En dag att stanna i sängen

Men den lyxen, och behovet, är jag inte förunnad. Igår var det upp 0450 för att komma i tid till jobbet, direkt till fördjupningskurs i balett, kom hem lite innan sex, inväntade Glee och Gladiatorerna utan att tupplura, gav en tvfilm en chans men satte på Kill Bill med intentionen att även se tvåan. Men livet kom ikapp och nån gång mellan halv tolv och tolv stängde jag av både tv och sinnesintryck.

Jag var så satikens sömnig när jag vaknade och jag skulle enkelt somna om om jag fick. Dessutom var plogbilen utanför det första jag hörde vilket oftast betyder att det under natt och morgon fallit mer av det där vita, kalla, sliriga, blöta djävulskapet. Är det så svårt att bli vår?
Trots allt detta måste jag upp, ty jag har själv anmält mej till en fördjupningskurs till - musikteori. Jag trodde först det var musikteori som jag är van vid det, men såklart var det ur ett dansarperspektiv och kommer handla om olika taktarter med mera.

Efteråt ska jag handla lite kroppsvårdsprylar, snabbt som attan förhoppningsvis, sen ska jag hem och sova ut lite till innan jag ska fara tillbaka till dansskolan för tåklass.

Jag måste snart hitta en mer central lägenhet, jag står inte ut med de långa färdvägarna snart.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0