Sug ...

Jag är fruktansvärt sugen på nåt, jag vet inte vad, men det finns varken i mitt skafferi, kyl eller frys. Provade lite vaniljyoghurt, och det var ju gott, men det dämpade inte mitt sug.
Får väl hinka i mej en halvliter vatten så kanske det försvinner.

Fan vad länge det är tills posten kommer! Den kommer ju inte förrän ~1300. Jag vill veta!
Får kolla på reprisen av förra veckans Allsång på Skansen så länge, börjar om en timme.

Undrar om ...

Jag tror ... Jävlar ... Jag tror jag kom in ....

Det ringde iaf en kvinna och frågade om jag var intresserad.
Jag: "-Väldigt!".
Kvinnan: "-Då skickar jag lite informationspapper som du får på posten imon."

Det kom inte för mej att fråga rakt ut om jag är antagen. =/

Brist

Ja, jag vet att jag borde ha nåt att skriva om på en vecka, men ... Näe... Det har inte hänt nånting. Jag skötte mej nåt så oerhört exemplariskt på jobbet igår, med självaste chefen som kollega-för-dagen. Kvällen innan var inte så plåkig den heller, blev överöst med komplimanger igen, av samma kvinna! =)
Herre Je, vad jag förtjänar höjning i timpenning! Nu har jag visserligen fått det, och ska få en till denna månaden, men det är inte en personlig förtjänst. Den första höjningen gällde för samtliga anställda och den andra för att jag stått ut i ett år.
Smärtor i min svank fick jag istället som belöning för mitt mina oerhörda insatser... Vetekudden får visa vad den går för om kvällarna.

Imorgon ska jag, på min lediga dag, stiga upp 0650 och sätta på min TV. En intervju med "papporna" i Mamma Mia! ska visas, det kan man ju inte missa. Pax för att gå på premiären den elfte!

Förändringar

Vad händer med de mänskor man en gång kände? Helt plötsligt beter alla sej annorlunda, som över en natt, medan man själv står på samma nivå som förut. Är det min skyldighet att utvecklas? Jag tyckte det var bra som vi hade det, jag trivs med den jag hela tiden varit, lite allmänt tramsig och inte ta saker på för stort allvar. Eller jag gjorde det tills alla helt plötsligt började ifrågasätta det... Givetvis är jag också allvarlig, ansvarstagande och ordningsam, men jag gillade att vara den lite "roliga", jag gillade att andra gillade det. Så är det tydligen inte längre, man ser lyftna ögonbyn, himlande ögon och sneda blickar, ett ifrågasättande "Mmm..".
Kanske måste jag hitta en parter att leka Mamma, pappa, barn med...

Stolt svensk?

Nä, jag vet inte det, jag... Inte efter gårdagens match. Fan, det hade väl kunnat bli lika iaf? Trevlig var kvällen i alla fall, satt nere i tältet på torget, käkade mat som tydligen skulle vara värd 295 spänn (icke enligt mej) och drack öl som en jävel. Stämningen där inne var på topp, det kan inte sägas annat, men alla var tydligen inte där för fotbollen. Vid bordet bredvid satt ett gäng från en "konkurrerande" bilaffär och under matchen kunde jag höra ett gäng tillfyllnade bilförsäljare säga till en rödhårig kille, lite yngre än jag:
"- Fan, hon är jävligt fin!" "- Fan, ragga på henne, du har ju världens chans!" "- Asså, det är bara att sätta på, det är bara att knulla!" "- Asså, shit, såg ni inte hur hon svepte ölen, såg ni det? Såg ni inte hur hon svepte sin öl?"
Sen fick jag ett par pet i axeln och jag vänder mej om. " -Du, han där (den rödhåriga killen som sitter bredvid mej) tycker jävligt mycket om dej!"
Rödhåringen ber om ursäkt och matchen får fokus igen.
När matchen börjar närma sej slutet (som den gjort sen den startade =)) ) hör jag ett gäng andra killar/gubbar från samma bilaffär säga nåt i stil med:
"- Fan, hon ser jävligt pilsk ut asså!"
Jag vänder mej mot Th och säger detta, har dessutom svårt att hålla mej för skratt. Th blir förbannad och vänder sej om och skriker "Äckel!"

