Lyxhustrufasoner

Har bara ingen att vara hustru till, annars går jag och shoppar, bleker tänderna, skrubbar bort celluliter och håller kroppen någorlunda intakt med dans. Fattas bara frisör-, solarie- och botoxklinikbesök med täta mellanrum. Men det blir det nog inte för min del, gift eller ej.
 
Idag tex gick jag en runda på stan på jakt efter en födelsedagspresent till Therése som jag ska tåga upp till på lördag. Lyckades även handla upp hela mitt presentkort på Gina Tricot som jag fick i julklapp 2010 =) . Theréses present hittade jag på The Body Shop och personalen där inne var helt jävla underbar! Är ni i Växjö, gå in där och handla av dessa underbara kvinnor jag stötte på där inne! Så glada, härliga, personliga, jag log när jag gick ut därifrån. Synd att det kostar så mycket där inne, annars hade jag lätt hängt där oftare.

Förresten, vad är grejen med att butikerna har bruna papperspåsar?
 
När jag shoppat klart och hälsat på kusin Caroline på jobbet knatade jag hem. Och utanför dörren väntade en Nellypåse på att få komma in. Lite halvmisslyckad beställning. Skorna var assnygga, men de färgade av sej
svart på händerna och de var aningens för höga, får se om jag kan använda dem nån gång. Klänningen var alldeles för kort för att vara en festklänning och hade skittrög dragkedja, så jag får ha den som nattlinne om jag kan övertala mamma att på nåt sätt sy om den så jag får på den utan att behöva dra upp och ner en dragkedja.
Sen en svart tröja som visserligen var ganska snygg, men den var kortare än vad den såg ut på hemsidan. Jaja, var för sej var de inte så dyra.
 
 

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0