Slut på 2010

Mindre än ett dygn kvar på det här året. Inte mej emot, det har varit ett hemskt år, det värsta i mitt liv törs jag nog säga. 2011 har inte höga krav på sej, för det kan knappast bli värre än -10, men man ska väl inte ropa hej förrän den här tiden nästa år, när man har 2011 bakom sej ...

Iaf, idag väntas arbete, därav denna tidiga timme. Vad som händer ikväll vet jag väl inte riktigt själv, har inte särskild lust att göra nåt alls egentligen, men det blir väl att fira den med lite släkt, god mat och lite musik kanske.

Gott Nytt År mina vänner! Tror inte jag hinner öppna datorn nåt mer iår.

Adjö, adjö!


Laddar inför nyår

Nej, det gör jag inte. Jag vet inte vad jag ska hitta på, var jag ska vara. Jag kommer börja med att vara på jobbet till tre, men sen är det tomma rader i almanackan. Vet inte ens om jag känner för att göra nåt =/ .

Imorgon ska jag, familjen och lite släktningar till Boda borg och se vad de har att erbjuda. Jag har inga gympaskor med mej, har att välja mellan mina klumpar till vinterskor eller mina högklackade och högskaftade stövlar. Inga bra alternativ nåt av det ...

Sen frågar jag mej själv varför jag knappt eller inte alls får svar på mina sms jag skickar. Funderar intensivt på om det är nåt jag (inte) sagt eller gjort. Kan inte komma på nåt bara. Jag är väl inte lika omtyckt längre, helt enkelt =( .

Avfärd klockan nio imon, kanske lika bra att gå och lägga sej.

Julen 2010

Afton har övergått till dag denna julhelg. Den stora supardagen enligt vissa, men för mej blir det hemmakväll. Lika bra det, jag söp förra helgen så det täcker några stycken framöver =/ .
Så hur var min jul? Den var rätt lugn, jag blev mätt och jag blev nöjd med klapparna, även om jag ska lämna tillbaka epilatorn. Men det är pga att jag redan har en och att jag finner en epilators resultat värdelöst.
Förutom det fick jag presentkort på Gina Tricot och Systembolaget, kontanter, smycken och choklad. Jag är nöjd, med tanke på att jag faktiskt aldrig kom på nåt att önska mej!

Tog inga kort under gårdagen, förutom på tomten, så jag får lägga upp jultallriken från lill-julen jag och min kompis hade. Vi åt ungefär samma sak igår =) .

Idag ser jag fram emot Fångarna På Fortet, blev glatt överraskad i förrgår när de skulle komma tillbaka med nya avsnitt =)) .

Julen är här

Nu är det baske mej snart jul =)) ! Bingolottos uppesittarkväll är snart slut och jag har drabbats av migrän ... Det började med att jag haft ont i nacke och axlar efter att ha råkat sovit en natt utan kudde för två nätter sen, ikväll har den smärtan fått det att stråla upp i bakhuvudet. Det har lett till att jag dessutom fått ont bakom ögonen, fått domnande stickningar i ansiktet och högerhanden. Det börjar bli bättre nu, men hjärnan och kroppen är inte helt sammarbetsvilliga ännu. Känns lite som att vara berusad =/ .

Nepp, lite sovning så är nog allt på sin plats igen! Jag ska bara vänta på att hela familjen ska somna, så "tomten" kan göra klart allt hemligt i fred.

Hörs jag inte av förr - GOD JUL!


Strax dags att fara

Jag mellanlandar lite hemma och tar en snabblogg i förbifarten. Jag har kommit från jobbet ganska precis och nu ska jag sätta mej och slå in lite julklappar innan jag tar min julmat och åker bort till en kompis.
Vi kommer inte träffas mer iår så han ville fira en lill-julafton med mej. Och jag som älskar julen ställer klart upp!

Dags att rota fram papper, tejp och snören, så jag hinner med en buss innan övergången går ut på biljetten =P .

