Städar inför besök

Fotade min frukost/lunch idag, åt upp den och hoppade in i duschen och började dona med annat. Så får skriva om den nu istället. Rostade mackorna i ugnen då jag fortfarande är brödrostlös, men idag råkade jag gå lite över tiden så det blev mer skorpor än rostemackor. Smakade bra ändå! Sen hittade jag en gammal avokado i kylen, minns knappt när jag köpte den, men tänkte att det nog var dags att äta upp den om det inte redan var för sent. Den var lite kladdig, men smakade ändå avokado, så det var bara att suga i sej =) .
 
Solen skiner in i lägenheten vilket gör den varm och god, dock är utsikten inte lika skojig, det ligger kvar snö på backen. Jobbigt att jag måste gå ut och möta det snart. Om cirka en o'n halv timme ska jag träffa Emma och vi har ärenden till bibblan och mataffären. Sen ska jag introducera henne för min lägenhet och vi ska laga mat. Tyvärr kan inte inte bli så sent, för en annan har hela lördagspasset imon, uppstigning 0505, jobb 0630-1830. Hur fan ska jag orka gå på party efteråt =O ?
 
Nähe, nu ska jag börja med disken, sen damma, skura lite vitvaror, dammsuga och förhoppningsvis skura golv. Sen ska jag hinna få mej själv i exponerbart skick. Typiskt att jag just idag vaknade och var tröttare än nånsin.Skulle lätt kunna krypa ner i sängen igen och somna.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0