Måndag igen

Så var helgen till ända. Ny vecka har börjat. Dock är jag fri till lördag då jag har mitt nästa jobbpass, vad bara ska man hitta på? Det enda jag vet är morgondagens planer, då ska jag först på lunchbuffé med kusin Caroline och några timmar ska jag på möte på Espressohouse med en tjej jag träffade på juldagsfesten.
 
Helgen som var bjöd inte på så vidare värst mycket action. Det ska väl vara fredagen då. På väg till Arbersförmedlingen blev jag påkörd av en dansk som skulle korsa cykelvägen på väg in i ett p-hus. Hon brummade in i mitt bakdäck så allt som hände var att jag kom ur kurs.
Av en slump gick mamma precis i närheten med en vårdtagare och såg allt så eftersom jag hade brådis till AF snackade hon lite med stackars dansken istället.
Sen på kvällen blev det fest. Lördag och söndag hände ingenting.
 
Trodde det skulle bli en värdelös dag idag med, men så ringer telefonen och kusin Caroline ber att få komma upp och gråta ut om sin uppkörningskuggning. Jag bjöd på varm choklad och rocky roads och så spelade vi Kalaha och Boggle. Det blev en helmysig kväll istället!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0