Jag ska göra stan!

Javisst, det ska jag, jag och mitt lilla gang! =) I Långasjö! =))
Väntar på att Th ska hämta mej, hon dyker la upp om en kvart si sådär... =)

Hon och jag har träffats hela dan idag med start från 0630. Då liftade jag med henne till Ica-lagret och sen packade vi frön ihop tills klockan slog 1600. Och nu så kommer vi ses igen och ett par timmar framåt =) Herre Je, vi slipper då aldrig varann, vem hade kunnat ana? =)) Vi gick i grundskola i samma klass, vi gick i gymnasiet i samma klass, och nu ska vi då jobba på samma jobb. Ett kort tag bara, men ändå =)

Nähe, sista tatchen innan bilen brummar bort och sen blir det
                                        Vintern raaa!!

                                   image111

Kan inte sova

Nä, precis. Somnade kanske halv 2 inatt, vaknade kvart över 3 och stängde av TVn. Sen fick jag äntligen sova, kände jag. Men, jag vaknar 0721 och 0828 och kan inte somna om. Inget tappert försök gjordes ju, men det är så himla varmt i lägenheten...
Då kan jag ju blogga istället!
Anledningen till att jag är så trött är att jag jobbat och slitit, det är för mycket för mej att jobba fredag 1500-2015 och sen lördag 0700-1815.. Min chef har börjat håna mej för att jag alltid svarar "sova" på hans fråga om vad jag ska göra på kvällen när jag kommer hem. Det är ju lögner jag kommer med då, för jag kan ju inte sova!

Jag har valt en monolog iaf, till auditionen, det blir från Waiting For The Parade. Så den ska jag försöka spela med inlevelse, trots att jag inte fattar slutet.. Är hon död när hon berättar detta? =/

Jaa, jag skulle ju kunna berätta om min och Bobbans senaste promenad. =) Vi har börjat utvecklas! Eller ja, ska man följa min princip om att man slutar utvecklas i högstadiet och börjar invecklas istället, så har vi börjat invecklas!
Förutom den där powerwalken, där Bobbans teknik verkligen drog till sej folks uppmärksamhet medan jag gick och fotade mej själv (!!!), så stannade vi till på, den ännu inte invigda, träningspaviljongen! =) Kan man ha träningsvärk i brösten så har jag det! <)) Samt magen. Det kan man förstå, efter de här övningarna:
 
  Ingen fin övning på något sätt,
  dubbelhakorna kikar fram! =O

 
 


De här visar att man kan stå på en platta med fjädrar under, som gungar och ristar fram och tillbaka, utan att man ramlar ner!
  

Här ser vi då Bobban, i en klätterstege...


  ... och resultatet av det =)

                    En fin sunsetbild också, i sann Rocky-anda! =,)

Ja, den paviljongen bevisade verkligen mina armars svaghet, även fast Bobban verkade vara imponerad av att jag kom till tredje eller fjärde pinnen i armgången =)) Att jag sedan inte fortsatte högre kan ha varit en kombination mellan att jag dels är aningens för klen i armarna och dels för att det gjorde så jävla ont i händerna! =)) Får ta med mej mina glöövs nästa gång.

Nähe, eftersom detta inte gjort mej piggare alls, så får jag väl ta igen lite webradiolyssnande. Har lite Lantz i P4 och Melodikrysset tex.. =) I eftermiddag säger väl kroppen till att den behöver lägga sej i lodrätt läge, som vanligt.

Monolog

Ja, det skulle ju vara med en sån också. Dags att plocka fram teaterapan i mej.. Har ju aldrig spelat riktig teater innan. Ur följande pjäser har monologer plockats ut: Mösexan, Waiting For The Parade, Mäster Olof och En Midsommarnattsdröm. Vilken ska man välja? =/ Jag har inte sett en enda, så jag vet inte hur de ska läsas, i vilka sammanhang eller nånting. Får chansa och hitta på lite =))
Jaja, jag får i alla fall plugga in detta, det är bra, då kan jag klara det =)

Idag har jag fått ett erbjudande! Ett jobberbjudande. Ths chef frågade henne om hon kände nån som skulle kunna hoppa in i maj. Då tänkte hon på mej <)) Stolt! Och, vad fan! Packa frön för över 100 kronor i timmen kan man väl göra i en månad! =)) Man får ju jobba med Th med =)

Det börjar närma sej

Aaah, vilket väder! Och igår var det det med! Satt utanför kyrkan, för att jag kom dit en halvtimme för tidigt, och Herre Jevvlar vad solen bet i mitt fisbleka skinn... För den som vågar finns bildbevis att beskåda längre ner...

