Ny i klassen

Änterligen blev det mars! Den första vårmånaden. Hoppas bara att moder natur har koll på almanackan och snabbt som attan låter det bli blommor, grönt och fågelsång.
Ikväll bytte jag grupp, från jazz mellan till jazz prep. Nu har jag "uppnått" max på dansskolan i de klasser jag tar, jag dansar i de mest avancerade klasser som är startade. Det känns bra. Jävligt bra. Först var jag nervös över att jag skulle vara som Bambi bland en hope os-konståkare, men jag tror jag hängde med rätt bra. Denna lektionen iaf, men min danslärare tyckte absolut att det var gruppen för mej, mer fokuserad och mer utvecklande.

Fast så var det det här med mina ben. Idag kände jag inte av ljumsken så vidare värst som jag alltid gör på baletten, dock har jag lyckats åsamka mej en sträckning bak på höger lår. Jag provade att gå ner i spagat för mina arbetskollegor en gång, antagligen kommer det därifrån, men kanske har det kommit under en arbetsmorgon med tunga lyft och man ska försöka lyfta från hukande ställning.
Sjukgymnast skulle iaf kontaktas idag så jag gick till närmsta vårdcentral, hemifrån sett, för att försöka få ett besök inbokat så snart som möjligt.
Receptionen bad mej gå till sjukgymnasternas korridor för att där kunna möta en. Det gjorde jag, men enligt henne var jag tvungen att ringa under deras telefontid vardagar 8-9 för att kunna boka. Dessutom hade hon ett stammande sätt att prata, utan att på riktigt stamma så att säga, och hon var väldigt upprepande och ville bara lämna platsen.
Suck, fattar inte du att det finns en anledning att jag dyker upp i person istället för att ringa? ville jag bara kläcka ut mej, de kommer varken få ett intalat meddelande eller ett samtal under telefontid av mej ...

Istället googlade jag upp en privatklinik i stan, skickade ett mail om det gick att boka tid via den. De hänvisade också till telefontiden men skrev också att det gick att dyka upp i person imorgon innan jobbet =) ! Så det ska jag göra. Därför blir det godnatt nu!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0