Lite om nu och nyss

Två dagar inom loppet av en sjudagarsperiod (skulle kalla det vecka, men det handlar om två dagar i varsin vecka) har jag sett fram emot, riktigt längtat till. Den första var i lördags och den andra är nu på onsdag. Men allt ändras och skjuts upp en vecka, kanske längre.

Fast även om lördagens efterlängtade planer bröts blev det rätt bra tillslut ändå. Efter jobbet tänkte jag dra en sväng till bibblan, innan dess skulle jag handla på bolaget och frågade min moster om jag kunde förvara det på hennes jobb så länge så jag slapp kånka på det. Efter lite chitchatande kom det fram att min kusins lördagsplanet också var grusade och hon skulle höra om vi inte kunde slå våra tomma kalenderblad ihop.

Jag drog till bibblan och kopierade noter för 57 spänn och sen cyklade jag tillbaks till min moster. Vi kom fram till att kusin skulle höra av sej senare så jag drog hem och sov efter att ha varit vaken sen fem. Hur som helst så blev det kväll, jag drog hem till kussen i stan, vi gick ut en skvätt på krogen, fick igång en liten, men långdragen efterfest och sen vaknade vi båda på söndag eftermiddag med huvudvärk och enbart ork till att göra inget. Vi ringde hem lite pizza iaf och det är det enda som finns dokumenterat.

Idag har jag haft sång och teater för första gången. Jag kände inte riktigt att jag ville ha teater, men det var en obligatorisk kurs, och tyckte det var riktigt jobbigt att gå till den. Sången däremot hade jag sett riktigt fram emot!

Vet ni vad, båda mina förväntningar fick motsatt erfarenhet. Teatern var helt okej med ganska många deltagare i väldigt varierande åldrar, sången gjorde mej besviken. Vi kommer inte få enskilda sångtillfällen vilket jag hade trott, hade sett fram emot att få hjälp med auditionlåtar. Får se hur det blir framöver ...

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0