1a advent 2010

Så var det då dags igen, första advent, juldesignen har kommit upp, men den är inte helt klar, vissa detaljer som måste redigeras. Men det ska nog bli bra till slut, om man kör med Firefox, vill säga ...

Helgen har varit bra, slapp sitta ensam i fredags, en kompis for hela vägen från stan för min skull =P ! Vi bakade kakor och kollade på film, mysigt värre =) . Igår var det bara jag och far, det var tvn som gällde då också, men den visade inte så himla mycket bra. Jo, Tomten Är Far Till Alla Barnen är bra, men jag väntar med att kolla på den till några dar innan jul =) .

Nu ska jag snart in till stan igen, jag måste hitta en skog med inte så mycket snö så jag kan samla natur till mina adventsljusstakar. Good luck with that =/ . De två senaste åren har det varit barmark första advent, så det kommer bli en utmaning detta. Eller får jag köpa en annan adventsljusstake =( .


Kommentarer
Postat av: Emma

Svar: Jag har sovit hos min bästa vän hela helgen :) haft mysigt där och vi har vart barn/djurvakter. Så det blev ännu en lugn helg, vilket var väldigt skönt.



Okajj ^^ det är ju svårt att säga exakt hur mycket ja xD. här fortsätter det bara snöa, det slutar aldrig känns det som :c.



Nej, det är inte lätt att veta xD. Fast i år är det lätt för mig, önskar mig en ny mobil, för min gamla håller på att ge sig :o. Smart att göra så som du:).



Händer i veckan? Puss<3



2010-11-28 @ 19:13:49
URL: http://xkiddown.blogg.se/
Postat av: toughts

sv: haha nej den var inte enkel.. Menmen, inget är väl enkelt på högskolan direkt! Tack det hoppas jag med ;) Jag läser samhällsvetarprogrammet för lärande, utveckling och kommunikation. Psykologi och pedagogik är huvudämnena :) Psykologi är så himla intressant!!



Vad skönt :) Med mig är det bra, kom precis hem ifrån stan med pojkvännen så jag håller på att frysa ihjäl.. hha! kram

2010-12-01 @ 19:14:19
URL: http://toughts.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0