Ja, så var allt över och ingen var väl särskilt munter, så jag ringer Maja och Bobban och hör om inte de ska dränka sina sorger i sprit. Jag och Th var välkomna dit och vi tar ett par öl och sen går Th hem. Jag blir kvar till halv tolv, då ska Maja och Bobban och deras kompisar ner på Deluxe. Jag, som fått i mej ett par öl, tar bussen hem. =)

De här dagarna har präglats av film, Rocky Balboa har fått underhålla mej i, än så länge, fyra av sex filmer. =) Har skaffat boxen.

Jävla dator

Ja, det är väl det mildaste man kan säga om den här maskinen. Den har gått och drabbats av nåt program som styr om internetsidorna (eller hur fan det var) och som inte går att avinstallera. Datorn hänger sej och så ploppar det upp en massa reklamrutor hela tiden.. Åt helvete med den, säger jag.

Som den uppmärksamme märker så krabbar jag med nytt utseende till bloggen, men det blev inte riktigt klart då datorn HÄNGDE SEJ!! Förbannad för mindre blir man.

Min syrra har varit i Berlin och hon kom tillbaka med ett gäng euromynt.
Är det detta man vill införa? Nä, fy fan för alla dessa mynt! Nu går detta till 2 euro, det kanske finns 5 och 10 också i mynt, vad vet jag?

Den cyklande kunden är tillbaka från sin Indienresa, nu utan sina blåa fläckar i håret. Creepy... Det började med oskyldiga små "-Hur är läget?" som så många andra frågar. Senare samma dag kommer han in igen, frågar hur läget är och vad jag ska hitta på ikväll. "-Sova" svarar jag och tar mej an de som står efter honom i kön. "-Varför?" frågan han och jag svarar att jag skulle ladda upp inför Sveriges fotbollsmatch. Lite halvvitlögn så där.
Han berättar att han ska se den med några polare. "-Okej, jag ska se den på torget." Lite allmänt dividerande om hur mycket det kostade och att jag höll på att skura golv pågick nån minut innan han insåg att jag hade fler kunder som förtjänade min uppmärksamhet. Då gick han och jag andades ut. "Hej" och "Tack" till två-tre kunder och sen dök snubben upp igen. "-Du.. Jag tänkte, du vill inte hänga med och käka en pizza sen?" sa han med sitt eviga tuggande på ett tuggummi.
"- Ööh, nä, du är liksom lite för gammal för min smak och verkar lite för retard..."
Tänkte jag. Jag sa istället nästa lögn:
"- Ööh, nej, tack, jag går på diet."
Och sen ett ytterligare en halvminuts dividerande om att jag inte behövde det, men han tog det och gick, och kom inte tillbaka då det var kanske fem minuter till stängning.
"- Så, vad ska du göra ikväll?" frågar min kollega för dagen.
"- Tja, jag får väl gå och lägga mej och börja på min diet"
Hon hade stått och hört min samtal med mannen och hon sa att om han blir för jobbig så skulle hon byta av mej nästa gång han kom in igen. Men min diet kunde hon inte förstå.
"- Asså, jag fattar inte varför du går på diet!"
"- Ja, det måste jag ju, annars ljög jag ju!" säger jag, hela tiden med ironi i rösten, som uppenbarligen inte gått fram.
Ytterligare dividering om att jag ljög för kunden för att slippa käka pizza. 

Ja, det är väl det största, viktigaste, väsentligaste som hänt mej.

Heja Sverige, ner på torget bär det av!

Tecken i ett töcken

Idag vaknade jag exakt 0915, svintrött efter ett insomnande runt 0230, men jag såg det som ett tecken att kolla på sommarlovsmorgon. Då det är inspelat i hemstaden och någon jag vet vem det är tidigare har medverkat, så tänkte jag att "jag måste se det, för nån jag känner (till) kommer att vara med!"
Så var inte fallet. Så jag kollade på Hej hej sommar helt i onödan, med Sandra Dahlberg som tar sej på brösten och ser alldeles för nöjd ut när hon drar i cykelpumpen på ett allt för ... ähum ... sätt. =/

Igår blev jag överöst av komplimanger på jobbet! Att jag är så himla trevlig, att jag aldrig diffar, att jag sopar skitbra (!) etcetra etcetra. Allmänt bra och effektiv! =)) Helt okej att ta emot en sömnig och sleten söndag! =)

Mannagrynsgröt och Nationaldag

Ja, det är vad jag precis har satt i mej, tänkte koka mej en omgång till, för det var ju gott! =) Är hos fadren idag, tänkte igår att jag skulle våldgästa honom. Så efter jobbet gick jag ner till stan, beställde ett par 24-timmarslinser hos optikern och hälsade på min moster. På bussen ringde min mamma, hon hade varit hemma och tagit in posten, och såg att jag hade fått brev från SKOLAN! Jag blev helt nervös där jag satt med en massa gymnasieelever, hon fick tillåtelse att öppna det och läste upp att jag var antagen som reserv på "lillasysterskolan". Som nummer 16. Låter som en omöjlighet, men att vara nummer 16 av 34 är inte helilla! =) Så man kan väl säga att jag kommit 1/4 av mitt mål!

