Flytig dag

Det har varit en kanondag idag också! I morse i skolan skulle vi läsa låttexter som monolog, jag tyckte det gick bra för mej (hur det såg ut och lät för en utomstående vet jag dock inte), sen hade vi väl inte en så kämpig dramalektion, svettig - men okämpig.
Efter skolans slut umgicks jag med Frida. Vi tog cykeln upp till ICA, väldigt imponerad blev jag över att hon lyckades cykla hela backen upp med mej på pakethållaren! Bara det, att när vi handlat klart blev det väldigt mycket, mest mitt fel ... Hur fan skulle vi komma hem? Oj då. Slumpen dök upp från ingenstans och allas vår Biffen visade sej vara bakom mej i kön och packade varor tillsammans med mej. Oj då, hon hade bilen med sej! I sin godhet packade jag in alla kassar, väskor och mej i hennes bil, Frida trampade hem cykeln och allt gick som smort!
Jah, när vi var avlastade och klara begav vi oss till andra sidan byn, mot bolaget och apoteket! =)) Måste ju gardera sej inför helgen.
Och sen, den stora höjdpunkten: Heléns coffeehouse! =)) Blev joinade av Bettan och Fridas Simeon.

Nu kollar jag på Postkoden och lyssnar på webradion på Peje i P4. Anders Eriksson och Per Fritzell var där och sjöng och pratade. Det roliga var att när jag och Frida fikade så var radion på. Jag hörde en bekant melodi med en text jag inte kände igen. Jag berättade att denna melodin har Anders sjungt in, men då handlade det om att han alltid får en keps och en halsduk i julklapp. När låten tog slut tänkte jag efter. "-Sjöng de om Grimslöv? Det ligger ju typ hemma.
När jag kom hem pratade jag med pappa och då berättade han att de var de som spelade den låten. Så här står det att läsa på Pejes websida:
"Anders och Per passerade en liten ort på väg in till Växjö och skrev sedan en låt om den lilla orten där de trodde att ingen någonsin varit. Grimslövlåten 'Där har ingen varit'.".
Jag har varit där! =))

Kommentarer
Postat av: Erica

det vet jag inte, men thörnberg riskerar flera matchers avstängning :|

2009-03-06 @ 20:55:34
URL: http://tequilaslam.blogg.se/
Postat av: Tessan

TACK! Det där värmde som fan!



Kram! // Tessan

2009-03-06 @ 21:30:12
URL: http://lifeoftessan.blogg.se/
Postat av: steffy

Som tur vart det bra =) käkde den nyss :D ha en bra fredag ! /S

2009-03-06 @ 21:43:53
URL: http://saandpit.blogg.se/
Postat av: Steffy

skickade fel nyss eller fel svar hehe =)

2009-03-06 @ 21:45:35
URL: http://stinalee.blogg.se/
Postat av: Emil Ehnberg

tack ska du ha

2009-03-06 @ 23:26:36
URL: http://emilehnberg.blogg.se/
Postat av: bettAN

jag är rosa markerad :) jaaa fin kanondag för mig med :P

2009-03-07 @ 00:41:47
URL: http://mcbeth.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hejsan! Jag provade att lägga till (background-attachment: fixed;) under body{. Det funkade tvärr nte. Tror du att jag lägger in taggen på fel ställe? Har försökt på flera olika sätt..

2009-03-07 @ 12:56:22
URL: http://zambon.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0