Jobb och utomhuscheerleading

Det mesta av denna varma, soliga dag har gått till att vara inomhus och arbeta. Typiskt och dålig tajming. Har även haft med en irriterande mänska att göra. Jag menar, om allt nu är så dåligt, opålitligt med mera att ha med oss att göra, varför vänder man inte sej någon annan stans? Då skulle även vi arbetare slippa hans gnäll och hot samt hans medmänskor som inte delar hans åsikter skulle slippa störas eller vänta när han kräver uppmärksamheten. Det är ju inte första gången precis som han tittar in.
Ja, ja, han får hota med vad han vill, jag vet mina rutiner och jag följde dem, mer kunde jag inte göra.
 
Direkt efter jobbet cyklade jag till hejarklacksträningen som redan hade pågått i en halvtimme, men inte en själ fanns att finna. Satt lite i korridoren i fall nån skulle dyka upp, till slut sände jag en efterlysning i våran facebookgrupp. Till svar fick jag att de befann sej på utomhusträning i Linnéparken, så det var bara att trampa dit och hoppa in. Kul!
Nu är det nanedags, klockan står på 5 och ännu mer arbete vankas efter helgens slit. Då får jag träffa den irriterande mänskan igen, för denna gången skulle han minsann prata med chefen. Kul ...

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0