Jag har nånting inom mej

Jag vet inte vad det är, men det får mej att gråta nätterna igenom. Jag försöker desperat avleda det genom planlöst surfande, men jag hamnar tillslut på tuben med diverse, för mej, känsliga låtar. Då jag inte vet vad som uttycker sej som tårar kan jag inte göra nåt åt det, nåt underliggande jag inte längre kan hålla dolt inom mej pressar sej ut.
Varför händer det nu? Det är nu jag verkligen vill, behöver och borde vara ständigt smilande. Det går bäst under dagtid, men numer har jag märkt att det dolda börjat tränga igenom även då. Och jag förstår inte vad det är!
Det har tidigare bara yttrat sej med hjälp av alkohol, flera gånger och jag har trott att det varit min fyllegrej, men nu har det eskalerat kraftigt de senaste veckorna. Jag vill vara lycklig, vad ska jag ta mej till?

Kommentarer
Postat av: Marsha

Nämen gumman då?! Vad är du säger?

Jag är där om du vill prata..

Du kanske har gått och fått Marsha-sjukan? =)

Puss

2009-02-07 @ 15:05:14
URL: http://marshas.blogg.se/
Postat av: silly

men herregud kvinna! SÖK HJÄLP! de kasnke lindrar lite att skriva i bloggen, men du behöver proffesionel hjälp!

2009-02-07 @ 15:11:54
URL: http://sillyhilton.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gud, jag kan bara säga att jag vet hur det känns att inte vara lycklig och att du inte är ensam! Men min folosofi är att livet alltid kan överraska dig, och att det ALDRIG är meningen att man ska ge upp. Life is a rollercoster, just gotta ride it! ;) Att söka proffesionell hjälp är alltid bra också, det skadar verkligen INTE. kram

2009-02-07 @ 15:14:33
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Du kommer ut ur den här också, det kanske bara krävs mer tid, men du kommer ur den som en ännu starkare människa. Never give up!

2009-02-07 @ 21:37:16
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0