Tänk att det gick bra

Jag vet att jag är fruktansvärt efter, men kör man bara på körskolan så kostar det mer tid och pengar. I morse klarade jag i alla fall min uppkörning. Det jag lärde mej mest av det är att svintrötthet, PMS och godkännt förarprov inte går hand i hand. Då kommer lipen... Haha! Det jag lärde mej näst mest var att en glädjens dag inte får förbli lycklig. När jag kom hem på förmiddan tänkte jag somna till lite innan jobbet, vilket för övrigt var förjäves, kände jag mej "konstigt" trött, kan inte förklara det på annat sätt. På väg till jobbet sen var en svullen hals ett faktum och denna hals började på att smärta senare också... På slutet var det i en sittade position jag fick arbeta i kassan med en tjocktröja jag hittade i ett övergivet skåp.
Ska till vårdisen imon för att spana efter halsfluss, vilket jag tar för givet att det är. Har ju varit där förut, va! Detta kan ju intygas av de som känner mej, halsfluss 2-3 gånger om året var inte skitovanligt mellan-högstadiet.

Just nu har jag käkat upp ett paket sorbet till ingen vidare nytta, så jag högg in på det stora artelleriet: Whisky! Det var ju svårare än omöjligt att få det att slinka ner, det smakar ju FAN! Gurgla är bra, det dövar faktiskt ett tag! Nu ska jag gå iväg och göra det igen, och då kanske man ska passa på att äta någon under den smärtfria perioden.


Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0