Enklare med färdigmix?

Ett par gånger för ungefär tre år sen försökte jag och en vän oss på att göra egna macaroner, då följde vi Lejlas recept. Det var så sjukt mycket arbete och inte blev de något snygga heller. Tänkte det berodde på att smeten inte var tillräckligt slät och att vi inte hade en riktig sprits utan använde en vanlig fryspåse.
 
Men så köpte jag en bakmix som nyss kommit ut i affärerna och tänkte att nu kan ju inget gå fel, de bara måste ju se ut som "på riktigt" efteråt. Det ingick ju tom en sprits, dock utan spritshål, den fick man göra själv.
   
 
 
 
 
 
 
 
Jaa, hahaha, bedöm själva ... Hel- versus halvfabrikat, om än båda hemmagjorda?
 
Eller bara helt enkelt, övning ger färdighet funkar inte på
allt ...

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0