Shit, jag har verkligen varit glad hela dan! Jag har kommit på mej själv med att stå och le! Detta gjorde jag igår också, och jag vet varför.. =) Claes Eriksson har inte försvunnit ur min hjärna ännu! Hahaha, han var så jävla rolig!! <))

Gick in på skolans hemsida precis nyss och NU hade de lagt ut låtarna!!! Woo, spännande!! Dessa låtar finns för tjejer: Since U Been Gone, On My Own, Vinnaren Tar Allt och Pride. Sen fanns ett tillägg under länkarna:
"NYTT FÖR I ÅR
Förbered även en valfri låt som ni kan (om ni önskar) framföra accapella, dvs utan komp i samband med det övriga sångprovet."
Hmm, det känns farligt.. Vad ska man ta till det? Men tydligen finns inga teatertexter att plugga in, det kanske kommer nåt oförberett... Jag som är kass på att lära snabbt utantill... =/ Fan...

Solardags igen!
                 

C Eriksson Solo

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Ja, det var väl den bästa sammanfattningen jag kunde komma på.. =) Fy FAAN vad roligt det var, det trodde jag faktiskt inte, om jag ska vara så ärlig jag kan. Inte rolig.
Märkligt känns det när han under två låtar kommer fram, böjer sej fram och illglor på en medan han sjunger.. Eller ja, "illglo" var kanske inte det rätta ordet, men som att han "sjunger till mej". Vart ska man kolla då, liksom? =) Jag fick även tafsa på hans trolleriringar, såna som fastnar i varann, och NEJ, där fanns ingen öppning på den ringen.. =/ Läbbigt!!

Här med dubbar jag Claes Eriksson till min hustomte! =) Han är en solklar förgyllare av mitt liv. Detta är han tillsammans med Astrid Lindgren och Björn & Benny. =) Det var dagens föreställning som gjorde det, innan var han bara en kandidat.
                    
Tack Claes! =)


Annars då, det har gått nån dag utan vidare värst uppdatering.. Jag och Bobban tog oss en promenix runt om våran sjö, i slutet av den rundan ligger Strandbjörket där en massa fåglar i form av ankor, änder, kajor och måsar håller till samt en lekplats. Jag och Bobban tog oss tid att fota lite av de fjärderbeklädda och sedan tog vi oss an lekplatsen. Tydligen hade jag så roligt att jag bara tog en enda bild på en lekande Bobban =)
   
Det togs fler bilder på den anka som syns ovan, eftersom den var helt ensam bland alla andra arter, men två räckte idag =)
Och så en på Bobban:

Fint! =) Livsfarlig leksak dock... =/


Igår kväll blev jag överöst av beröm på jobbet. Min medarbetare tyckte att vi hade lyckats något kopiöst bra med fredagen. Jag var jätteduktig! Men det förstod jag inte riktigt, jag jobbade exakt som jag brukade, men tydligen var det nåt extra igår =) Tack i alla fall! =)
På cykeln hem var jag tvungen att stanna till och fota skymnigen.

C Eriksson

Ja, om en timme ska jag se en ensam galenskapare på scen. Hoppas det blir kul! =))

Light up the candles

Ja, jag var inte hemma klockan 2100 igår, då man skulle tända ett ljus för Engla. Istället satte jag eld på mitt lilla "altare" för hennes skull. Upptäckte i samma veva att jag måste uppdatera min ljussamling, de slocknade med en gång, eller gick inte att tända alls.. =)


Vila i frid, Engla - hoppas att det där jävla svinet någon gång kommer att utsättas för ett obotligt lidande!

