Valborgsmässoafton

En dag med glädje, en dag med fest! Så har det varit för mej iaf. Minns inte vilket år det ofrivilligt slutade, men jag minns att jag förra Valborg hade varit på en misslyckad audition på Balettakademien och senare på kvällen stod på en parkering i Mölndal med en kopplingsvajer som var av. Varmt som fan var det också i dagarna runt denna högtid.

Till skillnad från nu, när jag är ledig. Jag vet inte ens om det blir nåt festande för mej, vet inte vart jag kan ta vägen eller med vilka. Skulle nåt spontant hända så har jag bara en enda öl kvar i förvar. Och jag måste bestämma mej idag om jag ska fylla på lagret, imon är det ju röd dag = stängda systembolag. Och så måste jag bestämma mej för om jag ska köpa alkohol för de få pengar som finns kvar på mitt konto.

Men om jag inte sticker till Netto och köper onyttigheter så kan jag nog svära på att jag har ingredienser till att baka min deliciösa tigerkaka. Men jag kan nog svära lika dyrt och heligt på att det inte finns nån sockerkaksform i detta hushåll =/ . That sucks.

Jag är sjukt sugen på öl!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0