Sol

Nä, nu var det ju så att jag inte alls kom in på skolan, inte ens som reserv faktiskt. Har varit lite låg, men har inte kännt några större känslor än. Jävligt besviken är jag så klart. Från "lillasysterskolan" har jag heller inte hört nåt, så jag antar att det inte blev nåt där heller. Har inga inloggningsuppgifter, så jag kan inte gå in på hemsidan och kolla.

Idag har jag varit på jobbet, slutade 1400 och cyklade ner till stan och besökte Åhléns. Två fina vaser till mamma (för födelsedag och mors dag), en foundation och ett gäng engångsrakhyvlar fick det bli. Såna kan man ju faktiskt använda betydligt fler gånger än en, och sex engångs blev betydligt billigare än en rakhyvel med ett extra rakhuvud (?)..

Hemåt sen tog jag tag i cykeln och gick hem. Härligt, underbart, ljuvligt sommarväder! Jag var lite rädd att jag skulle skaffa mej en bonnabränna för ärmarna på min topp gick ner lite över axlarna. Jag tror jag klarade mej =)
När jag skulle hem från jobbet, och hade bytt om till civila kläder sa min kollega
- Fan vad solbränd du är! Har du inte gjort annat än legat i solen?
- Är jag!? utbrast jag glatt och var tvungen att springa in på toaletten och kolla mej i spegeln.
I duklet såg jag verkligen brun ut. Det finns ingen fungerande lampa på toan så nödvändigheterna sker i mörker. Och nåt byte av glödlampa är inte första prioritet på min arbetsplats, inte. Det hänger en ficklampa till förfogande på handdukshängaren om man känner att man inte kan pricka rätt.

In på den toan lär jag få gå i ett år till nu, när det inte blev som jag hade tänkt. Och alla mina sparpengar, som jag skulle betalat skolan med, får väl gå till nåt annat.

Kommentarer
Postat av: Carro

nja kanske inte, eller jag vet inte riktigt. Barn gör ju mycket som djur gör, de låter när det är nått som är fel, och lär sig genom instinkt typ. För dom lär sig ju krypa och gå själva så att säga..

2008-06-05 @ 12:10:14
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: Carro

:)

nja jag jobbar inte så mycket nu, är ledig tills lördag sen jobbar jag bara måndag och onsdag nästa vecka sen inge mer på ett bra tag :) Fast jag har feber och är förkyld + halsont nu så jag får se om det blir nått på lördag iaf ;)Men det är öppet som vanligt imorgon, det är ju itne så många som bryr sig om den dagen iaf :p

Du då? jobbar du imorgon?

2008-06-05 @ 16:14:41
URL: http://carr0s.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag lovar att lägga in bilder så fort jag fått dom. Min moster tog tusentals. Jag kan lugnt säga att jag INTE gett allt dessa tre år, men det bekommer mig inte det mindsta. Jag är helnöjd med allt jag gjort ändå. :) Tycker bara synd om dig att du inte kom in på skolorna. Du får försöka nästa år igen. Nu vet du ju hur det är.

2008-06-05 @ 20:41:50
URL: http://kajsapalmer.blogg.se/
Postat av: Carro

usch ja, så jobbigt att inte må bra i värmen.



va skönt att du är ledig då :) Jag tycker inte att det är en dag att fira överhuvudtaget, vet inte varför den ska vara en röddag ens :/ Vi har ju inget att fira, normännen firar ju att de blev fria m.m så det blir en annan sak :p

2008-06-05 @ 21:53:41
URL: http://carr0s.blogg.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0