Svenska flaggans dag och Sveriges nationaldag är det ju idag. Stora supardan skulle ju varit igår, så som norrmännen har sitt sextonde maj, men ingen hörde av sej. Vi har ju vår midsommar, så nåt "femte juni" blir det väl inte än på ett tag... Hade väl tänkt sjunga nationalsången en gång kanske för mej själv, men nåt annat blir det nog inte för att fira. Min pappa firar den med att åka med farfar och måla om ett litet hus. Han tyckte att jag också skulle åkt med och hjälpt till, och det hade jag kunnat göra om det inte var så att han redan åkt när jag vaknade... =)

Nähe, om man skulle koka sej en till omgång frukost, och dricka vatten, huvudvärken börjar ge sej till känna....

Okej, nåt har hänt med min blogg, ska reda ut det en annan dag, när jag är hemma... Jävla skit...

Sol

Nä, nu var det ju så att jag inte alls kom in på skolan, inte ens som reserv faktiskt. Har varit lite låg, men har inte kännt några större känslor än. Jävligt besviken är jag så klart. Från "lillasysterskolan" har jag heller inte hört nåt, så jag antar att det inte blev nåt där heller. Har inga inloggningsuppgifter, så jag kan inte gå in på hemsidan och kolla.

Idag har jag varit på jobbet, slutade 1400 och cyklade ner till stan och besökte Åhléns. Två fina vaser till mamma (för födelsedag och mors dag), en foundation och ett gäng engångsrakhyvlar fick det bli. Såna kan man ju faktiskt använda betydligt fler gånger än en, och sex engångs blev betydligt billigare än en rakhyvel med ett extra rakhuvud (?)..

Hemåt sen tog jag tag i cykeln och gick hem. Härligt, underbart, ljuvligt sommarväder! Jag var lite rädd att jag skulle skaffa mej en bonnabränna för ärmarna på min topp gick ner lite över axlarna. Jag tror jag klarade mej =)
När jag skulle hem från jobbet, och hade bytt om till civila kläder sa min kollega
- Fan vad solbränd du är! Har du inte gjort annat än legat i solen?
- Är jag!? utbrast jag glatt och var tvungen att springa in på toaletten och kolla mej i spegeln.
I duklet såg jag verkligen brun ut. Det finns ingen fungerande lampa på toan så nödvändigheterna sker i mörker. Och nåt byte av glödlampa är inte första prioritet på min arbetsplats, inte. Det hänger en ficklampa till förfogande på handdukshängaren om man känner att man inte kan pricka rätt.

In på den toan lär jag få gå i ett år till nu, när det inte blev som jag hade tänkt. Och alla mina sparpengar, som jag skulle betalat skolan med, får väl gå till nåt annat.

...

Nej

Väntan

Ja, vad gör jag här? Jag borde gå tillbaka ut i solen. Jag borde inte ha dåligt samvete, för jag har spenderat så många timmar i solen att min hud borde få lugna ner sej lite. Speciellt igår var jag mycket i solen, var på körresa i Halmstad då! =) Det var mycket varmt och trevligt!
                                                   
   
                                                                                                                             
                                                                                              
                                  
                                        
                                          Idag präglas min dag av väntan. Denna vecka får man reda på vilka som kommer in på skolan. Jag är redan inloggad på sidan och trycker på Uppdatera med jämna mellanrum så jag verkligen inte missar! =) Börjar bli väldigt nervös, och det behöver ju inte alls inte vara idag de skriver ut det. De har skrivit ut "titlarna" på spalterna
Elevnr Förnamn Efternamn Telefon Mobil
Men inget under...

Så, för att lugna ner mej så löser jag Melodikrysset samtidigt som jag bloggar. Jag missade ju det i lördags, nu har jag kört fast.. Hoppas jag blir hjälpt senare.

I'll keep you updated! (Eller hur man säger det på engelska..)
Nä, inget brev idag. Då kommer jag sluta uppdatera hemsidan för idag. Återupptar det imon. Usch, jag både vill och vill inte veta!

Denna blogg har för närvarande bloglovin
RSS 2.0