Liv? Nej, har inget ...

Det är lördag kväll... Och jag var nog en av ytterst få (av den ung-vuxna generationen) som åkte hem idag efter föreställningen. Det var hur många som helst som pratade om att de skulle på fest, var bjudna på middag osv. Det var förresten flera av de som varit vuxna länge som också pratade om de fester de skulle på ikväll. Det är förmodligen bara jag som åker hem en lördag och kollar på TV, eller bloggar som ikväll just. Men har man inget liv så .. Eller rättare sagt; Har man inga vänner som bjudit hem en så ..
Visserligen var jag ju det förra lördan minns jag nu. På det där 20års-kalaset =) Shit, tänk att det gått en hel vecka sen dess... Det kunde lika gärna ha varit i torsdags.

Dagen för min hemlis närmar sej. Och jag har ångrat mej, jag vill inte längre. Jag vill krypa ner i min säng, sätta på mej ögonmasken och förtvina under täcket! Varför kan man inte vara få vara 4-5 år hela livet om man vill? Då slipper man allt vad ansvar heter och lördagar med mamma och pappa hemma framför TVn ÄR LIVET!

Men... det var ju 15 år sen det var så gött, och jag minns det ej eller knappt. Fan... Nu sitter jag här och raderar mail från en grupp i Second Life.. Jag har tydligen råkat gå med i en sån och de skickar mail stupalöst. Och på franska!! Jag begriper inte ett ord (eller kanske fem iaf) av det de skriver. Sen jag loggade in på MSN och hotmail har jag raderat 46 mail, enbart från denna franska SLgrupp. Och nya skickas med jämna mellanrum.

Tro't eller ej, men jag är skittrött! Ett gott tecken kan man ju tycka, bara det att när tandborstningen är slutförd har jag kvicknat till. Så har det varit sen jag började borsta tänderna. Det är tydligen en uppiggande sysselsättning.
Men det måste ju göras, så efter linsuttagning och ansiktsrengöring här nu strax ska gaddarna få sej en omgång!

Kommentarer

Åsikter och invändningar här:

Namn:
Kom ihåg mej

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din text:

Trackback
Denna blogg har för närvarande bloglovin)
RSS 2.0