Professionell eller jävig domare?

På Gold fm spelar de just nu Unchained Melody. Det påminner mej om en Sing Starkväll hemma hos Therése då jag sjöng just den låten med båda mikrofonerna. Den ena micken fick mer poäng än den andra, dock kommer jag inte ihåg vilken färg det var =/ .
Nånting lurt ligger bakom, ska man verkligen lita på när Sing Star avgör vem som träffar rätt på flest toner?

Kommentarer
Postat av: Pierre

hehe, en sak har jag lärt mig om singstar o det är att du inte behöva vara speciellt musikalisk för att kunna få poäng. Du kan egentligen sjunga eller på annat sätt låta hur fasen som helst så länge tonen du tar är lika lång som den linje som finns på skärmen. Jag bevisade detta en gång genom att bara humma...

Mitt ex vinner förresten alltid över mig på singstar också o hon är den mest omusikaliska människa jag någonsin har träffat, haha. Skulle du få för dig o improvisera lite i låten o waila till det på nåt ställe så blir det ju fel och 0 poäng!



Minns när Orup o Lena Ph hade en singstar-tävling på Rix Fm! De sjöng Det gör ont... Orup vann:D!

2009-09-22 @ 18:08:05
Postat av: al

Pierre:

Nä, jag vet att man ska sjunga som originalet. Och så ser man ju om man ska gå upp eller ner bland tonerna.



Aa, har hört talas om det, men inte sett det själv. Antingen hade hon väl inte fattat grejen eller så hade hon en dålig dag X)) .



al

2009-09-22 @ 20:24:29
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: Pierre

hehe, nä, men hon körde ju lite utsvävningar på sina ställen som ju då belönades med "dåligt" då det inte följde originalet :D!



Det är ett förvånansvärt tråkigt spel egentligen! Det hade varit klart ballare om spelet verkligen känt av sura toner vilket många verkar tro att det gör och därmed kanske får för sig att shit... jag kan nog ställa upp i Idol:D!

2009-09-22 @ 21:18:39

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0