4e advent 2010

Ja, en dag för sent, jag är fullt medveten om det. Men ... Jag råkade vara lite för bakfull för att orka hänga vid datorn igår.
I lördags var jag på en jättefarlig personalfest. Den började bra med att alla åt gott på restaurang, sen förlorade vi en på den första efterfesten. Allt var lugnt tills vi om till den andra efterfesten, då vår skara hade krymt till fem. Där bjöds det nämligen på sprit och ganska snabbt blev det svart för al ...

Jag vaknade på ett toalettgolv av att någon startade ett avsnitt av Två 1/2 Män. Kudde och täcke hade jag också. Lägenheten hade jag inte sett förut, och det var definitivt inte den jag drack sprit i! Min arbetskamrat låg i sängen med chips och han fick förklara en del för mej vad som hade hänt under natten/morgonen. Det som chockade mej mest var att vi ska ha fått skjuts av polisen hem till honom =O !

Note to self: Tacka aldrig någonsin ja till sprit igen!


Man kan inte vara bra på allt

Inatt har jag varit en väldigt dålig sovare. Har drömt om en blogg jag följer, samt bloggaren själv, som tydligen provocerar/påverkar mej mer än jag kunnat tro. Så jag har varit en massa i tillståndet mellan vakenhet och sömn och jag har inte ens träffat människan.

Men allt detta till trots så är jag inte trött =) . Känner jag mej rätt kommer jag dock bli det allt eftersom dagen fortgår. Så jag kommer förhoppningsvis sova gott natten som kommer =) .

Morgondagen

Vad ska ske en vecka innan julafton?
  • Jobba
  • Julshoppa
  • Dricka öl
  • Somna gott
Ja, nåt sånt iaf =) . God natt!

Kläder i plast

Hämtade precis in en vit påse fylld med kläder från Ellos från brevlådan =)) . Tyvärr har jag lite bråttom så jag får riva upp och prova dem senare för att se om de passar.
Det får bli efter dansen som är den sista för den här terminen. Det är sorg, men nu har jag ju fått nåt att längta hem till iaf =) .

Lucia i Växjö domkyrka

I måndags ställde jag, min far och syster oss i den ringlande kön utanför domkyrkan. Vi kom i sån bra tid att vi hamnade relativt långt fram. Dock var mitt sällskap så jävla veligt, "- Nä, jag vill inte sitta på stolar, jag vill sitta i bänkarna.", "- Ska vi sitta där eller där?", "- Vi går dit. Nähe, där satte nån sej. Då går vi tillbaka. Nähe, där var redan upptaget."
Så istället för att bara sätta oss så hamnade vi tillslut på stolarna längst bak iaf, men bakom en pelare givetvis. Men akustiken i en kyrka går ju inte av för hackor, så det var njutningsfullt att lyssna på oavsett.

Nu lyssnar jag på SR Klassisk Jul, och känner att det börjar bli dags att ta tag i livet genom att få i sej lite frukost, få på sej lite kläder och komma igång med dagens lass av stryktvätt.
Ikväll har jag min sista danslektion innan juluppehållet. Känns sorgligt, och jag kommer glömma stretcha ...

Glad Lucia!

Nu har jag varit vaken i knappa timmen, och det var inte hälften så jobbigt att hålla sej vaken under Luciakonserten som svt visade. Nu har den just tagit slut och jag ska försöka somna om. Är rätt pigg faktiskt.


Ikväll blir det domkyrkans lussefirande. Ser mycket fram emot det, trots att det lär innebära en eller, troligtvis, flera timmars köande i kölden utomhus!

3e advent 2010

Jag åkte inte till Moheda. En halvtimme innan jag tänkte ta bussen till stan fick jag ett sms av min kompis. Han sa att om jag inte hade nåt annat för mej i helgen så fick jag gärna komma bort till honom, vilket jag gjorde.
Vi pratade inte om våran osämja alls och nu är vi goda vänner igen. Hoppas det håller i sej nu. Nåt vi gjorde var att äta! Oj, vad vi åt.
Eller, nja, på fredan drack vi mest öl, och, huj, vad sketfull jag blev. Jag hade inte sovit många timmar natten innan nämligen.
Lördan däremot, då åt vi en jättefrukost med massa baguetter, middagen blev kyckling och pommes, vi bakade halloncheesecake och svullade i chips med dipp medan vi kollade på film tills jag somnade i soffan (jag tror han också gjorde det, men han ville inte erkänna det) .

