Trötthet och fluorpasta

Igår tog jag mej ner till vårdisen för ett drop-in-besök på vaccinationsavdelningen. Drop-in my arse. Snarare Droppa-in-ta-en-nummerlapp-och-sitt-och-vänta-i-45-minuter-finns-ingen-plats-ledig-så-stå. Drygt blev det efter ett tag, men jag blev skitbra polare med en tant med rullator! =)
Jag måste erkänna att jag var rätt nervig när det blev min tur. Jag kom ju inte ihåg hur det kändes att ta spruta, men att det säkert gjorde ganska ont, ungefär som att ta blodprov genom att punktera fingret. DET gör ont.
Det var bara det att sprutan inte alls gjorde ont. Jag skrek inte ens! =) Det kändes som att hon bara nuddade med nålen utan att sticka in den. Så bra =)
Bara det, att i morse vaknade jag av det inte var så bekvämt att ligga på den vänsterarmen, att vidröra det områden känns som om man har fått sej en smäll och ett blåmärke. Sen visade det sej att man har en sena i armhålan, den hade jag, vad som kändes som träningsvärk, i. Så lustigt.

Idag blev det fler besök hos läkaren. Men av den orala sorten. För andra gången i mitt liv skulle jag få betala efter mej hos tandläkaren. (Första gången var dock på min 13årsdag och jag skulle sätta dit mitt tandsmycke, och det var inte ens för mina egna pengar.) Den sitter för övrigt kvar än idag =)

Jag hade tid 0930 så att cykla 0900 skulle bli lagom. Sen är det det med uppstigningstiden. Nu för tiden gör jag ju en jättefrukost, så det skulle ta 45 min. Då backar vi den tiden och hamnar på 0815. Sen får man backa ytterligare en 45 minuter då smink och hår är inkluderat. Jag använder av mycket produkter till mitt ansikte ... Då bli klockan 0700. Lägg på en kvart till till en snabb dusch, alltså uppstigning 0645 piip piip.

Så här höftade jag igår kväll, ställde första alarmet på 0515 (Steg för steg =) ) och andra på 0645.
Jag vaknade till Steg för steg och min säkra gissning är på Hitler, somnade om och en o'n halv timme senare ringde alarmet igen, som planerat. Bara det att jag hade hunnit bli så fruktansvärt trött på de 90 minutrarna så jag skulle bara sätta mej upp i en halvliggande position och halvsnooza lite, vilket jag också gjorde.
10 minuter senare ansåg jag att jag var fädigsnoozad och skulle stiga upp för att hoppa in bakom duschdraperiet. Kollar på klockan. 0715. Mina 10 minuter var alltså i verkligheten 1t 15min!
Jag har alltså lyckats somna utan att jag visste om det, eller hur man ska säga, för jag ansåg mej vara vaken hela tiden. Mycket mysko. Så det blev att ge sej av utan dusch och jättefrukost.

Nu är jag då sammanfattningsvis flottig i håret och ganska hungrig då jag inte ätit sen 0815 i morse, inte fått äta nåt innan 1140, varit nere istan och sedan kommit hem för att äta mina homeopattabletter eftersom jag nu är på fastande mage. Nu när de precis har smällt får jag ändå inte äta nåt på 20 min till. Kanske ska laga till nåt nu så det blir klart till 1400.

Tandläkaren blev inte ett så hårt stamp på tårna som jag hade väntat, skall tilläggas. Så, 220:- vaccin igår och 420:- skitäcklig fluorpasta idag.

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0