Sööömnig

Ja, det är vad jag är. Har kommit hem från jobbet för en halvtimme sen, jobbat sen sju. Bara det att jag var tvungen att åka från Moheda, eftersom det var ett sjukanmälnings-inhopp. Uppstigning 0400 således, bussen skulle gå vid 6-snåret. Fick dock skjuts pga stor och bökig synth som skulle fraktas med.. =)
Så här ser soluppgång med fartränder ut: =)
                                                  

Ingen mening att gå och lägga sej, tänker jag, då jag ska ta cykeln ner till city, men inte för att bussen slutat gå, utan för att jag ska till dansen som börjar 1930.

Tog promenaden hem från jobbet idag, stötte på en himla många ovanliga saker, dvs två.
Denna stackars frusna lyktstope var det första.
När jag var nästan hemma såg jag en humla flyga emot mej. "-Hurra för våren!" tänkte jag och se flög humlan in i mitt ben. =/
Det blir ett jävla liv om en pilot, som har flygning som yrke, är berusad, men ska en humla som har flygning som LIV få flaxa omkring som en A-lagare? Världen är knepig...

Jaa, har som sagt varit i Moheda och där har jag hälsat på min lilla kisse! Även tagit några bilder.. =) (Mmm, *älskar*)
 


Ja, här var det då rätt skumt i rummet, men katten var söt ändå =)                            
 
Mmm, myser, spinner och trängs vid datorn!
  Close-up


En spretigare katt får man ju faktiskt leta efter!

 


Stackars Pontus, vill att jag ska öppna kylen. Där inne finns ju allt gott! =)Jahapp, nu har jag fått vara lite kär, lite mammig osv... Nu ska jag äta mat i all min ensamhet!

Något nyktrare

Ja, igår blev 4 sju-nollor lite mycket... Idag är jag bara på min andra =))
Jag är inte lika bitter, även om det jag skrev igår förmodligen är helt sant....

En anonym människa kommenterade och berättade att den skulle flytta ut till Tbg, who are you? =)

Ha en wunderbar Samstag!

Gråter

Mmm, gör faktiskt det... Har kommit underfund med att jag inte kommer att komma in på musikteaterskolan... Varför trodde jag det? Hur kunde jag skicka in en anmälan? Jag kommer ju främst bli utklassad under dans-delen! Teater och sång får jag bara lita på min naturliga begåvning... Hur mycket den nu är att lita på. Inte så mycket.... Vill kunna saker!! =(

Nu har fyllans ärlighet fått yttra sej lite...


(Camilla, du hade inte fyllt i din bloggadress, skulle vilja svara dej....)

FAN HV!!

Nu får ni ju se till att vinna!!

image81
Jah, det var ju snabbt avklarat. =)) GO HV71!!!

Vårpromenad

Igår var jag och Bobban på vår andra promenad runt sjön denna veckan. Hurtigt värre känner jag! =)
Utmed vägen satt lappar med ett-kryss-två-frågor till en tipspromenad och de försökte vi svara på. Det kändes bra tills jag kom hem och skulle kolla upp svaren... =/ Inte många rätt. Hade ingen aning om att Småland tex kallats för Getapulien, att Kalle Anka var den första tecknade figur som fått en Oscar® och att det i nationalparken Sarek finns en dalgång som heter Rapadalen. Inte hade vi vunnit nåt, Bobban och jag, om vi deltagit.
Dessa fina bilder tog jag iaf, på herr och fru And och på en strålande sol över Bergundasjön (tror jag att det är, på väg hem till mej..)

                                                   
                                                      

Idag blir det ingen promenad, ett par timmars arbete hägrar istället! Man kan ju inte bara motionera! =)

Idag ska det ske!

Igår stoppade jag i sista pappret i mitt ansökningskuvert och klistrade igen det. Blev arg för att det var så dåligt klister och tänkte "-Det här kommer ju öppna sej!". Sen gick jag och la mej. Mitt i natten vaknar jag och kommer på
-JAG HAR INTE SIGNERAT DET!!
Jag orkar inte gå upp och krabba med det då, men måste såklart minnas det på nåt sätt. Tända lampan kommer inte på tanken, inte när man är så trött. Då famlar man i mörkret efter en penna på nattduksbordet och skriver "underskrift" på handen, hoppas att det inte kommer smetas ut på lakan och att jag kan läsa vad det står, och således minnas att jag måste skriva under min blankett.

