Ska vi ta den där resan i bilder?

Ja, över en vecka har gått, men det är inte helt och hållet mitt fel. Lina lovade att maila sina bilder, idag gjorde hon det. Dessvärre fanns det bara två bilder jag känner att jag vill publicera av dem ...
I alla fall ...


Lördag morgon, väskorna är packade.




Lite kaos i Växjö då tåget till Alvesta var inställt, men tursamt nog gick en buss fem minuter efter att jag och Linas syster Amanda anlände med stadstrafikbussen till stationen. Mot Alvesta!



På tåget mot Stockholm. Amanda njuter av sin tacorulle och Lina strålar ikapp med kamerablixten.



Framme i Stockholm möte vi upp Amandas vän Pålle och tyvärr var det inte vackrare väder här än hemma. Men Drottninggatan var ändå full med folk som trängdes med oss på väg till vandrarhemmet.



Amanda och Pålle tog täten. Framför oss uppenbarade sej en, för mej, välbekant trappa. Aldrig sett den i verkligheten förr, men alltid i samband med Palmemordet. Jag och Lina lovade varann att vi skulle småjogga upp för hela, men kom inte på det igen förrän vi väntade på tåget hem ... Nästa gång!


 

 

 

När vi packat av oss på vandrarhemmet var vi hungriga samt ville hitta den genaste vägen till Chinateatern. Vår väg korsades ständigt av ett jättetåg med Jesusknäppare som sjöng, plakaterade och skrek ut sina "budskap". Vi hamnade ändå tillslut på Fridays. Amanda och Pålle tog sej varsin revbenssida av en ko medan jag och Lina kände för megaburgare. Jesuståget hade tydligen sitt slut mål på andra sidan dammen som var mellan restaurangens uteservering och scenen, så några svängiga kristna låtar fick vi även avnjuta.







Lite bilder från vår rundvandring och på kvällens andra öl på Medusa Rock Bar.

Så var det dags att bege sej till Chinateatern, en snabb kiss på en toa på Berns Salonger och sen var det insläpp till Dirty Dancingföreställningen.

 

 

 

Kvällen avslutades med pommes och dricka på Rigoletto.

 

 

 

 

Morgonen efter sa vi hej då till vandrarhemmet med sin undermåliga frukost"buffé", Drottninggatan och Sergels torg. Dock var vi lite tidigt ute för att gå i affärer.

 

 

 

Vi tog en fika på Wayne's coffee medan vi väntade. Tänk om man hade ett kök som såg ut så här dagligen ...

 

 

 

Och så tåg hem igen. Lina i mina glasögon, hon aktade väl sej för blixten denna gången =) . Tack brudar för den helgen!

Kommentarer
Postat av: Moa Larsson

Härliga bilder! :)

2012-05-24 @ 14:40:10
URL: http://moafidelie.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0