytta in?

Många frågor, inga svar. Utom på hur rimtursar skapades. De växte fram ur Ymers svettiga vänstra armhåla medan han sov.

Tennis och CSN

Ja, i söndags kollade jag väl på min första tennismatch på två-tre evigheter typ... Federer mot Nadal. Vem hejade jag på? Jo, Björn Borg! Som satt på läktarn. Som den svensk jag är ville jag  inte att Borg skulle falla i global glömska iom en sjätte raka vinst av Federer, så jag blev en indirekt hejarklack till Nadal. Och han vann ju, och Björn Borg får vara mästare och rekordhållare i åtmindstånde fyra år till. Och jag kommer inte hålla på Nadal nästa år, om det blir så =)

Idag har jag hängt med mamma, fick brev från CSN och jag ville ansöka om studiebidrag och mamma skulle hjälpa mej, men för att göra det över nätet så var man tvungen att logga in med sin e-legitimation. Den försvann ju i senaste datakraschen, så det blev att fara ner till Handelsbanken och få lite koder och skit... Allt löste sej, så förhoppningsvis får jag lite hjälp med att betala internatboendet på 3500 i månaden.

Annars har jag varit vresig idag, klev upp med fel ben antagligen.. =/ Det händer inte så ofta, men idag så...

It's rainin' again, oh no ...

Igår blev jag hembjuden till Bobban. Vi köpte thaimat och tog hem och kollade på Sommarkrysset och Rocksystrar. Umgicks lite helt enkelt i all gemytlighet och vänskaplighet.
När hon sedan skulle gå och lägga sej, pga jobb idag, så ööösregnade det ute. "-Jag tänker fan inte cykla hem i regnet!" menade jag på, och jag fick sova över.
Skitsamma, det är inte så väldans mycket folk ute en söndagmorgon, men jag fick låna smink. Precis när vi kommit utanför porten, vad händer? Jo, det börjar naturligtvis regna igen! My f*cking Lloyd..... Men, aja, vad skulle jag göra? Det var ju bara att börja trampa.
Sen vill jag bara komma med en liten förklaring till alla jag mötte: Pga allt regnande så hade ju varenda svensk och spansk skogssnigel tittat fram från sina hålor och slemmat upp på cykelbanan. Jag glodde ner i marken för att undvika att köra över nån helt enkelt. =) Ååh, fyy.... Tål inte ljudet från en snigel som blir övercyklad. Inte heller att se det vita kladdet komma ut. Brrr... Och så är jag inte så road av att döda något slags djur, så jag väjer för deras skull med, hur äckliga de än må vara! 
 

Slet

Åh, fy du rackarn. Det blev ju att ringa till skolan för att få ordentliga svar på mina frågor. Och jag behövde bara presentera mej så visste hon vem jag var! <))
Svar fick jag och kuvertet är nu postat, men efter telefonsamtalet när jag reste mej upp så hade jag flimmer i kanterna av mitt synfält. Att det kan vara så jävla svårt att prata i telefon?!

Imorgon hoppas jag på fint väder, då ska jag, efter jobbet, cykla bort till Bobbans arbete och umgås lite =) Ska ta vägen om apoteket och köpa nån drog, vad den hette ...

Nu ska jag ringa och önska mej en laptop som jag kan ha användning av.

Svar

Jo, det satt någon vid skolans mail och svarade på mitt. Dock inte allt! >(( Nu får jag ringa lika förbannat ... Dags att skriva manus! Huuuva ....

Telefonkontakt

Jag har två frågor jag skulle vilja ställa till skolan innan jag skickar in papprerna. Men i dem står "Om du har några frågor så kontakta den och den på telefonnummer ... ". Varför har de ingen mail!?
Hur faen ska jag göra..? Chansa?

Snart så

Ja, om posten inte redan har kommit så gör den det snart... Nu ska jag ut och kolla.

Okej, jag har det framför mej, ett stort, handskrivet, vitt kuvert med Markaryds Folkhögskolas emblem på. Nu ska jag öppna det..

Shit, jag råkade riva sönder flärpen... Innehållet påverkades dock inte. =)

Överst står att läsa: (Citat)

Härmed meddelas att Du har antagits till AMP -Show & musikalprofil
på Markaryds Folkhögskola läsåret 2008/09.

Är jag glad eller? Behöver skicka in lite pengar som anmälningsavgift med inkluderingar, men det gör jag med glädje! Om det inte varit så att mitt certifikat på Handelsbanken på nåt jävla vänster försvunnit. Får ringa min pappa och be honom läsa upp koderna på engångskod-kortet. Den har jag liggandes hos honom om jag skulle behöva gå in där hos honom.  

JIPPIE!!!!!!!!!!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0