På Smällen

Ja, det är titeln på en film jag såg igår, den var rätt rolig faktiskt, kanske för att jag samtidigt drack BAILEY's =)
Upptäckte då också att mina blåmärken från Carmenslagsmålen har börjat försvinna från mina knän, de såg ju helt bedrövliga ut ett tag, speciellt efter de sista två föreställningarna, då gick jag verkligen in för det! <))
                                                    
Det syns inte så mycket på de här mobilbilderna, vilket är synd.. Vill att folk ska tycka synd om mej för att Carmen är slut och jag har blåmärken på benen! ='( Eller hade.

Jaha, vad har hänt annars? Jo, fredag morgon ringer mobilen 0700, men då jag sover och dessutom tänker för mycket under detta tillstånd, så får jag för mej att det är snoozen och då stänger jag av den. 45 minuter senare ringer det igen. Det första jag gör då är att sätta på radion (???) och ser att det är bossen som ringer.
- Jag kan ju inte ha radion på när jag svarar, tänker jag och försöker förtvivlat komma på hur man stänger av den. Som ni kanske förstår är jag inte riktigt vaken nu heller, men tillslut så infinner sej förnuftet och chefen talar om att han är dålig och undrar om jag kan jobba.
- Öffkös! svarar jag och kämpar med att få mej se respektabel ut, villket delvis misslyckas...

Jobbet gick bra och efter halva arbetsdagen kunde jag inte sluta springa runt och le för mej själv. In kommer en kund, tittar på mej, stannar, backar ett par steg och säger:
- Hej, vad fin du var i Carmen!
AAAH!! Hur FAAN kände han igen mej, en total främling som jag bara påträffat i affären, aldrig pratat om att jag var med i Carmen, aldrig "pratat" över huvudtaget! Inte ens min egen far kände igen mej, utan min syster fick sitta och peka hela föreställnigen.
Ja, jag blev så paff så jag visste inte vad jag skulle svara... "Nämen", "Tack", "Kul".. Nåt sånt lät det från mej.

Aja, sen åkte jag till stan med min mamma, för dels skulle hon hämta ett paket på posten och dels skulle jag tillbaka till dansstudion, dock inte förrän två timmar senare. Vi fördrev tiden inne på Sub Way, mackstället. Mycket goda mackor, rekommenderas verkligen! Inne hos min moster blev det i 40 minuter också, medan hon satt uppe på kontoret med pappersarbete. Det var väldigt skönt då det var varmt inne och förbannat kallt ute.

Har tidigare idag löst melodikrysset. Gick inget vidare, skitsvårt, ska lyssna på det igen sen vid datorn så man kan slå upp lite fakta. Nu sitter jag här med en utskriven ansökningsblankett men har lite problem med vad jag ska kryssa för för rutor.. Man vill ju inte göra fel =)

Nähe, 1253, man kanske skulle klä om till riktiga kläder.. =) Det märks att det är helg..

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Aj, aj! De där blåmärkerna ser Inte sköna ut! Klart jag tycker synd om dig! Att folk känner igen dig är väl ändå rätt kul, men faktiskt lite lustigt i och med att du dessutom har peruk på dig! haha* Men du får helt enkelt vänja dig vid kändisskapet! :D

2008-01-05 @ 15:28:46
URL: http://kajsapalmer.blogg.se
Postat av: Aradil

Häftigt att bli igenkänd sådär av en total främling!
Jag har inte skrivit ut blanketten än, men tänkte göra det på jobbet imorgon - huhuhu, jag vill inte börja jobba igen!

2008-01-06 @ 13:14:27
URL: http://aradil.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0