Göra Upp Affär

Har precis kommit hem från staden. Planen var att jag skulle möta Bobban utanför Gyllene Svanen lite innan 12 och sen skulle hon sitta med mej inne på Make Up Store medan jag skulle bli upp mejkad.
Men så blev inte fallet. Jag fick snurra halsduken runt ansiktet och titta ner i marken medan jag kryssade storgatan fram till butiken för att ingen skulle se mitt osminkade anlete. Ingen Bobban att stötta sej mot. Väl inne sen var det inga problem, jag fick en massa produkter i ansiktet, vilket det brukar vara, men jag slapp göra det själv.

Vid frågan hur jag brukar sminka mej svarade jag så ärligt jag kunde, foundation x2, puder, rouge, ögonbrynspenna + fix, eyeliner och mascara. Allt gick bra i början till hon kom till ögonbrynen. Hon håller med om att jag kan behöva lite färg då jag är så ljus. På med brunt och jag tyckte att det här blev aaaningens för mycket, men som den svensk jag är så sa jag naturligtvis inget, utan tänkte "det är förmodligen bara i de här lampornas ljus det ser för mörkt ut". Och "hon vet vad hon gör och skulle inte låta mej springa omkring och se ut som Gyllene Svanens clown".

Bara det att när jag har fått plocka ut en massa svindyra produkter och fått rabatt med presentkortet (totalt 610:- för min plånbok) ser jag mej i en annan spegel där dagsljus råder. Där är mina brows ÄNNU mörkare!! Då blir det till att hålla nere huvudet fram till Wedins och be de gamla arbetskamraterna om att få låna toaletten och förtvivlat skrubba bort så mycket som möjligt från brynen, vilket inte var det lättaste, men aningens bättre blev det.

Sen kände jag ingen mer i stan som jag kunde visa min nya vackra framsida som var hemma eller ledig så det fick bli bussen hem igen. Får försöka se lika dan ut tills ikväll då jag ska träffa damerna från Carmen. Kostym- och, ännu mer för min del, sminkprovning ska ske. Ska blir spännande. Undrar hur jag ser ut som svarthårig, vilket kommer vara fallet under hela föreställningarna, spanjorska och zigenare: svarthårig. =)

Då skulle ju mina kalasbruna bryn passa mycket bra!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0