Slut på ledigheten

Ja, jag kom tillbaks hel och halvren från de brittiska öarna för en dryg vecka sedan. Och den resan tog verkligen musten ur mej! Hela tisdagen, onsdagen och torsdagen blev det att jag sov in på eftermiddagarna för att masa mej till soffan och lägga mej och halvsova till en massa Glee-avsnitt, och när klockan blev sen kväll blev det att masa sej tillbaks till sängen och sova vidare. Jag kanske inte tålde det klorsmakande vattnet, eller så behövde kroppen extra lång tid och mycket energi för att rena kroppen från alla de nitton stop öl som passerat min strupe under veckan som gått.
 
I helgen vankades det även kräftskiva, så då blev det mer öl och framför allt sprit. Ingen god idé. Nånstans. Och ju mer jag snapsat i mej, desto svårare är det att avstå från en till. Jesus kristus, så bakfull som jag var i söndags! Det var ett Jag-ska-aldrig-mer-dricka-moment. Men det har jag redan brutit, pappa och jag invigde hans irländska souvenirwiskeyglas, dock inte med wiskey utan med Jägermeister. Inga mängder alls eftersom det var blanka vardan, mer som en symbol.
 
Ja, jag ligger så många inlägg efter, har ju alla maj-juni-händelser också, och så nu utlandstrippen. Men i dag var det första dagen på jobbet, ingen mjukstart alls, så vi får se när orken, lusten och tiden faller samman. Och när tekniken funkar som det ska!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0