Det här kan man göra en lördag

Rubrik 1:
Sevice på bolaget
Tog en cykeltur till bolaget på förmiddagen i går innan gästerna skulle anlända. Istället för att gå raka vägen till Sofierohyllan tog jag mej faktiskt en sväng runt alla lagerbehållare för att samla på mej ett litet smörgåsbord. Då ploppade det upp en tjomme och lotsade mej mellan hyllorna och tipsade och rekommenderade, vilken öl som passar till vilken mat osv. Haha, måste sett ovanligt kultiverad och sofistikerad ut i går.
 
Rubrik 2:
Att boka hotell
Så kom tillslut flickorna och vi satte oss ner vid datorn för att boka flyg och hotell för vår Londonresa. Flyget gick smärtfritt att hitta passande, men sen var det hotellet kvar. Inte lika smärtfritt, vi använde oss av hotels.com, expidia.se och booking.com och det blev MASSOR med hotellgranskande.
Vi satt mellan 1230-1830 (med en liten pizzapaus på förkvällen) utan att funnit något som passade våra önskemål. Då jag hade andra planer var jag tvugen att köra ut gänget utan någon hotellbokning.
 
Rubrik 3:
GASkväll
Cyklade hem till en kompis som var sugen på att ha Galenskaparna&After Shavekväll. Vi tittade på första akten av Alla Ska Bada, krogshowerna Skruven Är Lös, Träsmak och Cyklar samt den konstiga The Castle Tour. Vi tog även en paus vid åtta för att se på Smartare Än En Femteklassare som äntligen börjat igen! Detta tog ända till 0230.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0