                                              

Detta minns jag ju, såklart och ska öppna mitt kuvert så aktsamt jag bara kan. Då sitter klisterfliken som berget!! Lyckades peta upp den utan förstörelse, skrev under med namn och datum och limmade igen den med riktigt lim! Hoppas jag inte kommer på mer jag glömt, för den här gången lär jag få klippa upp det...

Japp, nu är jag ett frimärke från en audition. Det ska sättas på och skickas iväg tillsammans med kuvertet och dess innehåll i eftermiddag!
Känns lite vemodigt, skicka iväg ett föremål som jag behandlat som ett spädbarn, inte minsta veck syns på det, inga dammpartiklar, knappt fingeravtryck! Och så ska man lägga det på posten där det behandlas som vilket reklamblad som helst. Min framtid kan komma att ligga i det kuvertet och det vet ingen om...

Gårdagens göromål

Igår var jag och min mor hembjudna på fika till våran kollega. Jag och mamma jobbar inte på samma jobb, inte inom samma branch. Sug på den ni!
Nä, men hon är väldigt ambisiös och jobbar på två ställen samtidigt!
Mitt i fikat ringer min chef att jag kan få sovmorgon imon (idag, tisdag) för det blir ingen ombyggnation och därför skulle jag vara överflödig. Ja, så sa han inte, men det är så =))

Efteråt gav min mamma mej en uppgift. Borttagna vinterdäck ligger i trädgården och de är fulla med småsten som sitter fast i mönstret. Hon bad mej peta dän dem så skulle hon tvätta dem sen. Svinhyggligt, verkligen, men som den lydiga, exemplariska dotter jag är tar jag fram en brassestol och sätter mej tillrätta för att peta dän småsten med en matkniv. Efteråt undrade jag verkligen varför hon inte kunde tvätta dem innan stenpetningen..

     

Jag kom till ett o't halvt däck, sen kunde jag knappt böja fingarna.. Smärta...

Det var ju dans på kvällen sen, det gick inte så bra. Eller, jo i början med alla pliéerna (eller hur det nu böjs..) Ledaren gick runt och "rättade till" alla för att de skulle få den rätta hållningen. Alla utom MEJ! <)
På styrketräningen körde hon anden ur mej och jag höll på att svimla. Det gick över utan golvkontakt med huvet eller uppkastningar. Resten gick inte heller så bra.. Det var en dålig dansdag het enkelt.

Jag mailade Sonja, vår regissör och koreograf i Carmen och frågade om hon ville vara min referens och om hon ville skriva ett referensbrev som jag kan skicka med min ansökan. Detta svaret fick jag:

HEJ al! Självklart att jag kan vara referens o ställa upp med namn o telenummer. Brevet får du dock skriva själv. Ett utkast o skicka till mig så skriver jag om det. Skicka ett foto också. Bistår dig på alla sätt o vis. Vänligen Sonja

Det var självklart fruktansvärt snällt och generöst av henne, men ska jag skriva det? Jaja, det blir förhoppningsvis bra detta..

Dags för en sjöpromenad! Jag kommer snart Bobban! =))

Behöver TRÖST

Ja, alltså, inte jag.. Snultan behöver allt stöd hon kan få! Hon kommer klara sej ur detta!!

Vaginamorot

Mm, en ärlig rotfrukt råkade jag ut för i morse. Den verkligen öppnade sej för mej, vände helt ut-och-in på sej själv. Och som sagt, så påminner det lite om en.. Ja.. Det har ju redan sagts.. Som sagt...


Hjärndöd

Ja, ungefär. Jobbat hele, hele dan! Är ledig imon istället, men våffan.. Det blir en massa varannandagar nu, sånt är jobbigt, känns som man inte hinner vara ledig, hinner slå sej till ro innan man ska utföra sina plikter igen.. Aja, men bra pengar blir det väl, antar jag på 9 timmar en söndag =) Sakta börjar ljuset i tunneln skymta!

