GAS, GAS, GAS forts.

Då ska vi se, jag lovade en fortsättning på förgående inlägg. Dock vet jag inte om det finns så mycket mer att tillägga... Minns inte längre då tröttheten hängt ett täcke över mej, inget att slumra till under, oturligt nog...
0440 -piip piip- två dar i rad var ingen höjdare. Trots att jag var vaken hela onsdagen sen just den tidpunkten så var jag givetvis svinpigg när jag tänkte att "nu är det dags att gå och lägga sej". Alltid är det så! Somnade visserligen tidigare än vanligt, men 0100-0440 var inte tillräckligt med skönhetssömn för min hjärna.
Det märktes med en gång på jobbet att det inte kopplade riktigt, kroppsdelarna emellan.

Nu ska jag försöka mej på att lägga in bilder från mobilen igen, min mamma hade en CD-skiva med nåt program som kanske kan bota det jag är sjuk till. Sanningens ögonblick är kommen, och om det funkar så finns de fina naturbilder jag fotade under min promenix här. Då blir mitt livs längsta inlägg ännu längre.

(Nää, det gick inte)

Kommentarer
Postat av: emma

ja de är den jag menar :) jo det tror jag med =) men det sägs att finnarna försvinner helt efter man använt det ett tag så vi får hoppas på de =)

ja de var en bra fredag =) hade du det oxå =)?

2008-03-08 @ 10:23:53
URL: http://emmiiss.blogg.se
Postat av: emma

hehe de är ingen fara =) okej jo jag tror det kommer bli mkt bättre jag oxå =)

jaha men de var ju kanon de ju ändå =)

2008-03-08 @ 17:43:03
URL: http://emmiiss.blogg.se

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0