Arla sällskap

Mellan 0550 och 0620 satt jag och var social med min far. Vet inte riktigt varför, men jag passade på att säga hej då eftersom jag förmodligen har åkt innan han kommer hem igen. Minns att det hände att jag vaknade tidigt på mornarna när jag var liten, kanske av mardrömmar. Hade jag tur då så lös det nere från köket i radhuset i Alvesta där vi bodde. Då gick jag ner till pappa som åt frukost och lyssnade på radio och så fick jag vara med och äta frukost, sen när det var dags för honom att åka gick jag och la mej igen.

18 år senare är väl de stora skilnaderna att jag inte drömde nån mardröm, jag fick ingen frukost serverad, jag la mej inte för att blogga när han åkt och jag hade ingen katt som låg och spann.
Annars var det som förr, pappa åt mackor och O'boy till frukost, radion stod på med en kanal med ömsom musik och ömsom snack och så nyheter varje halvtimme.

Jag hade sovit i typ tre timmar innan jag klev upp, så nu fäller jag ihop datorn och kliver inte upp igen på flera timmar. Inte av fri vilja iaf.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0