Nevositet och ångest

Nu blev klockan över midnatt igen och jag ligger inte i dvala! Hur svårt kan det vara att lägga sej i tid? Det går konstigt nog bra på en lördag att lägga sej och somna 2300, men inte när man behöver. Imorse vaknade jag dessutom av drömmar. Det var mörkt ute, då var det tidigt. 0448 närmare bestämt, och sen kunde jag inte somna om på hur länge som helst.
Jag drömde att det var audition till PAS, alla sökande stod runt Brunnsparken medan juryn åkte runt i en vit golfbil. Det var mörkt och alltsammans lystes upp av gult gatlyktsljus.
En mardröm som väckte mej.

En aktuell dröm, som snart ska bli verkliget, inte i Brunnsparken dock, förhoppningsvis =) . Det är inte länge tills man får börja räkna i timmar och inte dagar tills det är dags. Torsdag morgon. Min sånglärare hjälpte mej att få bytt min auditiondag, jag vågade inte störa rektorn medan han hade elevsamtal, men det gjorde hon =) . Så nu får jag på torsdag som alla andra i min klass! Jag tittade in en snabbis på kontoret och tackade honom igår efter skolan.

Så till torsdag har jag tänkt komma på vad jag ska ha för kläder, vad jag ska ha för mat, rekvisita till teaterprovet, jag ska kunna mina låt- och monologtexter och så hade jag tänkt bli av med min jävla träningsvärk och mitt jätteblåmärke på knät ... Hur löser man det?

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0