Idag gjorde vi ingenting av värde tills jag blev utslängd då han skulle annorstädes och baka pepparkakor =P . Då åkte jag hem och tände en massa ljus, bla det tredje ljuset i adventsstaken.

Imon är det Lucia =)) !


Att lämna stan eller att inte lämna stan?

Det är frågan.
Jag vet inte vad jag ska göra i helgen, jag har ingen att vara med. Jag har så få vänner i min närhet, och det känns som i lite för sista minuten att bestämma med nån milavis här ifrån. En har bihåleinflammation, en åker iväg fem mil för att bartendra och den tredje vill antagligen inte träffa mej. De är mina options.

Ja, vi hade ju ett snack, min vän och jag. Eller, ja, han snackade och jag satt bredvid och grät. Och gråter jag kan jag inte prata. Hade tom förvarnat honom att det skulle bli han som får föra talan eftersom jag var så ledsen. Innan jag gick därifrån gav vi varann en kram och när jag ett par timmar senare messade och talade om att jag kände mej lite bättre, magvärken hade släppt och jag grät inte, så skickade han morgonen efter tillbaka ett meddelande där han indirekt talade om att han var arg/besviken - nåt ditåt - på mej.

Varför? Jo, för att jag blev ledsen över nåt han sa som ett skämt, och som jag verkligen borde förstått varit ett skämt eftersom jag borde känna honom vid det här lagret, och att han aldrig i livet skulle säga nåt sånt och mena det.
Visst, jag borde kanske ha sett det som ett skämt och, ja, jag känner faktiskt honom rätt väl så jag borde förstått att han inte menade det.
Men jag kan inte rå för att jag blev ledsen =( . Och nu är jag ledsen igen, för att han är arg på mej.

Och blir vi inte vänner innan helgen så har jag ingen att vara med ... Tar nog isf bussen hem till faderskapet nån gång efter jobbet. Sen är jag ledig några dar.
Nu har jag skrivit av mej tillräckligt. Uppstigning om sex timmar.

Natti.

Can you imagine?

Det har gått 30 år sedan John Lennon mördades.

Minns det inte, var inte där, var inte född. Mördaren sitter fortfarande inspärrad vad jag vet.

Jag ägnar den forne medlemmen i ett av mina favvoband mina tankar innan jag faller i sömn.

Hoppas han har vilat i frid och kommer fortsätta med det.

Kommer jag sova gott?

Nej, jag tror knappast det, jag mår fortfarande så fruktansvärt dåligt över det min kompis sa till mej igår att det skär i hjärta och själ =,( . Han har bett om ursäkt fler gånger idag, bla mmset till vänster, men jag kan bara inte få det att rinna av mej och vara som vanligt, det gör så jävla ont! Jag kan typ inte sluta gråta heller, så fort tankarna inte är distraherade av annat så går de tillbaka.

Jag ska iaf krypa ner i den nybäddade sängen nu, funderar på om man skulle starta en film som man förhoppningsvis somnar ifrån, då somnar jag ju med den som fokus. Frågan är vilken jag ska välja ... Inte en för tråkig, för då tänker jag på annat under tiden den rullar och inte en för bra, för då somnar jag inte, inte en för kort, för då hinner jag inte somna.
En lång, lagom bra film, alltså. Hm ...

Ovän

Jag tycker inte om att vara ovän, inte alls. Försöker rent av undvika det in i det längsta. Men han var faktiskt elak ... Och fast han försökte gottgöra det i morse med några småsaker han vet jag gillar, så kände jag ändå att det var för sent för att vika sej och smälta. Jag är ovän iaf.

Det här kan ta tid, om jag har otur.

