Lugnande besked och valsvårigheter

Sen jag insåg att jag råkat dubbelboka jobbtid med tandläkartid har jag gått och nojat över om jag kommer hinna med både och eller om jag måste byta tid - och nästa fråga: jobbtiden eller tandläkartiden? Men så kom jag och tänka på min goda vän och forna klasskompis Frid som vände på klacken och gick mot munhygienens bana, så jag skickade ett sms:
God eftermiddag i denna ljuva sommartid! Vilken tur att jag har dej i mitt liv, jag behöver ett expertutlåtande.
Om man får tid hos tandläkaren 0910 och bör cykla till jobbet 1020, bör man då hinna i tid eller bör man byta tid?
Puss och kram!


Det lugnande svaret lydde som följer:
Hej min vän! :D jag kan lova att du hinner, inte ens en rotfyllning ska ta längre tid. Det kommer nog ta 15-30 min, skulle jag säga. :) hur är det med dig annars? Sommarvädret lämnar åtminstone ingenting att önska, helt fantastiskt! :) Puss och kram på dig!

Min oro är stillad =) . Sen har jag bokat in mej på en massa sång- och danskurser i höst, hoppas bara jag kan få chefen att förstå att jag inte kan jobba så många kvällar längre, då kurserna ligger mer utspridda terminen som kommer än vad de gjorde förra.

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag ska ta mej ner till stan och köpa färg en gång för alla eller om jag ska skjuta upp det till imon, eller kanske till fredag tom, när jag för en gångs skull slutar tidigt. Svårt svårt.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0