Seg fredag

Ja, det ser ut som att det får bli en fredagkväll tillsammans med modern! Hon var i fullt sjå med att baka nån sockerkaka och när det stod en bunke med tillhörande överblivssmet och slickepott blev jag 10 år igen! Med allt som följer därtill... Smetade ner hela min tröja, så fick rota upp åt gammalt malätet från 80-talet... =)) Okej, kanske inte så illa, men det var nog närmare tidernas begynnelse än nu, den var på tapetern.
Synd förresten att det var smet och inte deg. "Av deg blir man seg", men "av smet blir man FEEET"!

Igår reducerade jag min linsetuisamling till två. Detta i sin tur innebar att tjugoåtta stycken hamnade i soporna. Då är det inte sagt att det är samtliga etuier från hela min linstid, har glömt, gett bort och slänkt ett par stycken genom åren, men det är nog inte av någon större betydelse. Det kommer ju med ett etui med varje box linsvätska.. Vad ska jag nu göra med allt utrymme i badrumsskåpet?

Idag är jag förresten redan seg, så deg hade väl försatt mej i koma, sockerkicken gör mej väl hetspigg ett tag framöver! Seg är jag tack vare mitt jobbarschema, min långsamhet och den långa tillverkningen av frukost på mornarna. Att vakna 0435 två dagar i rad är på intet sätt nyttit för mej.
Ja, jag är så seg att jag glömde vad den stora slutklämmen med detta sammanställande skulle vara ... =/

Jag har lyssnat på Steg för steg som vanligt, förra veckans var barnsligt lätt, Legolas!! Den här veckan var knivigare, jag hade sen i onsdags varit helt insnöad på att svaret skulle vara Majs, men det var Potatis.. Så självklart och uppenbart, men ändå inte.

Nu ska jag snart ta reda på om det kommer bli nån sockerkaka över till mej, eller om systern verkligen behöver ha med sej allt till att sälja för klassresan... =)
Det är en rätt skojig historia, hennes klass ska till Berlin, i utbildande syfte, typ två dar innan sin nionde skolavslutning <))

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ha en fortsatt mysig fredagskväll :)

2008-03-14 @ 21:29:55
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Kajsa

Du skriver så roligt A-L! Gillar att läsa dina inlägg! :D

2008-03-14 @ 21:59:42
URL: http://kajsapalmer.blogg.se
Postat av: Angelica

hihi ja de va skoj :) har haft 100 förut. men vanligtvis ligger det mellan 15-40 kanske. vääldigt olika, det går verkligen upp o ner. men det e så roligt med många besökare :D vore ju förståss skoj att ha några hundra varje dag :p

jaa datorn e på ett sätt beroendeframkallande :p haha inte bra. tar till o med min pärla på semestern ju :p haha.

nee de e sant =) ska iaf bli skoj o flyga =) får flyga 2 gg imorn eftersom vi ska mellanlanda i köpenhamn :p hehe. extra nöje för mig :p jaa tack så mycket =) o dessamma! sov så gott o ha en fortsatt trevlig helg =)

2008-03-14 @ 23:45:27
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Angelica

nej det e svårt att liksom vinna läsarnas intressen. vet inte vad man ska skriva om. man vill ju alltid ha fler läsare! men jag tror nog snitsen är att man liksom inte ska tänka på det, bara va sej själv o förhoppningsvis är det någon som gillar det. bjuda på sej sj lite :)

jo de finns gratis internet på hela hotellet så det e ju skönt =) min kille ska spela poker i två dagar så då har ja nåt att sysselsätta mig med på dagarna hehe =)

jaa mkt fläng fram o tillbaka blire :p lite jobbigt äre o klart oroande så hoppas att allt flyter på =) man vet ju aldrig hehe men vi tänkte iaf på det så vi är ute i good tid imorn :) vilket ju e bra. o ja strular nåt finns de ju alltid taxi :) o om flygen strular brukar man ju få ersättning oså :)

2008-03-15 @ 02:44:58
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Angelica

ja men precis, något för att få deras intresse. bilder brukar ju folk gilla oxå :)

jo jag tänkte skriva om anledningen i bloggen nu eftersom det e så många som frågat :) så enklare att ta de där liksom :) men blogg.se krånglar just nu ;/ men kommer förhoppningsvis upp snart.

tack för omtanken =)

2008-03-15 @ 15:51:51
URL: http://snultan.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0