Slumpen, eller?

Urk, jag är gruvligt klibbig på kroppen. Det är varmare än vad man tror ute, speciellt efter en färd på velociped och speciellt efter en färd på velociped i konstant uppförsbacke! Ska ta mej tid till en dusch senare.
Ikväll har jag varit på bio tillsammans med Therése, Lina, Memma med pojkvän och vår gamla gymnasieklassis "Norskan" vi träffade på Loft i lördags. Vi valde Ice Age 3, dock fanns det bara med svensk dubbning. Den var helt okej ändå och hade sina ljuspunkter. Norskan och jag fick nåt helt annat att skratta åt. Humorn var nere på lägsta möjliga nivå. En unge på raden framför oss släppte lös en riktigt blöt fjärt och en annan unge bredvid oss sa - Det var nån som fes! .
Det tyckte vi var fantastiskt roligt >)) !

Sen var det det där med slumpen ... Som kanske framgått nån gång i ett tidigare inlägg lyssnar jag på radio medan jag förflyttar mej runt om i landet, oftast i Växjö. Allra helst lyssnar jag på Gold FM som spelar 60-, 70- och 80talslåtar. Som jag skrev i inlägget Mina favvisar spelade de både Beatles och ABBA under samma cykeltur. Vad händer idag?
Jo, jag går ut till min cykel som skulle ta mej ner till mina vänner, jag pluggar in mitt head set och startar radion. Vad spelas för fullt? S.O.S. med ABBA! Jättekonstigt, men jag blir glad.
När kvällen var slut tillsammans med mina vänner väntade bara en cykelresa tillbaka hem igen och jag gör samma sak igen - pluggar in head setet och startar Gold FM. Penny Lane med Beatles ... Jättekonstigt!

Jag hann inte hem innan klockan åtta så jag fick höra Gold FM brytas för ett par sändningstimmar med Kristen Närradio. Då bytte jag till en annan kanal, det är liksom inte lika svängig musik där som på Gold =) ...

Undrar om man kanske skulle ... Nä, vågar jag? Starta radion igen och höra ...
Nä, det var Nick Kershaw med The Riddle ...

Kommentarer
Postat av: al

Pierre:

Nä, nu är väl alla notkombinationer slut. Man kan ju nästan alltid uttyda en gammal låt ur en ny ...



Jaha, du tänkte så, ja ... =)



al

2009-08-06 @ 10:43:02
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: bettan

haha jag som trodde att man skulle skratta åt filmen ;) hur känns allt med flytt och grejer. När ska du ta dig upp till gbg? :)

2009-08-06 @ 12:54:57
URL: http://mcbeth.bloog.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0