Alla Djävlars Dag

Idag har det varit en riktig skitdag. Fy fan, vad skönt att den är över nu. Massa krabb och strul på jobbet, kunder som skäller ut mej och mina kollegor, mina kollegor som skäller ut kunder, datastrul och tokstress. När arbetsdagen var slut hade det till råga på allt snöat en massa, till skillnad från igår när en helt underbar sol strålade på mitt fisbleka ansikte. Att cykla i ny, lös oplogad snö är riktigt jävligt, nästan totalt omöjligt, jag var skitförbannad på världen som låter sånt fanstyg falla till jorden.

När jag kom hem hade jag bara en och en halv timme på mej innan jag var tvungen att fara till dansen, per buss denna gång. En timme skulle gå till sömn, men givetvis när man precis kommit in i den där transen är det nån som vill en nåt. Så mycket sömn blev det inte den timmen, gick som en zombie och gjorde mej klar för balett.

Innan lektionen skulle jag ta ut pengar, men bankomaten gav mej endast kortet tillbaka. Jag fick trycka in önskat belopp samt om jag ville ha minneslapp, men ingen hundring. Ska kolla transaktionerna på kontot strax för att se om den är dragen ändå.

Trots att detta gick balettlektionerna inte så illa som jag från början trodde, jag var trött och gråtig hela dan, men äntligen gjorde dansen mej glad!

Imorgon tar jag bussen till jobbet, även om jag måste vänta en kvart på att nästa mänska kommer.

Kommentarer
Postat av: Emma

Alla hjärtans dag är så överskattad. Har man ett hjärta och känslor så är det alla hjärtans dag varje dag :D

2012-02-15 @ 20:12:50
URL: http://xkiddown.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0