Mamma Mia! nästa?

Nä, tror knappast det. Iaf inte om man bedömer dansen företrädesvis. Jag har börjat komma till insikt att jag förmodligen kommer få stora problem med att komma in på den skolan jag vill. Därmed  är ju chansen att nånsin spela Sofie i Mamma Mia! obefintlig ... =(
Vår danslärare måste verkligen undra varför vissa av oss (och jag syftar främst på MEJ) betalar dyra pengar för att förnedra sej inför andra. Okej, ja, jag visste att jag hade två vänsterfötter, men att det var så här illa kunde man väl bara mardrömma om.
Jag behöver lära mej en korreografi helt utantill innan jag känner jag att jag kan lägga på ett ansikte till, eller ens se lite graciös ut och det hinner jag aldrig göra. Om jag får gissa kommer dansauditionen gå till på precis det sätt som vi gör nu, och då är jag inte tillräckligt snabb på att lära mej. Jag måste även ha nån som kan att titta på, för kommer den av sej så kommer jag av mej.
Om jag har fattat rätt kommer skolans auditioner gå till så här: Man får ett gäng låtar som man ska välja en utav och framföra, sen verkar det som att man i år även ska välja en teatertext. Förra året valde man tydligen mellan låt eller text, men nu ska det tydligen vara både och. Sen är det ju då dansen, som inte går att förbereda. Då kommer ju den naturliga fallenheten att spela roll, den jag saknar. Läraren kommer förmodligen att gå igenom stegen till en dans ett par gånger, sedan sätter hon sej tillsammans med en jury och så får vi dansa samma korreografi för dem. Skit och jävlar...

Nä, nån musikalskola blir det inte, fast jag funderar på att skicka in ansökan iaf, jag har ju krabbat med passfoto och personbevis och allt... Men vill jag åka ner till Skånegränsen för att bevisa för mej själv och dessutom höra från andra hur kass jag är och sen åka därifrån med svansen mellan benen? Det återstår ju att se. Jag har till 30e april på mej.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit, va skoj! Det hade ju varit väldigt kul, om inte annat. Musikalskola, jo, man tackar, det är nog roligt jämt! ;)

2008-02-27 @ 21:15:14
Postat av: al

Anonym: Ja, det föreställer jag mej också att det är! =)) Men, dansen som sagt... =/

al

2008-02-27 @ 22:46:54
URL: http://aljohansson.blogg.se
Postat av: Aradil

Klart du ska skicka in ansökan! Man vet ju inte hur dom resonerar i juryn heller, det kanske är vanligt att de som söker har en sak som de är bättre på än de andra sakerna. Man får ju säkert lära sig massor när man väl går där.

(och förresten så går det väl inte så illa för dig med dansen tycker jag :)

2008-02-29 @ 11:40:01
URL: http://aradil.se/

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0