Annars så vet jag inte vad som hänt.. Igår blev jag visst beroende av blogg.se. Vet inte vad det var för dille jag fick, hela tiden, stupalöst, i varje reklampaus: -Har nån kommenterat? -Har besökssiffran stigit? Visserligen blev svaret alltid JA, men jag vågade knappt gå på toa, ja, jag sköt tom upp duschen till idag.. Nu måste jag skärpa mej! =)

Blev istället godissugen, men ska kanske sno ihop lite mat innan snasket.. Har levt på frukost (0700) och en 30 cm:s sandwich från SubWay (1400). Får se om det finns nåt, annars så får jag svälta idag, för godis kan jag verkligen inte stoppa i mej på fastande mage!!Å andra sidan så är jag ju så gott som hjärndöd nu, så då kanske jag kan det!

Hurtbulle

Eller nääh.... När man vaknar av sej själv 0620 (för att man drömde att man satte handen i en kletig, halvrutten frukt av okänd sort) och dessutom var pigg så verkade promenaden lovande. Upp ur sängen, dricker vatten pga vätskebrist och spanar ut genom fönstret. Och vad skådar mina dåliga ögon? Regn och rusk. Termometern visar på 3,2. Inte så inbjudande väderlek för en powerwalk således.
                                              
Jag kryper med nöje ner under täcket igen, kollar lite på TV, där det inte visades nåt av värde. Teletubbies, Sonic, Testbilden och en film där en liten flicka hela tiden talade om sej själv i tredje person. Jobbigt... Men med detta innehåll var det inte svårt att somna om! =)

Nu är Melodikrysset löst, alla rätt förmodligen. Wohoo!

Det var så här långt denna dag. Man ska kanske satsa på frukost.. Är fortfarande sömnig, men får sno ihop nåt enkelt.. Yoghurt och crunch. Nä fan, yoghurten är ju slut... Jäblar.

Pojkar om våren...

Vad är det med pojkar och solglasögon om våren? Eller det kanske är; vad är det med pojkar och solen om våren?
Nåt är det iaf.. På min cykel, denna eftermiddag som många andra, for jag förbi samma husbygge och förmodligen samma byggkarlar. Enda skillnaden var att solen sken! När solen skiner ser man dåligt och man skyddar ögonen så gott man kan utan att man blundar; man tar på sej solglajorna! Som tusen och åter tusen andra personer gör en solig vårdag. Ändå får det hårt arbetande män att haja till när nåt blont svischar förbi med solglasögon.
Ingen har brytt sej förut, eller ens märkt mej, men när solen skiner, oj vad det ropas och visslas helt plötsligt! Jag blev så paff att jag inte visste vad jag skulle göra.. Jag vågade inte vända mej om.. Trampa vidare bara!

Frågan lyder alltså, är det solglasögon eller solen som får stora, starka pojkar att helt plötsligt tända till?
                           vs. 


Annars idag har jag hjälpt lilla Bobban med hennes bloggdesign. Nu är jag ju nybörjare själv, men att hjälpa henne över MSN fick mej att känna stolthet! Ni ser ju så fint det blev via länken =) Hon hittar säkert på mer nu när hon förstår lite bättre! Jag blev med sugen på att krabba lite med min egen, men det det får vi ta när orken också finns tillgänglig!

Imon tänkte jag ta en power walk, lyssna på Melodikrysset och sen gå och lägga mej igen, men förmodligen går det väl inte somna förrän på eftermiddagen... Eller så kommer jag på bättre tankar klockan 0700 imon och sover vidare till klockan 1000 <))

Pojkar med baseballträn

Jobbat har jag idag. Kväll. Inget särskillt har hänt idag, alls.. Iaf inte för min del, däremot för min stackars kollega. Aj aj aj, hon drabbades av nackspärr, smällde pannan i nån metallkant och skar sej i handleden i pantmaskinen, som trots utförda säkerhetsåtgärder startade. Fy fan, det kunde gått riktigt illa... Huva..!

