Doo-todoo-todooo

Ja, sitter och nynnar lite för mej själv. Är egentligen ganska trött, men jag kan ändå inte sova. Får väl slumra till i bilen om det skulle krisa. Inatt sov jag inte så himla bra... Det började med en sjuhelvetes mensvärk och jag drömde hela tiden att jag tog en värktablett och att det då inte gick över. Tillslut vaknade jag "på riktigt" och gick ner och tog en. Eller, gick och gick, jag kände mej som roboten i Nintendospelet Metroid när han rullar ihop sej... (en tjej var det visst i detta exemplet

Efter det ville smärtan tydligen komma ut den övre vägen. Men jag vägrade kräkas! Så jag låg och mådde illa ett tag innan jag lyckades somna ifrån det med. Vid halv sextiden började magen knorra och jävlas... Den är inte klok.
Så, nu sitter jag här, förkyld och utmattad och ska strax bege mej till Göteborg och Mamma Mia!!

Kommentarer
Postat av: Erika

Hoppas att det gick över till slut! Sånt där är jobbigt..



Kom du iväg till Peter Rangmar? :)

2008-07-26 @ 08:49:39
URL: http://gasexpert.blogspot.com
Postat av: Henna

Ja, haha.. På magen för mig men tyvärr inget på låren.. :p Åh, då får du ha det så skoj i Göteborg! Jag ska strax klippa mig, sen ska jag bara glassa idag här hemma, eller på stranden. På söndag jobbar jag halva dagen :)

2008-07-26 @ 09:51:13
URL: http://letilllivet.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Ja, jag har liksom glömt bort att jag har en blogg, men nu är jag tillbaka! :)



Oh, fy. Även jag är dunderförkyld. Eller snarare halsont+ att jag har åkt på en ögoninfektion. Det roligaste är att jag ska sjunga i eftermiddag (med bl a Ulrika för övrigt).



Hmm, nu såg jag i o f vilken musikal det gällde i ditt inlägg, men jag hade kunnat klura ut det ändå. Själv får jag nog nöja mig med bioversionen. Sett den?

2008-07-26 @ 11:10:21
URL: http://kajsapalmer.blogg.se/
Postat av: Amanda

Nej nej här går man inte upp tidigt haha, jag hade inte gått å lagt mej än. Nu är jag nyvaken därimot =D



Glasbanken = systembolaget ;)

2008-07-26 @ 12:13:27
URL: http://amandamars.blogg.se/
Postat av: Henna

Nejdå, behåll dom kilorna själv :p Kul att höra att det var toppen :) Jag klippte mig aldrig.. :D Hann inte, men ska nog göra det imorrn istället. Ha en bra arbetsdag :) Slutar om en halvtimme :p

2008-07-27 @ 11:16:57
URL: http://letilllivet.blogg.se/
Postat av: Henna

NU har jag klippt mig :D Och det var inte som jag ville, bläää.. typ viktoria beckhan frilla.. :s men men, det växer väl. Usch vilken arbetsdag du har haft då :s Hoppas på bättre nästa gång :) Vi har det slappt ibland på jobbet, när man inte har nåt att göra :) Jag jobbar på hemtjänsten :s :D Själv då ? :)

2008-07-28 @ 22:15:21
URL: http://letilllivet.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0