Min första skoldag

Eftersom det fortfarande är punka på min cykel tog jag faktiskt spårvagnen ner till skolan, stygga al! Vi samlades, skolans samtliga elever tillsammans med alla lärarna inne i i en danssal och hade lite genomgångar, sen samlades klasserna var för sej för egen information. I min klass ska det totalt gå 13 personer, varav en kille. Jag känner inte att jag fick kontakt med nån av dem, men det är ju första skoldan, vad jag minns så kom jag inte nån nära första dan i Markaryd heller. Eller, ja. Kanske min hallgranne ...

Iaf, på ett par timmar var det hela över och jag gick ensam en liten runda för att kolla efter lämpliga cykelvägar mellan skolan och hemmet. Jag kom till Avenyn och då ringde Marsha, Emma och ett par av deras nya klasskompisar till mej och undrade om jag skulle följa med dem till Dansbutiken.
Innan dess blev det ett besök på ett dyrt fik, så jag satt utan nåt att förtära, efter det blev det Dansbutiken. Jag hade jätteproblem med att hitta en dansdräkt till baletten, men förhoppningsvis funkar den jag tillslut valde. Dessutom blev det ett par mjuka jazzskor och en annan slags dräkt. Notan gick på 922, men jag fick den rosa väskan på köpet. En sån jag redan har.

Sedan blev det leggings, hotpants och strumor på hm, 267,50 där. En cykelpump (ÄNTLIGEN) på Clas Olsson för 49, en cheeseburgare för 10 på Gyllene Svanen. Ja, jag hade inte ätit sen frukost, klockan var kanske 1650 vid det dagset och jag skulle gå hem från Nordstan. Behövde lite energi. Anledningen till att jag inte vågade ta spårvagnen var att mobilen hade dött pga batteriet, så jag kunde inte skicka efter nån biljett.
När jag kom till Backaplan var klockan halv sex. Det såg jag när jag styltade in på Grönbolaget och handlade lite öl att ha på lager. Det tog mej alltså en halvtimme från Nordstan till Backaplan, och kanske en kvar till hem, jag vet inte säkert för jag kollade aldrig på tiden.

Nu är jag alltså ~1250:- fattigare och är totalt slut i både kropp och sinne. Imon är det Muiskalteater och Stepp på schemat =)) ! Visst i fan! Jag måste köpa steppskor ...

Kommentarer
Postat av: Anonym

En hyffsat händelserik dag till synes.



Var cykeldäcket bara tomt på luft så det räcker att det pumpas? Om det är punktering annars tänkte jag så måste kanske gummit lagas så att säga eller som flickan sade kanske snarare ;D!



Jag körde förresten förbi Lennis nya kull idag... skall väl kanske inte säga för mycket, har ju trots allt inte pratat med dem än men ja...de såg eh..först o främst väldigt unga ut =D! Blir nog svårt överlag o överträffa er ändå =)!



Hoppas det går fint i skolan imorrn! Det är jag övertygad om att det gör! Kör hårt Al =)!

2009-08-17 @ 19:50:30
Postat av: al

Pierre:

Ja, det är det jag inte vet och har kunnat kolla upp, för att jag inte haft nån pump innan. Men nu jävlar!

"Gamla gummin ska slängas, som flickan sa" hade en bilaffär i Växjö som reklam i radio en gång X))!



Jasså, 90talisterna invaderar? Vänta bara tills de kommer ner på gymmet X)) !

Naaw.



Tackar, tackar, jag ska försöka göra så gott jag kan =). Träningsvärk, here I come!



al

2009-08-17 @ 21:01:42
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: Pierre

hehe, helt ok slogan ;)!



Japp, fick ner första amparen på gymmet idag! 28 stycken var de tydligen i klassen totalt och av dem 4 killar :D! Mest folk från södra sverige också tydligen.



Hur gick det med cykeln sen?

2009-08-18 @ 19:40:51

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0