Efter jobbet började jag trampa hemmåt i halvskummet. På den dåligt upplysta cykelvägen möter jag tre killar med varsitt basebollträ. Det var ju en annorlunda syn, man kunde ju undra vad de skulle hitta på... Så om polisen ringer på och talar om att jobbet är sönderslaget och halvtömt så kan jag tala om att de var tre och att den som gick i mitten var längst och hade snaggat hår. =)) Duktig är jag!

Nu är min ansökan nästan klar, jag köpte en packe C4-kuvert och sen fick jag otrolig välbehövd hjälp av Bobban att skriva ett personligt brev. Tycker ändå att den är lite kort fortfarande, men jag vet inte vad jag ska skriva mer..
Jag har tom fyllt i adressen till skolan och avsändaren på kuvertet, nu fattas bara innehållet som är så gott som klart för utskift och ett frimärke.
Spännande detta...!

Nu är jag bara törstig, men efter att jag släkt den törsten kommer jag nog känna att jag är trött också.. Man kanske skulle gå och lägga sej, ska jobba imorgon också, men inte förrän 1500. Man hinner sova en himla massa tills dess =)

Jävla klocka

Tiden går för jävla långsamt när man väntar på bussen... 7 minuter kvar....

Smält plast, biljetter och hypokondri

Ja, det råkade jag ut för idag. Skulle i förmiddags koka mina linsetuier, som man ska göra med jämna mellanrum, men tydligen hade jag en väldans massa att tänka på medan jag gjorde mej i ordning för jobbet. Först glömde jag bort att jag satt på vatten, den bubblade och pös som fanken när jag av en helt annan anledning gick in i köket. Då la jag i mina etuier och lämnade köket igen och donade vidare.
Efter ett tag slog tanken mej igen, vad tyst det var i köket, det kokar inte längre.
Nä, det var kanske inte så annorlunda, det var ju inget vatten kvar i kastrullen! Istället låg där två etuier med ett vitt respektive grönt lock vardera och smälte på botten.
Klockrent. Tur att det var teflon, det gick relativt enkelt att få bort plasten. Idiotvarning på den alltså.... =/Jobbat lite idag med, som sagt. I helgen däremot har jag varit ledig, då hälsade jag på far och katt =) Mmm, älskar att klappa den katten! <)


I söndags fick jag en present av min pappa! En biljett till Mamma Mia! så klart!! =)) Helt lycklig blev jag!
Nu ska jag köra en liten uppdatering av min önskelista, jag har ju fått uppfyllt några nu.

ÖNSKELISTA

Mamma Mia! -biljetter
- Bil (inklusive diverse försäkringar och bensin =) )
Boxen "De fem första filmerna" av Galenskaparna & After Shave
- Vägg-TV
- C Eriksson Solo -biljetter*
- Sponsrade danslektioner*
- Komma in på musikalskolan**

* Tillkomna 6/1 -08
** Tillkomna 1/4 -08
Ja, det sista kan ju inte någon ge mej, jag kan bara ordna det själv. Mutor har jag ju aldrig varit bra på... =/

Sjuk har jag varit i helgen också. Efter att ha varit ute en lördagkväll tänkte jag att smärtan i nacken och illamåendet naturligtvis berodde på en hederlig bakfylla, men det gick inte alls över under dagens fortgång. Smärtan blev istället allt intensivare och kasta upp maginnehåll fick jag också göra.
På nåt sätt hade min mamma fått nys om mitt tillstånd och hon undrade om hon skulle ringa läkaren och kolla så det inte var hjärnhinneinflammation. Oh my Lloyd! -Näver, tänkte jag och knaprade i mej en alvedon och kollade på Skärgårdsdoktorn. Alla symptomerna fanns där, utom febern, men aldrig att jag har nån dödlig sjukdom!
Jag skulle ringa mamma  på måndag förmiddag om det höll i sej, men det gick om, tvärt och med en gång, på söndagen. Det var märkligt..

Igår hade jag mensvärk i mage och lår, utan att ska ha mens än på ett par veckor. Det tyckte jag också var mysko...

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0