Promenader piggar upp

Då var man 1,5 liter mjölk rikare och 9,25 kronor fattigare. Det kostar det när man betalar med kort, annars avrundar de upp till 9,50, de jävlarna! Tänk att leva i ett Sverige där 25 öre var värt i alla fall lite. Barnen kunde köpa ettöreskolor. Ett öre var (och är visserligen fortfarande på ett sätt) det minsta som fanns, billigare än så gick det inte att komma. Idag finns inget mindre än 50 öre när det gäller kontanta betalningar, och det är det jag pratar om, man kunde ju inte betala med kort när man köpte ettöreskolor >)) ! Och vad är en 50öring värd idag? Så lite att den ska försvinna, Sverige blir ett örelöst samhälle.

Tänk vad man kan spinna vidare på obetydliga saker när man har ångan uppe! När jag mellan 14 och 16 idag kämpade för att hålla mej vaken under Christer i P3, hade jag definitivt ingen ork till att sitta och blogga. Dock lyckades jag masa mej bort till Willys och när jag kom hem igen kände jag mej väldans kry och glad.
Konstigt, jag som inte gjort annat än hållt igång.

Man kanske lyckas somna lite ändå, så kan jag äta mina plättar när jag vaknar <) . Jag klarar mej nog på det jag åt som blev över från mitt helgsnacks. Jävla mamma som introducerade mej till detta för några helger sen, jag är halvberoende!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jaa du. Jag är väldigt dålig på att somna om jag inte är jätte trött. Jag kan oftast inte somna innan halv tolv.

Men hoppas du sover ut idag då ! :D

2009-11-17 @ 17:13:41
URL: http://nathalielaura.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0