För hett för att sova

Uhu, jag svettas ihjäl, jag kommer aldrig kunna somna i denna hettan. Jag vet inte hur man öppnar fönstrena, jag kan inte rubba handtaget =/ .
Därför hänger jag kvar vid datorn en stund och skrämmer upp mej själv. Jag har satt åkommorna undernärdhet och leukemi på mej själv. Anledningen? Mina blåmärken!

Efter midsommarhelgen kom jag hem med armar och främst benen fulla med blåmärken, som uppkommit utan anledning. Visst att jag var drucken, men att jag skulle slagit dit eller liknande, det skulle jag ha minnts, så illa däran var jag aldrig. Okej, jag ramlade av en bänk en gång och landade på rumpan, men där har jag inga blåmärken.
Har jag slagit i mina ben nånstans måste det ha varit så lätta stötar att jag antingen inte lagt det på minnet eller så har jag inte känt det alls. Så verkar det vara med mej. Jag kan ta ett exempel från i vintras.


Som alla kan se så hade det uppkommit blåmärken lite var stans på benen, de två första har jag ingen aning om vart de kommit ifrån, det stora på låret antar jag uppkom när jag hjälpte Julle att flytta, men minns inte alls när jag slog i det.
Sen satt vi i skolan och jag skulle rätta till mej på den stol jag satt, och slog i knät så inåta helvete i en liten metallpinne under bordet framför mej. Ja, det gjorde så ont att jag mådde illa ett tag efteråt. Kortet nedan togs samma kväll, samtidigt som de ovanför togs.

Nån som ser nåt blåmärke? Nej, inte jag heller. Allt som blev av den jättesmällen var ett litet ynka märke, det syns faktiskt lite. Jag fattar inte.

Varför får jag dessa blåmärken utan nån anledning!?
Undernärdhet eller leukemi? Det är vad jag lyckats googla fram. Fan, man kanske skulle ta sej förbi vårdcentralen en dag och kolla av näringsnivåerna och blodvärdena =( ...

Hua ...

Kommentarer
Postat av: Johanna

får med lätt blåmärken och hälften vet jag inte ens hur jag fått dem

2010-07-01 @ 08:07:44
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0