Påskveckan

Så var stilla veckan igång igen, det blev en sån detta året med tillslut. Drog mej till minnes att jag för ett år sen skapade ett litet faktainlägg om just stilla veckan. För den oinvigde finns här en lathund om påskens alla dagars betydelse.

Årets blå måndag var intensiv för kropp och själ, gissar på att även vita tisdag (morgondagen, alltså) kommer bli det. Idag bjöds det på
Jazz (gick förvånadsvärt bra, fick inte en enda korrektion! Inte för att jag inte var felfri precis, men jag blev stolt över mej själv)
Balett (börjar nästan alltid skitbra, fick mycket beröm av läraren idag, men som vanligt fuckade det upp när det kom till diagonaler och småkombinationer)
ca 5 timmars hål (ägnades åt repetitioner inför den gemensamma sången och klipp och klistra med ansökningsblanketterna som ska in denna veckan)
och sist sångredovisning (sjöng Dancing Queen på svenska och Still Hurting från The Last Five Years. Gick faktiskt helt okej, lite text- och taktsjabbel på andra låten, men annars så.)

Nu är jag trött, god natt!

Kommentarer
Postat av: Joly

Hej! Jag har skaffat blogg nu & jag har frågestund. Skulle vara otroligt kul om du ville ställa upp och fråga saker till mig. Hittar du inte till frågestunden? Då kan du titta i kategorin Frågor/Frågestund. Kramar från Joly.

2010-03-30 @ 10:01:32
URL: http://jjooly.blogg.se/
Postat av: bodil

joo, det gör det säkert, men jag är så pass fattig att jag inte kan köpa några. dessutom har jag så fina gem hemma i boda som jag ändå vill haa :)

2010-03-30 @ 12:12:04
URL: http://bossebodil.blogg.se/
Postat av: josse

Vill du vara med i kvällens blogg tävling? Anmäl dig i min blgg och om du vinner får du en länkning i varje inlägg jag gör till på fredagkväll!:)

2010-03-30 @ 18:45:31
URL: http://josefinpersson.devote.se
Postat av: Jessicka<3

Fin blogg, du få ha en bra påsk! :)

2010-03-30 @ 19:01:02
URL: http://Jessiickas.blogg.s
Postat av: bodil

mm, jag kommer få lite norgepengar i maj. men det kommer inte göra mig ett dugg rik...

jag ska på två st rekryteringsträffar, så jag hoppas verkligen att det kommer leda till JOBB!

och i morgon åker jag till boda i några dagar.. mm!

2010-03-31 @ 11:53:53
URL: http://bossebodil.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0