Ska jag?

Jag har en traderaflik uppslagen. Det är en skiva med Galenskaparna, ska jag bjuda eller inte? Är det värt typ 2000 spänn? Den är ovanlig - visst! Men inte ens signerad... Den går ut om tre timmar så jag har inte jättelång tid på mej att bestämma mej.

Nu kollar jag in Biffen i Körslaget. Typiskt att jag skulle ta sån tid på mej och hänga upp min tvätt i torkrummet så jag missade hela Wells framträdande. Får kolla på nätet. Samma med Melodikrysset, vi började dagen klockan 1000.
Vad har den bjudit på då, dagen? Sång och dans, såklart, men även saker som inte händer varje dag. Som att nån snyter ut en bit av en gummibjörn genom näsan (???) och en shoppingrunda i Halmstad på 20 minuter.

Det kan man kalla stress! När vi kom fram till köpcentrat skulle vi ha 20 minuter på oss att handla det sista inför vinterrevyn. Vi höll inte riktigt den tidsplanen utan kom iväg först efter kanske en halvtimme. Men shit vad vi stressade. Kryssade mellan allt långsamt folk och skyndade så fort i kassan att man knappt hann betala innan man var tvungen att hasta till nästa ställe.
Men det gick nog bra tillslut, hoppas allt som var meningen att man skulle köpa blev köpt.

Jaja, imon kör vi på igen, fortsätter precis där vi avslutade idag.

Kommentarer
Postat av: Pierre

Jag fick ju för mig att det var Galenskaparna som gjort den där "Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp" men det kom vi ju fram till att det var ju faktiskt Electric Banana band men jag kom på en variant av den som ni kan köra nu när det är stressigt, kanske kan ha med i vinterrevyn rentav som ett inslag i en sketch :) "Jag vill läsa på Amp för där får man damp" ;)



Team Wells var helt sjukt bra idag! Har tyckt de varit överlägset bäst hitills redan men idag var de suveräna! 2 skitbra låtval men så va d väl folk som glömde o rösta lr nåt...o d va inte jag ;)!

2009-01-18 @ 00:02:41
Postat av: Kajsa

Nja, jag vet inte om det var någon större konkurrens. Stipendiet var på 1500 kr. Ingen stor summa, men jag är tacksam för allt. Det kostar lite tt fara runt land och rike och söka. :)

2009-01-18 @ 12:07:22
URL: http://kajsapalmer.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0