Håhå jaja

Uschanamej, vissa gånger är det jobbigare att cykla än andra, ikväll var det det tex. Det kommer såna farliga, hårda vindar som man inte är beredd på, speciellt uppe på bron. Jag var skitnära att kastas in i räcket flera gånger när jag inte höll emot framhjulet med styret ordentligt, farligast i nerförsbacken när man tänker att man bara slappnar av.
Dessutom kommer vindarna alltid från fel håll på bron! Ska det inte vara så att de kommer från havet? Jag tycker nog att jag har hyffsad koll på var havet ligger, dels om man tänker på hur Hisingen ligger gentemot stan på världskartan och dels vet jag på vilken sida av bron som färjorna lägger till, vilket rimligtvis borde vara på "havssidan".
Det blåser alltid från andra hållet, jag förstår det inte.

Dagen kunde ha börjat i katastrof! Om man bara sover i fyra timmar under natten/morgonen så är man rimligtvis väldigt trött när klockan väl ringer. Iaf händer det mej, senast i morse. När jag är så trött har jag en tendens att stänga av mobilen i sömnen, ibland även svara utan att säga nåt (vilket bla Marsha och min chef har fått erfara) .
Imorse tog jag helt sonika upp mobilen, stängde av alarmet, la den i sängen bredvid mej och så la jag tillbaka huvudet på kudden.
Men så, helt i drömmarnas värld, ville jag veta vad klockan var, och när jag med öppna ögon lyfte huvudet så kom jag genast till fullt medvetande! "Herre Gud, jag måste ju stiga upp!" .

Det hade inte gått mer än tio minuter efter att jag stängt av mobilen, så jag kom iväg nästan som jag skulle. Tänk vad bra det kan vara att ha ett undermedvetande ibland =)) !

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0