Fridag

Ja, är ledig idag. Gytt. =) Har inte hunnit med så väldans mycket idag, har inte heller så mycket planerat, inte mer än att jag ska vattna blommorna...

Chattar med Bobban och hon avslöjar för mej att hon också gett sej in i bloggarvärlden! Kul kul! Men hon är lite vilsen så jag får via MSN hjälpa henne att orientera sej =) Tänk vilken bra kompis jag är!

På tal om kompisar:
Shit vad det kommit gamla känningar till jobbet denna veckan. De första kom i tisdags, först Jacob, som är dels min handläggare på AF och dels en av gruppledarna i världens bästa Våga-grupp. Sedan tittade en gammal-gammal klasskompis in, dvs från högstadiet. Hon var ganska förändrad, men jag kände igen henne oväntat snabbt för att vara jag.
De andra kom igår, också gamla-gamla klasskompisar. Men man hinner ju inte med att snacka så väldans mycket i min position på jobbet.. Och den ena kände jag inte igen alls, förrän den andra, som stod bakom, hälsade på mej. Hon hade blivit brunett på gamla dar! =) Jojje kom ju också medan jag hade fem kilo Marabouchoklad i famnen.

Ja, idag då. Jag steg upp som vanligt 0513 för att lyssna på sammanfattningen av de tre ledtrådarna i Steg för Steg. Jag kan inte för mitt liv förstå vem det handlar om denna veckan. Jag har varit helt inne på att svaret ska vara Alice Tegnér, men de envisas med att säga han hela tiden, så det är förmodligen inte Tegnér.. Men då jag inte har nån annan person på lager så svarar jag det iaf. Får inte reda på förrän imon vem det är.

Så nu ska jag ägna resten av min koncentration till att hjälpa Bobban med bloggen =)

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0