2a advent 2010

Bakat, bakat liten kaka, rullat, rullat liten bulle, men ringlat, ringlat liten kringla har jag inte gjort i helgen. Kokat kokat liten kola däremot! Jag har kommit hem från Emmaboda och med mej på tåget fick jag pepparkakor, lussekatter och knäck i en stor Åhlénspåse =)) ! Jag har svullat jättelite i det, jag måste hitta en jämt takt att äta allt på så det dels räcker länge och dels inte hinner bli för gammalt så det måste slängas. Det är svårt.

Bilder från årets stora julbak får publiceras när Lina skickat dem till mej, de togs nämligen med hennes kamera. Helt fantastiska bilder =P ! Ett foto tog jag med mobilen, på deras öppna spis som gav ifrån sej en hejdundrande värme! Man satt inte länge med leggings under jeansen i det vardagsrummet, inte!

Nu sitter jag i min ensamhet, i en säng utan kläder (sängen är naken, inte jag), med tänt ljusaltare, plus att jag satte fyr på mina nyinköpta lyktor. Mysigt värre =,) !


Avstängt internet och sammanfattning

Ja, mitt i mitt bloggdesignande i onsdags förmiddag så bröts kontakten med internet. Inte förrän idag, efter att en tekniker varit och pillat i jacken funkade det igen. Det som hände var ett abonnemangsbyte som inte funkade så smidigt som lovat.
Nu är jag här, och det blir inget Nissarnas Nedräkning iår, för det första så minns jag inte hur jag bar mej åt förra året för att få koderna att fungera och för det andra så är jag ju tre dar försenad nu =( .
Nu till uppdateringen.

I söndags åkte jag hem till min vän som jag tvingade med ut i skogen att plocka lite natur till mej. Eller, ja, hade han varit helt motståndig så hade jag givetvis gett mej av ensam, men lite övertalning krävdes det =) . Det roliga är att när vi väl var ute i svinkylan så var han mer entusiastisk till att plocka mossa, kottar, granris etc än jag =P . Karlar ... Snögubben vi hittade vid en busshållplats blev det enda jag fotade under vårat strapats.
Senare på kvällen fick jag med kompisen ner på julskyltningen, dels för att se fina juliga skyltfönster (vilket inte var alls många) och dels för att dricka glögg och äta pepparkakor. Men inte ett enda stånd sålde eller delade ut det =( . Och de hade hunnit packa ihop heliumballongstånden när vi vände hem också!

Vi gick hem med en pizza istället och tände en massa ljus och kollade på film =) . Mysig första advent var det!

Måndag hände inget av värde, knappt på tisdan heller. Jag höll på att bli försenad till baletten pga busstrafikens förseningar, men det var inget allvarligt.
Men sen på kvällen kom jag igång med mitt adventspysslande, om än två dar för sent. Vackert blev det iaf, iår igen =P !

Onsdagen gick i husfruns tecken, handlade en chokladkalender, strök, plockade undan lite bråte och på kvällen blev det dans, vilken jag promenerade både till och hem från! 50 minuter enkel sträcka. Tänkte att om ett halvår ska jag sitta vid denna sjö och minnas den första december och hur bra jag har det nu där jag sitter i värmen. Jag längtar.

Igår gick jag ner till stan igen för att eventuellt hitta några julklappar till nån och kanske nåt att ha på mej på julafton. Jag hittade en klapp, det andra var till mej själv, inga kläder dock ... En dvd, piercingsmycken och örhängen.

Nu börjar det bli dags att hänga upp tvätten, ladda maskinen på nytt, tappa upp ett bad och lyssna på Uggla I P4! Senare i eftermiddag ska jag handla lite ingredienser till kvällens mål som ska tillbringas tillsammans med en kompis.
Imorgon tar jag tåget till Emmaboda och Lina för lite lusse- och julbak =)) ! Så förjordat trevligt ska det bli!

Jag ska ... Snart

Jag har lite att uppdatera, inget gigantviktigt, bara lite vad som hänt från helgen och nu. Dock sitter jag uppe och krabbar med designen, jag får den inte att fungera, därför har det inte blivit tid över till nåt annat.

Jag får gå och lägga mej med huvudbry, för problemet förblir olöst över natten =( .

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0